Home / Benim Stilim / Günlük elbise: stil ipuçları ve fikirleri
gunluk elbise stil ipuclari ve fikirleri

Günlük elbise: stil ipuçları ve fikirleri

Günlük elbise: stil ipuçları ve fikirleri

Her ne kadar ağustos ayını bitirsek de güneşli sıcak günler hala devam ediyor.Günlük giyim için en iyi parça yine elbiseler.Hem bu günlerde hemde sonbaharda tercih edebileceğiniz günlük elbise stilleri ve fikirleri için size harika kombinler hazırladık.Her tarza ve stile uygun seçtiğimiz elbise kombinlerinden sizde eminim stilinize uygun bir tarz bulabilceksiniz.

Özellikle yılın bu zamanı, kısa kollu elbiseler benim gardırop içim önemli bir parça… Hava sıcak olduğunda, hafif elbise ve sandalet giymekten başka i şey düşünmüyorum.. .  Eğer çiçek baskı, zarif bir dantel detayı veya hafif bir keten elbise benim günlük giyim için en çok aradığım elbise stillerinden..Sizler için seçtiğim günlük elbise stil ipuçları ve fikirleri için yazımızı okumaya devam edin.

stil önerilerimizi inceleyin, ve her stil için alışveriş yapmak yerine dolaptaki elbiselerinizi karıştırın ve eşleştirmeler düşünün.


Maxi elbise

Bir maksi elbise herhangi bir sonbahar gardırop için zorunluluktur. Seksi büzgülü ve strples uzun bir elbise üzerine tarzınızı yansıtan herhangi bir şey giyebilirsiniz. Rengini elbiseniz ile uyumlu olması önemlidir.

Köylü elbise

Müzik festival sezonu için bu tarz köylü elbiseden  daha mükemmeli olamazdı. Ben boyundan detaylı, bohem ve çiçek desenli olanları seviyorum..

Monokrom elbise

Sonbahar için en güzel renkler siyah beyaz.Monokrom desenli elbise arkadaşlarınızla rahat bir gün geçirmek için güzel.Sandalet veya topuklu ayakkabı oldukça şık olur.

Kot elbise

Alışveriş merkezinde güzel bir gezi için Çok sevimli.

Dantelli elbise

Romantik ve feminen bayanlar için en güzel seçenek dantel detayları olan harika elbiseler…dantel bu sonbarın en göz alıcı trendlerinden.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendleri

Vintage elbise

Vintage giyim stilleri son zamanlarda çok popüler oldu.sizin hoşunuza giden bir stil ise bu sonbaharda vintage elbiseleri listenşze alabilirsiniz.Hem kadınsı hemde çok etkili…

Çiçek desenli elbise

İşte benim sonbahar stilim için günlük çiçek desenli elbise stili.Çok sevimli ve zarif bulduğum bir tarz.

2014- 2015 sonbahar için günlük elbise stil ipuçları ve fikirleri için galerimizde ki resimleri incelemeyi unutmayın…

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.