Home / Sokak Stilleri / Günün Sokak stili ipucu: Büyük Boy Ceket
buyuk boy ceket ile kis sokak stilleri 2015

Günün Sokak stili ipucu: Büyük Boy Ceket

Bu kış modasında büyük boy, overize ceket modelleri çok popüler…

2015 Kış sokak stillerinden derlediğimiz büyük boy ceket kombinlerinden fikir alarak, sizde bu kış kıyafetlerinize şık overize ceketleri ekleyebilirsiniz.

Büyük boy bir ceket ile elbise, tayt, skinny pantolon, mini etek gibi kıyafetleri eşleştirebilirsiniz. Daha  güçlü ve etkileyici sokak stilleri yapmak için trend büyük boy ceket modellerini, H&M, Zara, Mango gibi ünlü markaların 2015 kış koleksiyonlarından satın alabilirsiniz.Şimdi Büyük boy ceket kombinlerinden bir kaç örnek ile sportif ve klasik yapabileceğiniz kombin seçeneklerine birlikte bakalım.

Deri tayt, spor ayakkabı ve büyük boy kolsuz ceket kombini

Sokak modasında bu görünüm ile spor ve maskülen tarzı birlikte yansıtabilirsiniz.Şıklığından ödün vermek istemeyen ama rahatlığınza düşkün kadınlar için harika bir sokak stili.


Büyük boy ceket, spor ayakkabı ve büyük boy kumaş pantolon kombini

Büyük boy ceket ile yapabileceğiniz kış için harika bir sokak stili daha.Büyük boy ceket ve kumaş pantolon ile spor ayakkabı görünümü sizi daha modern ve şık gösterirken aynı zamanda gün boyu daha rahat olmanızı sağlar.

Büyük boy uzun ceket, elbise ve topuklu ayakkabı kombini

Yukarıdaki resimde, bu kış modasının uzun ve büyük boy ceket modelleri arasından klasik ve hoş kombin örneğini görebilirsiniz.Özellikle çalışan şehirli kadınlar için güzel bir ofis stili.Güzel bir öğle yemeğinde, iş yerinde ve toplantıda seçebileceğiniz harika bir görünüm.

Bu yıl 2015 kış modasından seçtiğimiz büyük boy ceket ile sokak stili görünümlerinden bir kaç örnek daha aşağıdaki galerimizde görebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bu Kış Şık Görünmek İçin 20 Sokak Stili

 

Bir önceki yazımız olan Isı Olmadan Evde Dalgalı ve Kıvırcık Saç Yapımı | 2021 başlıklı makalemizde dalgalı saç, evde ısısız saç şekillendirme ve kıvırcık saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Mom Jean Modeli

Trendi; Mom Jeanler

Trendi; Mom Jeanleri Bu konuzmuz da Jean Pantolon Giyinmesini Seven Kadınlar için Bu Konumuzda derledik. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.