Home / Kombinler / Haki Yeşil Parka Ceketler Ve kombinleri 2015
kis haki yesil parka modelleri ve kombinler 2015
haki yeşil parka modelleri 2015

Haki Yeşil Parka Ceketler Ve kombinleri 2015

Haki yeşil renk Anorak ceket olarak bilinen parka yada başlıklık ceket , genellikle içi kürk veya taklit kürk ile kaplı olan bir dış giyim parçasıdır.2015 kış modasında haki parka modelleri ve kombinleri sokakların en trend kıyafetlerinden.Daha önce haki yeşil rengi nasıl giyeceğimiz konusunda bilgiler  vermiştik.Bugün ise şık ve rahat haki yeşil parka modellerinden ve kombinlerinden paylaşımlarda bulunacağız.

Modaya uygun ve şık haki parkalar hem rahat hem şık görünümleri ile her tarza kolayca ayak uyduruyor.Spor ayakkabı ve düz botlar ile rahat kombinler elde ederken, topuklu ayakkabı ve çizmeler ile eşleştirip şık ve klasik kombinler elde edebilirsiniz.Tayt, mini etek, kot pantolon ve elbiseler ile bir çok harika görünümü haki yeşil parka modelleri birlikte giyebilirsiniz.

Bere ve renkli şallar haki parka ile görünümünüze ekstra bir şıklık ekler.Ayrıca rüzgarlı ve soğuk havalarda sizi sıcak tutar.Gardırobunuzda hala bir parka yoksa aşağıdaki 2015 haki yeşil parka modellerine  bir göz atın sonra, onlarda sizin en çok arananlar listenizde olacak.Zara 2015 kış koleksiyonunda bu parkaları bulabilirsiniz.


Bu parka 1950 yılında bir askeri kat olarak üretilmeye başladı ve o zamandan beri dış giyimin en  ikonik parçası olarak  büyüdü. Eğer bu sezon farklı bir şey,  denemek istiyorsanız, haki parkalar sizin için mükemmel bir çözümdür. Askeri yeşil parka ile giyiminizde anlık bir yenileme elde edin! Modası asla geçmez, parka kesinlikle önümüzdeki sezonda oldukça trend oluyor.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbahar Kış Kahverengi Kıyafet Kombinleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.