Home / Saç Renkleri / Gri saç renkleri ve modelleri 2019
2016 Gri Saç Renkleri
2018 Gri Saç Renkleri

Gri saç renkleri ve modelleri 2019

Bu yıl saçlarda gri renk tonları, küllü modası çok popüler !

Gri nötr bir saç rengidir, her cilt tonuna uyum sağlamaz ama makyaj ile kullanıldığında herkese yakışır. Diğer saç renkleri arasında belirli aralıklarla atılan gri yansımalar daha çok küllü gridir. Ve siyah gri saç renkleri, sari gri saç renkleri, kumral, kahve gri saç renkleri en çok birlikte uyum sağlayan 2019 trend gri saç renkleridir.

Gri saç renkleri 2019 yılının sokak modasında gençlerin en çok tercih ettiği saç renkleri arasında girmiştir.Sizde cesur ve iddialı olmayı seviyorsanız saçlarını gri renge boyatabilirsiniz. Eğer bu sizin için çok iddialı ise kahve saç renkleri, siyah saç renkleri, kumral saç renkleri, sarı saç renkleri üzerine gri gölgeler yaptırabilirsiniz. Ombre gri saç rengi modelleri de ayrıca çok moda olan saç stili olduğunu da hatırlatmak isteriz.


Yeni Nesil Gri Saç Renkleri

2019 yılının trend saç renkleri arasında hızla yayılan gri saç renkleri bir çok tonu ile her tarza ve cilt rengine hitap edebiliyor.Ayrıca soluk bir saç rengi olduğundan sıcak makyaj renkleri ile tercih edildiğinde harika duruyor.Eğer makyaj yapmayı sevmiyorsanız ve beyaz soluk tenli iseniz gri saç renklerinden uzak durmanızı tavsiye ederiz.Çünkü bu saç rengi soluk bir renktir ve sizi daha soluk yaşlı gösterecektir. En popüler gri saç renkleri ise sokak modasında trend olan sarı gri saç tonları, siyah gri saç tonlarıdır.Önceliğinizi bu renklerden yana kullanabilirsiniz. Ombre gri seçenekleri ile gümüş ışıltılı balyaj renkleri bizim en beğendiğimiz saç stillerden, çünkü saç dipleri gri olmadığından yüzünüzde soluk görünmüyor.Gri ve gümüş ışıltılar sadece saç uçlarında, yada kulak altından saç uçlarına kadar yapılıyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Beyaz Saçlara Bakım Önerileri | 2020

Gri saç renkleri  kimlere yakışır

Gri saç renkleri diplere uygulanmaz ise her cilt rengine yakışır, ayrıca makyaj ile kullanıldığında daha hoş bir görünüm veriyor.Siyah gri saç renkleri esmerlere çok yakışıyor.Sarı gri saç renkleri ise en çok buğday tenli bayanlara yakışıyor.Beyaz tenli bayanlara ise gri ombre saç renklerini tavsiye ederiz.Böylelikle saç dipleri koyu olacak ve yüz rengi soluk durmayacaktır.Gri saç rengi tercih etmek istiyorsanız sizde teninize en uygun gölgeli modelleri, gri tonları önceden bilmelisiniz.Bunun için de uzaman bir kuaförden destek almalısınız.

Gri saç rengi evde nasıl elde edilir

Gri saç rengi gölgeleri ve ışıltıları saçlarınızın üst kısımlarını veya uçlarını saç açıcı ile komple açıp üstünü küllü sarı boya ve içine bir çorba kaşığı su, bir şeker kaşığı saç kremi ekleyip boyayı açtığınız saç üstlerine boyayarak yapabilirsiniz.Ama tabi çok riskli bu yüzden profesyonel yardım almak çok daha iyi sonuçlar verecektir.

GRİ SAÇ bu gün EN GLAM saç renklerinden, ve sadece 2019 yılında trend  kitlesel saç trendi haline geldi !Doğal gümüş saç renkleri ise daha havalı!

Kaç tane gri saç rengi tonu vardır. Bazıları açık tonlarda kimiside koyu gri tonlarda. Burada size anlatmak istediğimiz aşağıdaki galerimizde gri saç renkleri 2019 trendlerini anlatacağız. Anneannenizin saç rengini kendinizde yapmak fakat dikkat edilmesi gereken nokta, güzel ve genç bir ciltte gri saç renkleri çok hoş durmakta. Sizin için bu senenin en mode gri saç renklerini seçtik.

Şimdi resimler …

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bakır Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler Bu yıl trend olacak saç renklerinden birisi de bakır …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.