Home / Moda / H & M yaz 2015 mayo koleksiyonu
h m yaz bikini ve mayo modelleri 2015
H & M yaz bikini ve mayo modelleri 2015

H & M yaz 2015 mayo koleksiyonu

H&M 2015 yaz mayo ve bikini koleksiyonunda bizim için çırpınan melekler var H & M yeni sezon mayo ve bikini modelleri 2015 yılının bohem trendini de yansıtıyor.Bu mayolar ile güneş daha parlak rengini yansıtır ve açık denizler düşüncelerimizi daha da karıştırır . Biz kadınlar için yaz sezonu mükemmeldir, tümümüz zevk ile şimdiden yaza hazırlanmaya başladık. O zaman H&M yeni sezon yaz koleksiyonunu incelemeden alışverişinizi tamamlamanızı tavsiye ederiz.

H & M 2015 yaz mayo ve bikini reklam kampanyasında Victoria Secret meleklerinin bazılarını görüyoruz.  Adriana Lima , Doutzen Kroes , Natasha Poly ve Joan Smalls  H & M Yaz 2015 mayo kampanyası ile  büyük bir ilgi gördü! süper modeller bir araya gelmiş ve plajda nefes kesen mayolar ve kıyafetler ile poz veriyor. Minik mayolar, bikiniler bohem  ezgileri ile yılın trendlerini yansıtıyor!

H &M 2015 bikinileri hiç  şüphesiz şimdiye kadarki en hesaplılarından bazılarıdır. Çarpıcı gövdesi olan bikini modeli Adriana Lima, tek omuzlu gösterişli bikini üstü ile inanılmaz seksi görünüyor.


Ayrıca bakınız; H&M 2015 “Lovely in Lace” İç Giyim Koleksiyonu

“Bu koleksiyonda yaz hakkında aşk dolu her şeyi  görebilirsiniz- Sahilde tüm gün boyunca giyebileceğiniz şık bikiniler, dostlarınızla beraber olduğunuz anlarda gece elbiseleri üzerinde akan romantik baskılar ile muhteşem”.2015 H&M yaz bikini ve mayo koleksiyonu baştan sona her parçası ile büyülüyor. Kızlar bu baskılı elbiseler ve etekler ile yürüyüşlerde bikini üstleri ile inanılmaz görünümlü olabilirsiniz.

İşte harika H & M yaz 2015 mayo koleksiyonu ve plaj elbiseleri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Sonbahar Sokak Stili Midi Etek Giymenin 29 Farklı Yolu

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.