Home / Benim Stilim / Göbeği Gizlemek için 7 Kıyafet ve Moda İpuçları | 2020
Göbeği Gizlemek İçin İpuçları
Göbeği Gizlemek İçin İpuçları

Göbeği Gizlemek için 7 Kıyafet ve Moda İpuçları | 2020

Göbeği Gizlemek İçin İpuçları

Çoğu kadın, erkekler hoşlansa bile göbek bölgeleri için endişe duymaktadır. Yapılan bir çalışmaya göre, erkekler kadınlarda küçük bir karına bayılıyor. Çünkü hafif karın çıkıntısını karın kaslarından daha doğal ve güzel buluyorlar. Erkeklerin fikirleri sizi ikna etmeye yetmiyorsa ve yine de karnınızı elbisenizin altına saklamak istiyorsanız, bunu akıllıca yapmalısınız. Aksi takdirde göbeğiniz ve diğer bölgelerdeki fazlalıkların daha büyük görünme durumu vardır.

Sizin için karnınızı ve bel yağlarınızı kıyafetlerin altına göbeği gizlemek için bir öneri listesi hazırladık. Daha iyi görünmek için kıyafet seçerken kaçınmanız gereken hatalara bir göz atın. Fazla yağlarınızı stratejik biçimde saklamaya uygun zayıf gösteren kıyafetlerinizi hazırlamaya başlamanızı öneririz.

Dar Yerine Bol Kıyafet Tercih Edin

Tek renkli giysiler en iyi seçiminizdir. Koyu renkler gerçekten daha zinde görünmenizi sağlar ancak pastel renkler giymeseniz de olmaz. Bej, krem, fıstık ve soluk pembe gibi renkler giyebilirsiniz. Ama tercih ettiğiniz giysilerin kesimi gerçekten en önemli şey. Dar giysiler sadece şeklinizin kusurlarını vurgular. Bel ve kalçaları belirginleştirmeden kıyafet seçimi yapmak daha iyidir. Aynı renkten parçaları giyebilirsiniz. Göbeği gizlemek için oldukça basit bir seçimdir.


Bol kıyafet önerisi
Bol kıyafet önerisi

Dikey Çizgili Kıyafetler Giyin

Dikey süslemeler, desenler ve çizgiler daha uzun ve daha fit görünmenizi sağlar. Ancak çizgilerin genişliğini ve sıklığını da göz önünde bulundurmalısınız. Geniş çizgiler sizi görsel olarak büyütebilir, bu nedenle dar ve sık çizgili zayıf gösteren kıyafetleri seçin. Göbeği gizlemek işte bu kadar kolaydır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Geniş paça pantolon nasıl giyilir
Dikey çizgili kıyafetler
Dikey çizgili kıyafetler

Vücudunuzun Farklı Bir Bölümünü Vurgulayın

Karından dikkati başka yöne çevirmek için göğüsleri vurgulayabilirsiniz. Derin dekolte olmayan basit ama ilginç kıyafetler siyah elbiseler, klasik pantolonlar, bluzlar ve kalem etekler tercih edebilirsiniz.
Güzel bacaklara sahip olanlar, onları kendine özgü bir şey yapmalı. Bu, gösterişli bir mini giymek anlamına gelmez. Ancak dizinizden biraz daha yüksekte duran etek veya elbiseler giyebilirsiniz böylelikle göbeği gizleyen bir kombin oluşturabilirsiniz.

Vücudunuzun farklı bir bölümünü vurgulayın
Vücudunuzun farklı bir bölümünü vurgulayın

Tek Renkli Bluzlar ve Gömlekler Kullanın

Tek renkli bluzlar ve gömlekler sadece ofis için değil aynı zamanda doğru desenleri seçerseniz eğlenceli bir hafta sonu geçirmek için de harika bir seçenektir.
Göbeği gizlemek isteyenler için üstte bol bir giysi parçası harika bir seçimdir. Birkaç beden çok büyük bir şey giyerek aşırıya kaçmamak önemlidir. Aşırı büyük beden tercihi bedeni olduğundan daha büyük gösteren popüler bir hatadır.

