Home / Makyaj / Hızlı ve mükemmel Makyaj için akıllı rötuş ipuçları
Hızlı ve mükemmel Makyaj için akıllı Makyaj ipuçları
Hızlı ve mükemmel Makyaj için akıllı Makyaj ipuçları

Hızlı ve mükemmel Makyaj için akıllı rötuş ipuçları

Biz kadınların en büyük sıkıntısı makyaj, makyaj çok çabuk soluyor, ve gün boyunca lekeleri silmek için zaman harcamak  ne kadar sinir bozucu biliyorum. Hızlı dokunmatik rötuş ipuçları ile  makyajınızı canlandırmak için yeterlidir.

Mükemmel Makyaj Dokunmatik Rötuş Adım Adım Kılavuz

Hafifçe bir dokulu ya da yağ lekeli kağıtları (Eğer yağlı bir cilde sahip özellikle) ile aşırı yağdan uzak kalın ve  hafifçe sürün. Daha uzun ömürlü yağ emme etkisi için, hafifçe pat Parlatıcı sürün. Anında Matlığa  Son (veya herhangi bir mat saydam toz) yağlı alanlar üzerinde uygulayabilirsiniz.
Eğer ekstra bir dakikanız varsa, ruj çıkarın, dudaklar kuru hissediyorsanız dudak kreminden hafif bir tabaka sürün ve rujunuzu uygulayın..
Cildinizdeki aşırı yağ absorbe edildikten sonra, yumuşatmak için ve taze allık sürün – sünger kullanın. Eğer  aceleniz varsa makyajını ovuşturarak düzeltmek yerine   düzeltmek için , nazik parlatma hareketini kullanın.Bunun için yanınızda kulak temizleme çubukları ve nemlendirici taşıyabilirsiniz.

Göz altında bir bölge  biraz karanlık görünüyorsa, hemen gözlerinin altında fazladan kapatıcı uygulayın.
Senin fondoten veya kapatıcı üzerinde lekeleri ya da renk bozulmaları oluşmuş ise, yeniden  bu alanları harmanlayın ve allık sürün.
Yüzüne preslenmiş hafif bir toz pudra tabakası kullanın.UVA koruma maddeler, titanyum dioksit veya çinko oksit içeren bir SPF 15 ile preslenmiş toz pudra bütün gün  güneş koruması sağlamak için mükemmel bir seçenektir.


Eğer makyaj süresi doldu ve  yüzünüz soluk görünüyorsa hemen  allık kapmak gerekli, ama sadece gerekirse daha fazla allık uygulayın.
Özellikle bulaşmış gözlerinin altı olabilir, toz gölge ile eyeliner çizgisinin yakınına kadar dokunun. Bulaşmış eyelinerin herhangi bir kanıtını bırakmamak için makyaj süngerinin köşesini veya yan kısmını kullanın.
Senin göz farının gün içinde  kırışıklık görüntüsü verme eğilimi varsa, bir doku ya da kurutma kağıdı ile hafifçe kurulayın ve ardından bölgeyi rengi düzeltmek için bir fırça kullanın. Gölgeler eşitlemek ve göz makyaj dengeli görünmesi için gereken ne olursa olsun renk katmak için alana bir pudra uygulayın.
Son olarak, Dudak ve ruj yeniden uygulayın.

Gördüğünüz gibi, rutin kadar yukarıdaki dokunmatik rötuşlar birkaç dakika sürebilir. Eğer aceleniz varsa, size saniye sürer, basit 4 adımda yüzünüzü yenileyebilirsiniz. Profosyonel güzellik uzmanlarından öğrenin, Videoyu izleyin .
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yazın en trend 16 gelin makyajı fikirleri 2015

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.