Home / Benim Stilim / Hamileler için şık mükemmel sonbahar kombin fikirleri
kis hamile giyim kiyafet kombinleri ve hamile stil ipuclari
hamile giyim kombinler 2015

Hamileler için şık mükemmel sonbahar kombin fikirleri

Hamile stil ipuçları ve 2015 kış hamile kombinleri 

Maksimum kadınsı ve kırılgan duyguları yansıtan Gebelik, belki de her kadının hayatında yaşadığı en güzel dönemdir. Hamileler için stil ipuçları ve bu dokuz ay boyunca bile şık olabilecekleri, güzel annelere harika kombin fikirleri vereceğiz.

Gebelik döneminde ne giymeniz gerektiği ve nasıl stiller oluşturacağınız ile ilgili en güncel bilgileri kadinveblog.net olarak sizler için hazırladık. Hamileliğin ilk başlangıcından ve dördüncü ve beşinci aylarına kadar, bütün gardırobu değiştirmenize gerek yok. Size sıradan bir giysi ile nasıl rahat hamile kombinleri yapabileceğinizi anlatacağız.Eğer çok kilo almadıysanız ilk aylarınızda bazı giysilerinizi giymeye devam edebilirsiniz.Hamile kadınlar için mükemmel sonbahar kıyafet fikirleri ile hamileliğiniz boyunca şık ve rahat görünebileceksiniz.

Hamile kıyafetler diyerek,vücudunuzu nasıl  gizleyeceğinizden değil, vücudunuzun bir kare şekline sokmak yerine daha şirin ve şık hamile stillerinde bahsedelim. Bugünün doğum mağazalarında bir çok  farklı zevke ve stil tercihlerine göre moda ve rahat giysi parçaları geniş bir yelpazede sunuluyor.Herhangi bir durumunuzda  olduğu gibi, gebelik sırasında da  kendi kişisel tarzınızı kullanmaya ve her zaman  kendine güvenen bir kadın gibi rahat hissetmeniz gerekir. Eğer bir pantolon istiyorsanız aynı zamanda klasik ve zarif bir tarzı seviyorsanız bir çok hamile pantolon seçeneğinden değerlendirmeler yapın.(bebeğinizin  biraz daha büyüdüğünde, sadece midenize ekstra destek sağlayan gizli bir ayarlanabilir paneli ile satılan  kot almanız gerekir),


En sevdiğiniz moda kotları giymek için ve yeni kadınsı elbiseler seçmek için üstünüzde denemeler yapmalısınız. Eski bazı elbiseleriniz ve hırkalarınız ile de şık hamile kombinlerini kışın yapabilirsiniz.Bu şekilde kişiliğinize ve kendi tarzına sadık kalmak daha kolay ve kaygısız olacaktır.Onları karıştırın, kesinlikle tüm gardırobu değiştirmenize gerek yoktur. Siz de güzel bebek bölgenizi vurgulayın ve hatta size seksi bir görünüm yapacaktır. Hamile beş, altı veya yedi ay, da bile hala dar giyim öğelerini giyebilirler.

Bebek büyüdükçe bile , hamile kadınlar ince görünmek istiyor. Soğuk sezonda koyu renk tonları ile hamile kıyafetleri olduğundan, koyu sonbahar renkleri sizi görsel olarak daha ince gösterecektir. Ancak, sıkılırsanız, bazı parlak desenli ve baskılar ile bastırılmış kıyafetlerinizi karıştırıp giymeyi deneyebilirsiniz … Sadece altınızı parlak  tutarak,  sağlam ve kasvetli tonlarda üst kısmınızı tutmak sizin için daha şık olur. Elbiseler gelince, doğru seçilmiş aksesuarlar ile renk ve popülerlik  ekleyerek, siyah, gri, bordo, koyu yeşil veya kahverengi gibi tonları düşünebilirsiniz. Genellikle, A-kesim elbiseler güzel karnınızdan dışarı doğru akacak ve sizi çok kilolu göstermeyecekler. Denemeniz gereken çok  iyi A- kesim hamile  elbise stilleri vardır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Büyük Beden İçin Nasıl Mayo Seçilir? | 2021

Her zaman stilleri karıştırma ve yaratıcılığınızı gösteren sonbahar katlı giyim stilleri ile eğlenceli görünebilirsiniz.Ama çok kilolu görünmemek için  hamileliğin son üç aylık döneminde bu  tarz giyinmemeniz daha iyi.Bu son 3 ayda  elbise üstüne kazak ve mont içine elbise ve etekle kombinler yapın. Baskılar ve desenler gelince, montların ve tasarımların detayları   elbiseler ve etekler ile aynı  boyda veya yakın olsun.

Sonbahar için en rahat hamile kıyafetleri , öncelikle moda aksesuarları, çanta ve rahat düz ayakkabı ile tarz şık kot pantolon ve basit üstler ile yapılan kombinasyonlar. Elbise ve etekler ile İnanılmaz güzel duran  basit siyah tozluk,uzun ve bol  kareli gömlek 2015 kış hamile modası için harika olur.Gevşek bluzlar  ve baskılı tişörtler, moda salaş gömlekler de  düşünebilirsiniz bunlar sonbahar hamile giyim için sadece en mükemmel seçeneklerdir. Vücudunuza rahat hareket sağlarken aynı zamanda şık görünmenizde etkili olur.

Eğer karnınızın dikkatini başka yöne çekmek  ya da gebeliğinizin  ilk aylarında gizlemek istiyorsanız, V-yaka boyunlu üstler ve elbiseler satın alın, ya da anında dikkatleri kilitleyen  ve göze çarpan kolye , şal gibi aksesuarlar takın.. Uzun yelek ve hırkalar ile etek, volanlı ve yüksek Bel kıyafet  seçenekleri de tavsiye edilir. Ayrıca bunlar senin karın için destek almanızı sağlar, sadece Genel olarak konuşursak, hamile kadınlar için etekler, yüksek bel olmalıdır, ama aynı zamanda sonbahar rüzgarlarından bebeğinizi de korur.

Hamileliliğin son dönemi soğuk hava başlangıcı ile denk gelirse, mutlaka aynı zamanda uygun bir dış giyim seçenekleri de gerekir. Bol kesim kabanlar ve salaş kazaklar satın alabilirsiniz. Pançolar hamileler üzerinde çok şık duran evrensel  parçaları gibi, aynı zamanda panço ve pelerin gibi büyük giyim seçenekleri bu kış çok moda.

Şık ve zarif seçenekler ile sportif ve rahat kombinlerde yapabilirsiniz. Her zaman ne olursa olsun, soğuk aylarda yaratıcı ve taze hamile stillerinizin aynı zamanda sıcak ve rahat olması da tavsiye edilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Moda ile Nasıl İnce Görünülür: 9 İpuçları

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.