Home / Moda / H&M 2015 Sonbahar-Kış Kaban ve Paltoları Samimi Ve Şık !
hm haki yeşil kaban modeli
H&M 2015 Kaban ve Palto modelleri

H&M 2015 Sonbahar-Kış Kaban ve Paltoları Samimi Ve Şık !

2015 Sonbahar/Kış Uzun ve Salaş  H&M Palto ve Kaban modelleri –  hem samimi hemde daha şık modellerde…

Kaban ve palto tasarımları unutulmayacak tasarımlarda rahat ve şık.H&M Sonbahar kış yeni sezon palto modellerinde harika renklerin, asker renkleri ve düğmelerin, salaş kesimlerin hakim olduğu sonbaharın kahramanları.

2015 Sonbahar kaban ve palto modasında; Renkli ve enerjik, asimetrik kesim ve overized kabanları bu yıl daha çok seviyoruz.Belkide yeni ve farklı tasarımlar olması kadınların daha çok ilgisini çekiyor.


Sokak modası stillerinden ilham alınarak hazırlandığını düşündüğümüz 2015 H&M sonbahar kaban ve palto modelleri yeni boyutlarda ve formlarda tüm bayanların ilgisini çekiyor. H&M yeni sezon kaban ve palto modelleri sayesinde artık sıradan bir dış giyim parçası olmaktan çıkıyor.Ve gardırobumuza yeni bir renk ve yeni bir anlam kazandırıyor.Sonbahar kış dolabımızın en esas parçaları kaban ve montlarımız olabilir.

Hem moda ve trendlere ayak uydurmak hemde ileri  yıllarda giyebileceğiniz bir kabana yatırım yapmak istiyorsanız H&M 2015 kaban ve palto modellerini incelemeden alışverişinizi tamamlamayın.Bu yıl Kaban modasında Geniş yakalar , akan salaş kesimler ve aşağılara kadar inen daha uzun palto ve kabanlar oluyor.Vintage esinlerinde olduğu H&M 2015 palto modellerinde askeri düğmeler, beklenmeyen göz alıcı renkler ve şekiller ile overized kabanlar sizinde en esas dış giyim parçalarınız olabilir.

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Kış Şapka Modası: fötr şapkalar

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.