Home / Saç Modelleri / Günlük Kullanım İçin 10 Saç Modeli
gunluk sac modelleri 2015
günlük saç modelleri

Günlük Kullanım İçin 10 Saç Modeli

Biz kadınlar bazen evde olduğunuzda bile şık olmayı severiz ama yine rahat günlük saç modellerini tercih ederiz. Uzun bir günün ardından evde günlük olarak kullanabileceğiniz en rahat saç modellerini sizler için hazırladık.

Dinlenmek istediğiniz günlerde veya hafta sonu gezilerinde bu günlük saç modelleri ve stillerini kullanabilirsiniz.Ünlülerinden rahat ve gevşek saç stillerinden esinlenerek seçtiğimi günlük saç modeli önerileri, 2015 yılınında gözde aç modelleri arasında.

İki yandan örgülü günlük saç modeli

Aşağı doğru inen iki yandan örgülü saç stilleri bu büyüleyici  olduğu kadar içten ve tatlı görünüyor. Artı, bu tüm yüz şekillerine yakışan harika bir saç modeli.  Yapacağınız iki örgülü yandan at kuyruğu saçlar.,Basit ve ince saç tipleri de içinde uygun bir saç modeli, boyuna değen saçlar  sizi rahatsız etmez.Gün içinde rahat bir şekilde kullanabileceğiniz sevimli bir saç modeli.


Rahat ve gevşek iki yandan toplu saç modeli

Sadece şirin bir günlük saç modeli arıyorsanız gerçekten bu saç modeli harika bir seçim olabilir. Ayrıca  çocuksu görünüm iyi bir fikir olabilir. Saçlarınızı iki yandan gevşek bir şekilde bağlayın.Kahküller bu saç modelinde daha etkili bakmanızı sağlar.Genç gösteren sevimli günlük saç modelleri için ideal bir seçim.

Kaygan geriye atılmış saç modeli

Doutzen Kroes  geriye atılmış saç modeli balmumu veya jel ile daha parlak görünüm verilerek elde edilmiş, zaman zaman onun gözlerinin önüne düşen saçları daha havalı görünmesini de sağlıyor.Harika görünen kolay ve hünerli bir saç modeli.Ayrıca bu saç modelleri kadınları daha zarif gösteriyor.Sizinde günlük saç stiliniz de saç yapma endişesi olmadan güne zevkli başlamanızı sağlar.  kolay, havadar ve oldukça güzel bir saç modeli.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sıcak ve şık 24 Günlük Kış Kombini !

Çok yönlü yüksek çorap topuzu

Her  tarza uygun yapımı kolay saç bir saç modeli.Saçınızı gevşek bir şekilde yüksek topuz yaparak bu topuz modelini yapabilirsiniz.Hem rahat hemde zarif bir saç modeli. Yapmak çok kolay – ihtiyacınız olmayan bir çorabı kelimenin tam anlamıyla hem de kesip bu topuz modelini yapabilirsiniz.Önce saçlarınızı yüksekten at kuyruğu şeklinde bağlayın daha sonra kestiğiniz çorabın lastik kısmı ile saçınızı bağlayın.Ortadan bollaştırıp etrafına kalan saçları sarın.Bilenler için Aynı topuz süngeri ile yaptığınız gibi yapılıyor.

Topuz süngeri ile topuz yapımı -video buradan izleyip öğrenebilirsiniz.

Doğal hacimli günlük saç modeli

Dürüst olmak gerekirse, sadece saçınızı tarayın ve krepe ile biraz diplerini kabartın işte doğal hacimli günlük bir saç modeli… Saçlarıınızın arasını  parmaklarınızın yardımıyla hacimlendirin. Jennifer Aniston, genellikle tercih ettiği günlük saç modellerinden biri.

Çift örgülü topuz modeli

Günlük olarak eğer ayrıntılı ve  biraz daha güzel bir saç modeli istiyorsanız  çift örgülü topuz sizin tarzınız olabilir. Bu, biraz daha karmaşık  enseden bir topuz oluşturmadan önce başınızın her iki tarafında Hollandalı ya da Fransız örgü yapmanızı gerektiren bir topuz modeli, ancak yüzünüzden  saçları uzak  tutmak için harika bir saç modelidir. Ve prezentabl bakmak beklenmedik misafirleriniz için güzel bir seçim olabilir.

Ayrıca bakınız :Günlük saçlar için harika topuz modelleri 

Dokulu yüksek at kuyruğu modeli

Günlük kullanım için fazlasıyla havalı görünen bir atkuyruğu modeli.2015 saç trendleri arasında hacimli ve dalgalı bu gevşek at kuyruğu modellerinin çok popüler olduğunu da eklemek isteriz.Hafta sonu gezileri içinde çok tarz bir saç stili..

Dağınık yüksek topuz

Jessica Hart,  parlak sarı saçlarını  dağınık ve yüksek bir topuz modeli ile kullanmayı seçmiş.Üst düğüm tamamen uydurma ama nasıl olursa olsun çarpıcı görünüyor. Sizde evde hızlı bir şekilde yapıp bu tarz topuz modellerini günlük olarak kullanabilirsiniz

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kumral saç renkleri ve modelleri 2014 2015

Yukarıdan yarım toplu günlük saç modeli

Saçlarınızın uzunluğunu bozmadan günlük bir saç modeli yapmak istiyorsanız, rahat kullanabileceğiniz ayrıca yapımı kolay şık bir saç modeli

Eğlenceli yüksek topuz

Bir rocker günlük saç stili arıyorsanız özellikle sarışınlara çok yakışan harika bir günlük topu saç modeli daha.

Dürüst olmak gerekirse, Gwen Stefani bu saç modeli oldukça farklı ve eğlenceli bir topuz, üstüne saçları bükerek dağınık yapılmış bir tarz.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

One comment

  1. Guzel hanimlar gormek modayi insanin modayi izlettiriyor cok harika isler basariyorlar tebrikler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.