Home / Dekorasyon / Her Yerde Yaz – Sil Sticker Modası !
yatak odasi icin yaz sil duvar sticker modeli1

Her Yerde Yaz – Sil Sticker Modası !

Evlerde son dönemde oldukça popüler olan bir uygulama olarak karşımıza çıkan yaz – sil sticker modelleri , yüzlerce farklı modeli ile her tarza ve her zevke hitap ediyor. Eğlenceli ve ayna zamanda eve renk kazandıran dekoratif yaz sil sitckerlar , uygulaması oldukça kolay , her alanda şık ve dekoratif bir görünüm için imkan sağlayan küçük uygulamalar. Sticker modelleri ile küçük fiyatlar ile dekorasyona büyük değişiklikler ile eğlenceli ve modern bir hava kazandırabilirsiniz. Her alanda rahatlıkla uygulayabileceğiniz duvar sticker modelleri , son dönemde mutfaklarda ve beyaz eşyalarda sıkça tercih ediliyor..

Yaz – sil sticker modelleri hangi alanlar için uygun ?

Sadece yazılabilir sitckerlar değil , diğer tüm duvar stickerları düz ve sert olması kaydı ile her zemine rahatça uygulanabilir , kısacası cam , kapı , beyaz eşya , fayans , döşemelere kolayca yapıştırabilirsiniz. Birazda sizin hayal gücünüze bağlı şekilde evinizde farklılık yaratabileceğiniz udak ve etkili detaylar arasında diyebiliriz stickerlar için.  Yaz sil sticker modelleri özellikle  mutfaklarda , çocuk odalarında ve yatak odalarında şık ve dekoratif bir hava yaratıyor . Mutfak için çok eğlenceli bir uygulama , yemek tariflerinizi , ufak notlarınızı dekoratif şekilde dekorasyona dahil edebilirsiniz. Çocuk odalarında ise kara tahta sticker modelleri çocukların gelişimi açısından oldukça yararlı , aynı zamanda eğlenceli bir uygulamadır.


Yazımızda sizler için hazırladığımız birbirinden eğlenceli , dekoratif ve yaratıcı yaz sil sticker modelleri dekorasyon örneklerini inceleyebilirsiniz , nu ufak detayların yaşam alanlarına kattığı modern ve şıklık eminiz size’de eviniz için ilham verecektir.

Yaz – Sil Sticker Modelleri – Galeri 

Bir önceki yazımız olan Genç Odası Dekorasyon Fikirleri | 2021 başlıklı makalemizde dekorasyon, eğlenceli genç odası ve genç odası hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Modern ve Şık Yatak Odası Modelleri 2015

Check Also

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri | 2020

Tığ İşi Örgü Battaniye Modelleri Nasıl Yapılır? Tığ işi örgü battaniye, çeşitli boyutlarda bir tığ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.