Home / Sokak Stilleri / Gossip Girl Serena Van Der Woodsen’la sokak stili yolları
Gossip Girl adlı Serena Van sokak stili
Gossip Girl street style

Gossip Girl Serena Van Der Woodsen’la sokak stili yolları

Bu sonbahar Kış  Gossip Girl dizisindeki Serena Van Der Woodsen’la harika sokak stili tarzını yapmaya ne dersiniz ? 

Hala severek tekrarlarını izlediğimiz, Serena kesinlikle benim moda dünyasında ilham kaynağım oldu. O her zaman çok iyi görünüyor ve aynı zamanda zahmetsizce rahat ve şık tarzlar yapabiliyor.Serena’nın kış gardırobu ile sokak stili kombinlerini  sizde yapmak ister misiniz? Bu sonbahar ve kış  Gossip Girl Serena Van Der Woodsen tarzında sokak stili yapmak için bir çok  kolay yol seçtik…

1. RENKLI MINI ELBISE

Bu ikonik Gossip Girl Blair ve Serena çeşme önünde şirin fotoğrafları.Sizin kombinlerinizde de bu küçük elbiselerden olması GEREKİYOR! Renkli ve küçük elbiseler herhangi bir gün içinde içinde mükemmel olur … Sizde topuklu ayakkabı ile elbiselerinizi kombinleyip, üzerinize   blazer ceket ekleyerek aşağıdaki tarzı yapabilirsiniz.


2.KIŞLIK BOL KUMAŞ PANTOLON

Kumaş ve pileli bol pantolon ile her zaman şık bir tarz yaratabilirsiniz.Ben bu eğilimi seviyorum, özellikle 2015 kış sokak stillerinden gördüğümüz çok havalı bir kombin, Gossip Girl  Serenasına da çok yakışıyor. Pantolon yüksek belli ve pileli pembe renkte ? Sizde yeniden bu stili yapabilirsiniz, kışın için ise üzerinize kazak ve deri ceket alabilirsiniz.

3. ŞAPKALAR

Bu bir fötr şapka, disket şapka veya bere olsun Serena şapkanın mükemmel bir aksesuar için yapılmış olduğunu biliyordu. Bu Serena şapkaları ve kıyafetleri ile yaptığı kombinler size her zaman ilham verecektir. Böyle bir elbise ile şapka takmanın en şık ve rahat yolu budur heralde!

 

Gossip Girl adlı Serena Van Der Woodsen style 2015

4. MONOCROME

Serena son moda trendleri ve bu sonbahar için tüm monokrom kıyafetleri kullanabileceğimiz harika sokak silleri ile bizlere ilham veriyor. Birlikte siyah ve beyaz parçaları eşleştirme, her zaman size zamansız ve şık bir görünüm verir çünkü birlikte siyah ve beyaz kombinler,her zaman iyi bir fikirdir . Sizin için sıkıcı ise, Monokrom trendine ayakkabı / veya çanta ekleyerek ayak uydurabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kış Sokak Modası: jean pantolon nasıl giyilir ?

5.EKOSE KABAN

Serena her kıyafetine farklı bir şıklık eklemeyi çok iyi başarıyor. Sizde bu ekose gibi rahat bir ceket ile harika bir kış stili gerçekleştirebilirsiniz. Kesinlikle bu kışın en popüler parçası ekose!

6. KATLI KIŞ KOMBİNLERİ

Sonbahar/ kış modası hakkında gerçekçi olalım en iyi parçaları katlı giymemizi sağlıyor! Sizinde kombinlerinizde çok kıyafetler olsun çünkü harika görünüyor. Katlı kombinler ile süper şık ve inanılmaz rahat hissedebilirsiniz. Ben seviyorum bu benim stilime güzel bir  dokunuş ekliyor ve bana rüzgarlı havalarda sıcak hissettiriyor.Sizde arada hırka ve kabanlarınızı birlikte  eşleştirin…

7.BASKILI RENKLİ SOKAK STİLİ

Farklı renk ve baskılar ile sizde bir moda ikonu kadar şık görünebilirsiniz.  Serena hep,  birlikte cesur ve parlak renkleri eşleştirme sınırlarını zorluyor. Her nasılsa, hep şıklığı yakaladı. Deneyin ve kendi benzersiz tarzınızı oluşturun!

Bunlar bu sonbahar / Kış’da Gossip Girl  Serena Van Der Woodsen’la çok şık sokak stili yapmanın en güzel yolları . Dizi biteli yaklaşık iki yıl olmasına rağmen, Serenanın stilini hale  çok beğenerek ilham alıyoruz.O  her zaman çok zamansız ve şık parçaları ile bize örnek oldu.Bence gelecek kuşaklarda moda dünyasında ondan etkilemeye ve ilham almaya devam edecektir. En sevdiğiniz Serena stili nedir, sizde bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Isı Olmadan Evde Dalgalı ve Kıvırcık Saç Yapımı | 2021 başlıklı makalemizde dalgalı saç, evde ısısız saç şekillendirme ve kıvırcık saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

serenay sarika sac rengi 2015

Medcezir Serenay Sarıkaya (Mira) Saç Rengi

Değerli okurlarımız ünlü model, oyuncu ve şarkıcıların saç rengi ve modellerini incelemeye devam etmekteyiz. Bizler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.