Home / Makyaj / Grammy Ödülleri 2015 Ünlülerin Saç Modelleri ve Makyajı
grammy odulleri sac ve makyaj modelleri 2015
grammy ödülleri saç ve makyaj modelleri 2015

Grammy Ödülleri 2015 Ünlülerin Saç Modelleri ve Makyajı

Grammy  ödülleri 2015, en ünlü kız ve kadınları bir araya getirerek ve bize bazı saç ve makyajlardan ilham verdi.Ünlülerin seçtiği saç stilleri ile bir kez daha sahnede,  çekiciliği ve lüks stilleri gördük… Kırmızı halı modasının güzellik görünümlerinde Grammy ödülleri 2015;  Zengin takı tasarımları ve ayakkabı tasarımları ve yaratıcı kostümleri ile, her küçük ayrıntı  üzerinde düşünülen saç ve makyaj seçenekleri ünlülerin  kırmızı halı yarışını sunuyor.Onlar kesinlikle saç stilistleri ve makyaj tasarımlarında arkasından profesyonel makyaj sanatçılarının rolü çok büyük .Bu yüzden şaşılacak bir şey yok. Biz size ilham alacağınız ünlülerin 2015  Grammy Ödülleri saç ve makyaj seçeneklerini derledik.

Rihanna’nın Zahmetsiz Topuzu ve Minimal Makyajı

Rihanna gecenin kraliçesi oldu  Moda evinin bahar 2015 koleksiyonundan Her Giambattista Valli Couture elbisesi ile  zahmetsiz ve minimal olarak saçlarını ve makyajını tutmaya karar verdi. . Böylece, sezonun en büyük trendi makyaj, sanki makyaj yokmuş gibi yapılan doğal profesyonel şekillendirmeler olduğunu anladık.Rihanna’nın çıplak pembe dudakları ve uzun kirpiklere sahip doğal görünümü büyülüyor. O zahmetsiz bir dokunuş için küçük küpeleri ile rahat bir balerin topuzu seçti.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yuvarlak yüzlere yakışan kısa saç Modelleri 2015

Rita Ora Platin Pixie saçları ve Smokey Eyes makyajı

Onun metalik payetli elbisesi ile mükemmel bir uyum içinde,  platin kısa saçları genel görünümünü taze ve seksi bir dokunuş verdi .  bronzlaşmış cilt ve çıplak mat dudaklar ile eşleştirerek, ince metalik yüzeyler ile çarpıcı bir dumanlı göz makyajı seçti.


Ayrıca Bakınız; Ünlülerin elbise seçimleri ve elbise modelleri 2015

Taylor Swift Bob saçları ve sürpriz Makyajı

Taylor Swift ikonik tarzı en ilham verici ünlülerden biri haline geldi.Makyajında; uzun kirpikler ve yumuşak pembe ruj eklenen mavi göz makyajı  bomba bir  makyaj etkisi yarattı.Turkuaz Elie Saab elbises giyerek Grammy de mükemmel ötesinde herkesi büyüledi…

Kim Kardashian Dağınık kabarık saçları  ve simgesel Konturlu Yüz Makyajı

Kim Kardashian uzun zamandır simsiyah saçları ile yeni bir saç modeli tercih etmiştir.O elbiseye benzeyen Jean Paul Gaultier  mükemmel bir kostüm tercih etti.Saçlarında kabarık dalgalar, omuz hizasında saç kesimi ile  kırmızı halıyı çarptı. Makyajı ise onun ikonik olmuş konturlu cilt ile süper uzun kirpikler, metalik göz makyajı, çıplak dudaklar ve gür kaşları ile eşleştirilmiş gösterişli bir makyaj kullandı.

Beyonce Uzun Boho Dalgalar ve Nötr Makyaj

Kraliçe B. sezonun kucaklamak için uzun Boho dalgalı saç trendini seçti, saçlarını ortadan ayırarak doğal ekstra uzun saçlarına daha bir hava ekledi.Onun makyaj eşit ve rahat, onun elbise ve saç modeli birlikte çarpıcı ve unutulmaz oldu. O süper-öpülesi etkisi dudaklarına eklenen küçük bir parlaklık ile bir nötr makyaj tercih etti.

Gwen Stefani Kabarık topuz  ve Yumuşak Makyaj

Jessie J’nin Şık Islak-Etkisi Saç ve Etkili Makyajı

Katy Perry Lavanta Saç ve Kedi Gözler

Lady Gaga Gümüş Saç ve Yeşil Göz Makyajı

Ariana Grande Yüksek at kuyruğu ve Kedi Göz Makyajı

Keltie Knight Düğüm at kuyruğu ve Smokey Eyes

Iggy Azalea Veliaht ÖrgüTopuz ve Naturel Makyajı

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Zeytinyağının Saça Faydaları

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.