Home / Güzellik / Hint, Badem, Zeytin yağı ve Vazelin Kirpikler için nasıl kullanılır?
badem yağı kirpikleri uzatır mı?
badem yağı kirpikleri uzatır mı?

Hint, Badem, Zeytin yağı ve Vazelin Kirpikler için nasıl kullanılır?

Badem yağı kirpik için nasıl kullanılır? Hint yağı kirpik için nasıl kullanılır? Zeytin yağı kirpik için nasıl kullanılır? Vazelin kirpik için nasıl kullanılır? Hepsini yazımızda sizler için derledik.

Badem yağı kirpik için nasıl kullanılır?

1-2 damla badem yağını kirpiklere pamuklu bir çubuk ile uygulayabilirsiniz. 1 ila 2 damla yeterlidir. Yalnız bu işlemi yaparken yağı gözünüze kaçırmamaya çalışın ve tamamen orjinal badem yağı ile bunu deneyiniz. 5 hafta sonra kirpiklerinizdeki uzaman değişimini farkedersiniz. Hint yağı ve zeytin yağınıda aynı badem yağının kullanımı gibi uygulayabilirsiniz. Yağlar ile bakıma bağladıysanız bu süre zarfı boyunca maskara kullanmayınız. Yağları seçerken soğuk sıkım yazısına dikkat edin, soğuk sıkın yağların doğal içeriğide korunuyor. Kirpiklerinizin diplerine masaj yaparak oradaki kan akışı hızlandırılabilirsiniz. Günde bir kaç kez yapabilirseniz kirpiklerin uzamasına yardımcı olacaktır.


Vazelin kullanarak kirpikleri gürleştirme nasıl olur?

Vazelin içeriği itibariyle kirpiklerinizde kullandığınız da aynı şekilde yağlar ile bakım gibi kirpiklerinizi hızlı bir şekilde uzatır.  Gece uyumadan önce yine pamuklu çubuk ile kirpiklerinize uyguladığınızda sabahda kadar kirpiklerinizi beslersiniz.

hint yağı kirpik uzatma
hint yağı kirpik uzatma

Kirpik bakımını ne zaman bırakmalıyım?

İstediğiniz uzunluğu yakaladıkdan sonra bu şekilde bakımı bırakabilirsiniz. Korkmayın kirpikleriniz tekrardan ilk başladığınız haline dönmezler. Uzunca bir süre aynı şekilde kalır çünkü kirpikler vucüdumuzdaki en yavaş uzayan sağlam bir kıl yapısıdır.

Bir önceki yazımız olan Selülitten Kurtulmanın Etkili 22 Yolu | 2021 başlıklı makalemizde selülit, selülit giderici ve selülit nedir hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kaşları Gürleştiren Doğal Bakım Önerileri

Check Also

Ayak Kokusu Giderici Yöntemler

Ayak Kokusu Giderici Yöntemler | 2021

Ayak Kokusu Giderici Yöntemler Nelerdir? Ayak kokusu oldukça rahatsız edici sorunlardan biridir. Ayaklarınız eve geldiğinizde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.