Home / Moda / Havalı Ve Trend; Kot Şort
jean bayan sort
Jean Bayan Şort

Havalı Ve Trend; Kot Şort

Aslında trend olmasının çok da önemi yok, çünkü kot şortlar her yaz sezonun en şık ve kullanışlı kıyafetlerinden. Farklı parçalar ile ister klasik ister spor stillere olanak vermesi de popülerliğini arttıran nedenlerden. Ben özellikle plajda ve günlük yaz akşamlarında giymeyi çok seviyorum. Jean tutkunu bayanlar için yegane parçalardan kot şortlar yine bu yazında en trend parçalarından.Aşağıdaki kombinlerden birkaç stil size ilham verebilir.

Yılın genelinde sıklıkla tercih edilen kot pantolonlar, oldukça rahat, kullanışlı ve dayanıklı ürünlerdir. Renklerine, kesimlerine, tarzlarına göre farklı kombinlerle çok güzel görünümler oldukça kolay şekilde elde edilebilmektedir. Kışın geçmesi ve yavaş yavaş yaz mevsiminin gelmesi, kot pantolonların yerini kot şortlara bırakmaktadır. Sıcak yaz aylarında biraz daha rahat giyinmek, sıcaklardan daha az etkilenmek ve aynı zamanda şıklıktan taviz vermemek isteyen kişilerin başlıca tercihleri arasında kot şortlar da yer almaktadır.

Bahar Aylarında ve Yazın Vazgeçilmezi “Kot Şort Modelleri”
Yazın ve bahar aylarında giyilecek olan kot şortların illa ki satın alınmasına da gerek bulunmamaktadır. Beğenilen ev yaz mevsiminde de giymek istenen bir kot pantolon terziye götürülerek kot şorta dönüştürülebilecek olduğu gibi kişiler evlerinde kendileri de biraz uğraşarak kot şortlarını kendi pantolonlarından kolaylıkla elde edebileceklerdir. Kot şortlar, kot pantolonun alt kısmı kesilerek gerekli uzunluğa getirilerek elde edilecek, kişilerin dilemesi durumunda taş işlemeleri ya da paçalarının saçaklandırılması gibi işlemler uygulanarak kot şortun çekiciliği arttırılabilecektir.


Kot Şort Kombin Önerileri
Kot şortların kullanımı sırasında çeşitli kombinler öncesinden belirlenebilir ve bu şekilde yaşanacak kombin karmaşalarının önüne geçilebilir. Kot şortla beraber kullanılacak olan ayakkabılara öncelikle karar verilerek kombinin üst kısmına getirilecek olan parçaların daha kolay şekilde seçimi sağlanabilir. Yaz aylarında daha çok rahat bir şekilde giyinmek ve hareket serbestliği isteyen herkes gibi kot şortuyla kombin oluşturmak isteyen kişiler de daha çok yere yakın açık ayakkabı tercihi taraftarı olabilirler. Genellikle açık renkler tercih edilirken ayakkabıların kırmızı, mercan, yeşil gibi renklerde olmasında da sorun bulunmamaktadır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Örgü Elbise Modelleri 2015

Kot Şortlarda Ayakkabı Seçimi
Ayakkabı seçimi gerçekleştikten sonra kombinin üst kısmına gelecek olan parçaların seçimine geçilebilir. Şöyle ki kot pantolonda olduğundan çok daha fazla seçenek kot şortların üzerine uygun gelmektedir. Gömleklerden askılılara, baskılı tshirtlerden bluzlara kadar her türlü kıyafet kot şortlar üzerinde oldukça hoş durmaktadır. Tabi burada dikkat edilmesi gereken, kullanılan ayakkabının tarzı ve rengi, kot şortun tarzı ve rengi gibi değişkenlerdir.

Bir önceki yazımız olan Işıltı Sevenlere Metalik Elbiseler! | 2021 başlıklı makalemizde ışıltılı elbise, metalik elbise ve metalik renkler hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

One comment

  1. Keşke yaz gelse de havalı şortlarımızı giysek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.