Home / Makyaj / Gözlerinizin parlak görünmesi için makyaj hileleri !
parlak gozler icin makyaj hileleri
parlak gözler için makyaj

Gözlerinizin parlak görünmesi için makyaj hileleri !

Gözlerinizin daha parlak ve canlı  görünmesi için makyaj hileleri mı arıyorsunuz? Parlak gözler güzel gözler demek, daha etkili görünmenizi sağlar. Onlar ile daha sağlıklı bakarsınız. Herkes gözlerinin daha parlak görünmesi için bu makyaj hilelerini kullanabilir. Bir veya iki yada  hepsini kullanın. Seçim sizin.

1. GÖZLERİNİZDE PARLAK EYELİNER KULLANIN

göz makyajının kolay hilelerinden biri parlak eyelinerI dışarı geçiş olarak görülmesini sağlamktır. Parlak eyeliner gerçekten gözlerinizin beyazlar oluşturarak daha parlak görünmesini sağlar. Bakışlarınızda güzel bir kontrast oluşturur. Parlak eyeliner yada farı başka bir çok far ile eşleştirip birliktede kullanabilirsiniz.

2. KAPATICI ASTAR SÜRÜN

Kapatıcı gözünüzün içinde çok önemli bir parlaklık kazandırır.  Makyaja başlamadan önce göz çevrelerinde altında astar kapatıcı uygulayarak işe başlayın.Ve, gözlerinizi makyajınız bittiğinde daha parlak görünür halde, büyülü ve daha vurgulayıcı varı görünmesini sağlayacak. Senin kapatıcı üstüne far ve göz kalemi ile renklendirme ekleme göz makyajının biraz daha yanar döner görünmesini sağlayacaktır. Siz diğer alanlarda vurgulayıcı renklerde deneyebilirsiniz.


3. GÖZ PINARLARI HATTINA BEYAZ GÖZ KALEMİ SÜRÜN

Ben göz pınarları hatları üzerinde beyaz kalem kullanarak gözlerin daha parlaklık kazandığını makyaj uz manlarının yazılarında okumuştum.Eğer gözlerinizin aşağı alt göz kapağı içine beyaz kalem çekerseniz,anında daha parlak ve canlı bakışlara sahip olursunuz.Uykusuz olduğunuz sabahlarda deneyin, yorgun gözlerinizin daha etkili göründüğünü göreceksiniz.

4. KAŞLARINIZI HER ZAMAN BAKIMLI TUTUN

kaşlar gözlerin aynasıdır.Bakımlı ve düzgün kaşlar gözlerinizi her zaman daha güzel ve canlı gösterir.Gözler  için çerçeve olarak kaşlar çok önemlidir .

5. KAŞ ALTI KEMİĞİNİZİ FAR İLE VURGULAYIN

Kaşlarınızın altındaki kemiği hafif göz farı vurgulayın. Bu alana ışık göz farı sadece biraz uygulamayı unutmayın.Yukarıda gözlerinizin güzel ve parlak görünmesine yardımcı olacaktır. Beyaz göz farı bu alan için popüler bir seçimdir. Bunun için mat veya ışıltı göz farı kullanabilirsiniz,  ışıltı sadece biraz daha iyi iş görür.Denemeler yapın ve size en iyi görüneni seçin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bu kış kolay makyaj yapmak için ipuçları

6. GÖZLERİNİZİN İÇ KÖŞELERE  DIKKAT

Gözlerinizin iç köşelerinde biraz bir yer vardır oraya ışıltılı ten rengini zde bir far sürüp  farkı görebilirsiniz.Bu kısımlara ışık ve parlaklık ekleyin. Vurgulamak için bir göz kalemi ya da soluk bir göz farı da kullanabilirsiniz. Bu önemli bölgeyi ihmal etmeyin. Göz çevrenizin sadece  iç göz köşesinde dediğimiz gibi bir makyaj uygulaması yaparsanız  ne büyük fark yarattığını sizde görürsünüz.

7. UYKUNUZU YETERİ KADAR ALIN

Yeterince uyuyun. Yeterli uyku almamanız sizin görünümünüzü ve enerjinizi çok etkiler. Günlük uykunuz ortalama 7-8 saat olmalı ve gözlerinizdeki yaptığı farkı sizde hissedersiniz.

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.