Orta ve Yüksek Bel Pantolon Giyin

Siz de gündelik kıyafetleriniz içerisinde yer alan kot pantolon seçimleri ile karın bölgesini gizleme sırrına erişebilirsiniz.Yüksek bel kot aynı zamanda bacak boyunuzu daha uzun göstereceğinden daha zayıf ve uzun görünmenize de yardımcı olur. Yüksek bel sevmeyen göbekli bayanlar ise düşük bel yerine yine orta bel kot pantolon modellerini seçmeliler. Unutmayın düşük bel bir pantolon göbeğin daha belirgin olmasını sağlar.

yüksek bel pantolon
yüksek bel pantolon

İlginizi çekebilir; Zayıf Gösteren Stiller ve Kıyafet Kombinleri

Bluz ve Tişörtleriniz Uzun Olsun

Uzun bluz gibi üstler, karın ve göbek bölgesini gizlemek için harika çalışır. Neyse ki, şimdi onlardan çok şık seçenekler var. Tunikler de seçimleriniz arasında mükemmeli yakalamanıza olanak sağlayabilir. Göbek bölgenizdeki yuvarlak görünümünü yok etmek için esneyen kumaşlar harikadır. Zayıf gösteren tişörtler bel ve karın bölgenizi daha sıkı tutarak karın bölgesini gizlemenizi sağlar.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Diyette yorgunluk, uyku hali ve halsizlik nasıl geçer? | 2020
Uzun bluz ve Tişört
Uzun bluz ve Tişört

Dolabınızda Hırkalara Yer Açın

Hırkalar karın bölgesini gizlemede büyük rol oynar. Örneğin sırt bölgesindeki fazla yağları gizlemek için bir perde görevi gören hırkaları tercih edebilirsiniz. Eğer yapabileceğiniz başka bir şey daha isterseniz düzeltici bel yanılsaması yaratmak için hırka üzerine bir kemer kullanmaktır. Hırka üzerine kemer son yılların en trend modası olarak karşımıza çıkmaktadır. Göbeği gizleyen ve zayıf gösteren basit ve etkili bir yöntemdir.

Pelerin Benzeri Üstleri Tercih Edin

Pelerin kollu kıyafetlerin karın bölgesini gizlemede şaşırtıcı bir özelliğe sahip olduğunu biliyor muydunuz ? Bir pelerin kollu kıyafetin genellikle gevşek kumaş olması karnınızı gizleyen ve zayıf gösteren bir kıyafettir. Eğer bir pelerin kol üst kıyafetiniz yoksa, bir an önce alınacaklar listesine eklemeyi unutmayın. Göbeği gizlemek isteyenler için olmazsa olmazdır.

Bunları da kaçırmayın: Moda ile Nasıl İnce Görünülür: 9 İpuçları

Şekillendirici Korse Kullanın

Korse size kendinizi yaşlı hissettirebilir ancak işin iç boyutu yaştan tamamen bağımsız olduğu için size öneri listemize ekledik. Şekillendirici korse ve iç çamaşırları aldığınız için kendinize teşekkür edeceksiniz. Korse bir elbise, etek ya da bol pantolon altında giymek için harika bir buluş olarak yüzyıllardır karşımıza çıkmaktadır. Ufak bir korse kesinlikle karın bölgesini gizlemenize yardımcı olur.

Kombinleriniz İçerisinde Blazer Ceket Yer Alsın

Özel olarak tasarlanmış kıyafetler ile kendinizde sevmediğiniz kusurları kapatmak çok kolaydır. Fakat buna herkesin parası gücü veya vakti yetmeyebilir. Eğer paranız ve vaktiniz yok ise blazer ceketler karın bölgesini gizlemede etkilidir. Blazer ceket seçiminde vücudunuza tam uyum sağlayan kesimlerden alın.

Göbeğinizi gizlerken aynı zaman kendinizi şık bir görüntüye sokmak ister misiniz? Galerimizi inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar / Yaz 2015 Trend Şapkalar

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

7 comments

  1. bilgiler harika teşekkürler…

  2. Bahar geldi ve artık uzun ve kalın kıyafetlerin altına gizlenen göbeğimiz kendini gösteriyor.Tüm gün mağazaları gezdikten sonra göbeğinizi kapatacak tek bir kıyafet bulamamanın ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Üstelik bir çok kadın aynı dertten muzdarip,
    Bu yazınızla yardımcı oldunuz bizlere
    size bütün göbüşlü kadınlar adıbna teşekkür ediyorum

  3. Göbeği gizlemek yerine göbeği eritmek daha mantıklı değil mi 🙂
    Fitinclass.com diye bir sistem keşfett,m bu ara. Tek bir üyelik ile sınırsız grup aktivitesine katılarak oldukça kolayca göbekten kurtulabilirsiniz hanımlar. Ben haftada 3 kere zumba, 2 kere yoga ve 2 kere de pilatese girerek oldukça sıkılaştım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.