Home / Saç / Gündüzden geceye 12 şık topuz saç modeli
gece ve gunduz icin topuz modelleri 20151
topuz modelleri 2015

Gündüzden geceye 12 şık topuz saç modeli

Sizde zahmetsizce, cazibesi yüksek günlük ve gece kullanım için topuz modellerini görmek istemez misiniz ?Bu topuz saç modelleri ile gündüzden gece şıklığını taşıyabilirsiniz.Ünlülerin en güzel ve şık topuz modellerinden ilham aldık sizler için listeledik!

Bu topuz  stilleri için gerekli basit teknikler var tabi, üste düğüm ve  orta uzunlukta veya uzun saçlara sahip olanlar için idealsaç modelerinden. Bunlar günlük kullanım  için değil, aynı zamanda özel etkinlikler içinde yapabileceğiniz şık topuz modellerinden.Hem çok dikkatli yapımladığından doğal havaları olan topuzlardan.Çok yapay sıkıca yapılmış topuz modelleri artık çok demode.Burada derlediğimiz 12 şık günlük ve gece topuz saç modellerini inceleyip yüzünüze yakışanları sizde deneyebilirsiniz. Ayrıca Bu 2015 topuz modelleri ile her zaman daha genç ve neşeli görünürsünüz.

1.Gece ve Gündüz İçin Dağınık Topuz

Mükemmel bir parti saç modeli ve günlük topuz modeli için iyi bir  bir seçenek olarak, bu dokulu dağınık topuz modelini yapabilirsiniz.Dağınık toplanan saç üstte gevşek bir  düğüm atarak sizde kendi başınıza bu kolay ve havalı topuz stilini deneyebilirsiniz. Altın saç renginde ve koyu bir sarışın saç reni ile iyi çalışan bir topuz modeli. Ayrıca yüzünüzün daha çekici görünmesi için pembe dudakları minimal bir makyaj ile deneyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Burgu Topuz Nasıl Yapılır?

 


2. Hafif Dağınık Yüksek Topuz

Daha parlak ve genç görünmek için  ve  daha büyük bir etki için hafif dağınık yüksek topuz modeli seçebilirsiniz.Sarı saçla ikonik kırmızı dudaklar ve kedi gözü eyeliner ile sadece size olan bakışları sizde keşfedebilirsiniz.

3. Gündüz ve gece kullanım için Japon Topuzu Modeli

Yukarıdan sıkıca düğümlenmiş şık topuz modeline bu şekilde bir toka ekleyin… Siyah kanatlı eyeliner ve parlak kırmızı ruj ikilisi ve japon topuzu ile onlardan daha seksi görünebilirsiniz.

4. Şık Küçük Topuz Modeli

Sende  güzel yüzünün özelliklerini odak noktası yapmak ister misin . Gece partilerde şımarık bir dekolte ile esmer bir tende bu topuz modeli yapın.Yeşil fütüristik kolye ile birlikte özellikle daha etkili bir görünüm.

5. Gevşek Yüksek Topuz Modeli

Hilary Duff  Müzik Ödülleri’nde bu topuz modeli ile görünmüştü. Muhteşem ve eğlenceli bir gevşek yüksek topuzu onu ​​sarışın saçlarına çok yakışmış. Göz kamaştırıcı uzun kirpiklere odaklı ve turuncu dudaklar ile  sade  göz makyajını birlikte yapmak daha enerji verici görünüyor.

6.  Minimal Sade Topuz

Topuzun dokusu daha  ince yapılmışYukarda küçük topuz spor bir dokunuşu da eklemiş.Hollywood partilerinde kullanılan  şık ve rahat bir topuz modeli. Süper uzun kirpikleri ve turuncu ruj ile dramatik kedi gözü makyajı, topuzu ile daha mükemmel bir görünüm yaratıyor.

7.Günlük topuz Modeli

Casual topuz modelleri biz bayanların en sevdiği kullanışlı topuzlar arasında.Günlük dediğimize bakmayın bir kadar da havalı görünen bir topuz saç modeli.

8. Sade Topuz Modeli

Bu sade topuz model, orta uzunluktaki bağlanabilir saçlar için ideal bir topuz modeli.Ayrıca spor bir hava katan hoş bir topuz modeli.saçlarınızı daha gevşek bir şekilde hafif yukarıdan toplayıp. mini bir lastik ile etrafına sarın…

9. Klasik Hacimli Topuz Modeli

Saçlarınızın ön kısmında hafif bir krepe yapıp, tam tepede olmayacak şekilde topuzunu yapın.Bir kaç tutam topuzdan çekip top kısmını biraz gevşekleştirin.Hem klasik hemde şık bir topuz modeli.Dumanlı göz makyajı ile size de zamansız bir güzellik ekleyebilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Buzul Çikolata Saç Rengi

10. Kaküller ile Topuz Modeli

Sıradan bir topuz modeline kahküller eklediğinde daha zarif bir saç modeli elde ediliyor.Minimal bir makyaj ile sade ve hoş bir görünüm.

11. Spor Topuz Modeli

Klas ve şık bir topuz modeli.Sade görüntüsü sizi aldatmasın.Uygun bir makyaj ve kıyafetler ile çok sevimli bir stil yaratıyor.

12. Elegans Topuz Modeli

Zarif bir parti topuzu olduğunu kanıtlıyor.Şık küpe ve dudaklar odaklı şık bir makyaj ile sizi daha zarif  gösterebilir.Kumral saç rengi ve pembe dudakları harika bir görünüş sergiliyor.

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.