Home / Moda / Gömleği İçine Koymanın 3 Farklı Yolu
2016 gömlek tarzı
2016 gömlek tarzı

Gömleği İçine Koymanın 3 Farklı Yolu

Sizce gömleği pantolonun içine koymak mı dışında bırakmak mı? gömlek içerde mi dışarda mı olmalı? Gömlek modelleri ve kombinleri hepsi makalemizde!

Değerli okuyucularımız bugün sizlere gömlek giydiğimizde nasıl tarz görünebileceğimiz hakkında birtakım örnekler sunacağız. Bugünlerde yavaş yavaş sonbahar mevsiminin iklim şartlarını hissetmekteyiz. Haliyle uzun kollu gömleklerde tercihlerimiz arasında yer almaktadır. Gömlek giydiğinizde sadece birkaç dokunuşla şık görünebilir,diğer gömlek giyenlerden kolaylıkla sıyrıla bilirsiniz. Bunu nasıl mı yapacağız ? Hemen başlayalım . Örneğin bir örme kazak yerine gömlek giyerek bunu sağlayabiliriz. Çünkü gömlek örme kazak yerine belimizi daha çok belli ederek daha kadınsı bir görünüm sağlayacaktır. Gömleğiniz altına da bir maxi etek giyerek vücudunuzun hatlarını iyice ortaya çıkartarak çok şık görüleceksiniz. Gömleği eteğinizin içine koymanın 3 farklı yolu vardır. Bunlardan ilki gömleğinizin sadece önünü eteğinizin içine koyabilirsiniz. İkinci ise gömleğinizin ön kısmının sadece yarısını içine koyarak dikkatleri üzerinize çekmiş olursunuz. Son olarak ise gömleğinizin tamamını içine koyarak klasik bir görsellik kazanabilirsiniz.

Ancak gömleğinizin hepsini içine koyarak  bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlamaktadır. Gömleğinizin ön kısmının yarısını içine koyduğunuz zaman ise tarzını ortaya yansıtacaksınız. Erkek arkadaşınızla buluşacağınız zaman ise bol bir gömlek tercih edebilirsiniz. Ayrıca gömleğinizin kollarını da katlayabilirsiniz.  Sizlere bir ilham,fikir olması için aşağıda bir galeri derledik.


Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sloganlı ve yazılı 11 çanta modeli 2019

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.