Home / Kombinler / Günlük Sonbahar Kış Kombinleri 2015
2015 sonbahar kis modasi bayan kombinler

Günlük Sonbahar Kış Kombinleri 2015

Her zaman yeni sezona girmeden önce bazı trend kıyafet ilhamları gerekir, 2015 sonbahar kış sokak bayan giyim kombinlerine güvenebilirsiniz size harika fikirler ve son moda kıyafetleri sunar. Sokak modasında  çok moda blogcular ve süper şık moda severler ile, kıyafet kombinlerinizde asla eksik kalmazsınız. 2015 sonbahar günlük  kıyafet kombinleri ile ilham alabileceğiniz , bu sonbahar kış sokak modası stilleri görüntülerini görmeye ne dersiniz?

Yırtık kot Pantolonlar

Bu kış yeniden en değerli yırtık kot pantolonlarımız  ile çok müthiş kıyafet fikirleri vardır. Onlar ile her zaman harika görünüyorsun,Yırtık kotları günlük giyim için kombinlemek için siyah deri ceketler, kısa sonbahar ceketleri,ve kazaklar olabilir. Ben de yırtık jean pantolonlar ile herhangi bir kıyafet için  anlık ‘zahmetsizce şık’ bir tarz yakalayabiliyorum.

Desenli pantolon

Bir desenli pantolon  ve bir yardımcı uzun ceket veya palto gibi siyah ağırlıklı bir kombin deneyin.İçine bluz veya kazak tercih edebilirsiniz! Sonra, biraz şıklı giyinmek  için havalı topuklu bir ayakkabı ekleyebilirsiniz. Tüm kıyafetler günlük giyim için  harika bir görünüm yaratacaktır sizde şaşıracaksınız!


Bere -kısa kazak ve kısa paça jean pantolon

Günlük giyim kombinlerinin vazgeçilmesi bu kış yine paçaları katlı boyfriend jean pantolon ve trend kısa kazak .Günlük giyimde bu parçalalar bile tek başına şık olmaya yeterken, canlı renklerde bir ayakkabı ve bere ile  daha havalı bir stil oluşturmanızı sağlar.

2015 Sonbahar/ kış günlük sokak modası kombin önerilerimiz için aşağıdaki görselleri incelemeyi unutmayın…

 

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Biker botlar ile stil kombinler yapmanın 7 yolu

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.