Home / Benim Stilim / Geniş paça pantolon nasıl giyilir
genis paca pantolon nasil giyilir 1
geniş paça pantolonlar nasıl giyilir

Geniş paça pantolon nasıl giyilir

Geniş paça pantolonlar pallazo olarak da biliniyor, yaratıcı şekiller ve tasarımları gerçekten sonsuz  var ve diğer giysiler ile uyumlu olması için genel kurallara uyulması  gerekiyor. Geniş paça  pantolonlar iyi etkisi için özel maskülen tarz ile  süsleyip aynı anda şıklığı vurgulamak için en yaratıcı ve sevimli pantolonlardan biridir. Geniş paça pantolonlar nasıl giyilir, nasıl kombinlenir ? sizler için bu yazımızda paylaştık. 2015  ilkbahar yaz trendi olan geniş paça, ve ispanyol paça pantolonlar ile daha şık ve çekici görünmek için temel tarz ipuçlarını ve kurallarını inceleyin.

Geniş paça pantolon nasıl giyilir ve onlarla ne eşleştirilmeli !

Geniş paça pantolonlar genel olarak rahat siluetleri ile ilkbahar / yaz sezonu için uygun olduğu varsayılır. Eğer geniş paça pantolon giyerek iyi görünümlü kombinasyon yaratmak istiyorsanız, hatırlamamız gereken ilk şey pantolonun uzun boylu kadınlar için uygun olduğuna dair basmakalıp fikrine kesinlikle inanmamanız gerektiğidir. Aksine, bu doğru şekiller ve aksesuarlar ile kombin edilirse, hatta kısa boyluları daha uzun yapmada süper etkili bir yoldur.  Bunun için, yüksek bel seçeneği ilk adımdır. Ikinci ise, ayrıca bel önemle bir kemer ile vurgulanıp şık ve kadınsı bir stil olabilir.. . Tam  ve sıkı oturan üst  giyim siluetleri eşleştirmeyi unutmayın.

  1. Eğer Armut tipi vücudunuz varsa,   görsel olarak kalça geniş paça pantolonlarda daha dar görünebilir.
  2. Eğer uzun boylu görünmek istiyorsanız bazı topuklu veya platform ayakkabılar, stiletto ayakkabı, veya dolgu topuk versiyonları ile geniş paça pantolon eşleştirilebilir.
  3. Eğer yeterince uzun boylu iseniz, sandalet, sivri burun yassı ve babet sizin için harika seçimdir.
  4. Ayrıca, üst  giysilerinizi sıkı montaj ile gevşek  pantolonun şeklini dengelemeyi asla  unutmayın !
  5. Geniş paça pantolonlar hakkında konuşmak gerekirse kısa boylular ve kilolu bayanlar yüksek bel modelleri tercih edebilirler.Uzun boylu bayanlar ise düşük ve yüksek bel tercih edebilirler.
  6. Yukarıda belirtildiği gibi, Yüksek bel geniş paça pantolonlar ilk beli vurguluyor ve kalçayı dar göstermek  için idealdir. Bu bağlamda,çok güzel ve çekici görünüm yaratmak için, kırpılmış kısa üstleri ile bu seçenekleri eşleştirmeyi deneyebilirsiniz.
  7. Diğer taraftan, düşük bel seçenekleri biraz gevşek ve rahat üstleri ile giyilebilir  ve ayrıca dokular ve tasarımları ile bazı deneyler yapmanızı sağlayan, biraz daha çok yönlü bir yaklaşım sağlar. En farklı kesimler drepeli,  pileli ve katlı dokuları olan bluzlar ve üstler ile eşleşebilir. Bu kombinlerde geniş paça pantolon adeta yerleri süpürecek kadar uzun olmalı…
  8. Geniş paça pantolon kumaş seçimi, bu konuda sizin vücudunuza uygun olarak çok yönlü seçenekleri düşünebilirsiniz.. Saten, yün, ipek ve hatta kot  modelleri seçebilirsiniz..
  9. Geniş paça pantolonlar ile şık stilleri ve  kombinasyonları nasıl yaratabilirsiniz ;
  10. Genel kurallar  üzerinde gitmek gerekir. Geniş paça pantolon ile uyumlu seçenekler; kırpılan üstler,  kısa üstler Crop -Tops seçenekler ile bel vurgulanabilir.. Diğer yandan uzun üstler dar ve sıkı olarak pantolon içine sokulmalı.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Yılbaşı Gecesi Elbiseleri ve 39 Kombin Fikri

Ayrıca bakınız;  İspanyol geniş paça jean pantolon ile ayakkabı seçimi nasıl olmalı 

Maskülen tarz;  Pantolonun genel tarzın da anlaşılacağı gibi, geniş paça pantolon maskülen görünümlerde harika bir seçim. Şık  görünecek klas gömlek veya  büyük boy blazer ile kombinlenebilir, ek olarak ise size en iyi saç görünümü için dalgalı saç modelleri ve derin yana ayrılmış saçları önerebilirim.


Sportif tarz ile kombine edildiğinde en iyi şekilde görünecek geniş paça pantolon stilleri  evrensel kural bandana, beyzbol şapkasıi , ya da  sportif bir fular  iyi bir fikir olabilir. Ayakkabı gelince, platform seçenekleri burada iyi seçimdir. Bazı deneyler yapmak için, parmak arası sandaletler ile kombinleyebilirsiniz.. Saç stili olarak ise düşük at kuyruğu ve şık güneş gözlüğü iyi son rötuşları olabilir.

Klasik ve kadınsı tarz;
Son olarak, tamamen   kadınsı bir görünüm elde etmek geniş paça pantolonlar ile biraz daha zor olabilir. Doğru tasarım ipuçları kullanarak klasik ve kadınsı bir tarz elde edebilirsiniz. Dantelli, fırfır, ya da klasik gömlek gibi bazı üstler ile sadece topuklu ayakkabılar , veya çarpıcı platformlar ile kombinler yapabilirsiniz. Dar ipek bir gömlek ile giyip üst düğmelerinizi açabilirsiniz. Özellikle seksi dudaklar için,  bazı pembemsi makyaj ile tamamlanmaktadır.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.