Home / Kombinler / Haki Ve Military Sokak Modası Kombinleri 2017
haki renk ve military bayan kis sokak modasi kombinler 2015 2016
haki bayan sokak modası stilleri 2015

Haki Ve Military Sokak Modası Kombinleri 2017

2017 Kış bayan  trendlerinin başında gelen Haki yeşil ve Askeri( Military) kıyafetler ile sokak modası kombinleri ve stil önerileri için bu yazımızı mutlaka okuyun!

Bu yeni sezonda moda hakkında ilginç ve taze temaları ile “Military ve haki yeşil sokak modası kombinleri” için sizler için en güncel örnekleri seçtik.sokak modasında yeni ortaya çıkmış bir moda trendi ile karşı karşıyayız.Peki Haki renk kışın nasıl kombinlenir ve hangi renkler ile uyum sağlar ?

Haki yeşil ve askeri  renk giysilerin arasında en popüler kıyafet parçaları  farklı uzunluklarda ve tarzlarda görünen yelekler, parkalar ve pantolonlar… Şık ve spor  tarz bir dokunuşa sahip olmasına rağmen şifon bluz, tişört, kazak, skinny kot veya deri pantolon gibi her kıyafet ile kombinlenip  hemen hemen her şey ile giyilebilir bir renk.


Daha romantik ve siyah bir elbise için topuklu ayakkabılar ve haki renk parka yada ceketinizi giyebilirsiniz.. Çok soğuk kış günlerinde günlerinde ısınmak için ise örgü kazak gibi kıyafetlerinizin üzerine haki ve askeri kabanlarınızı giyebilirsiniz. Military baskılı gömlek ve pantolon da moda olan kıyafetler arasında. Bej ya da siyah ile kombine edildiğinde onlar çok güzel uyum sağlıyor.Haki yeşil veya askeri pantolon topuklu ayakkabı ve botlar ile çok şık görünüyor. Eğer bu tür kıyafetlere para harcamak istemiyorsanız kış için moda trendleri kolay takip etmenin ucuz yolu haki renk veya askeri  aksesuarlar eklemektir. Atkı,şal, çanta, ayakkabı şapka sizin harika olabilir.

Aşağıdaki kıyafetler göz atın ve kendinizi için sokak modası haki yeşil ve military kombin seçeneklerinden  ilham alın. Galerimize 3 güzel yeni kışlık kombinasyon ekledik.

Military ve Haki Yeşil Kıyafetler ile  Sonbahar-Kış Kombinleri

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Kış İçin 38 Etkili Sokak Modası Stili

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.