Home / Makyaj / İki Renkli Ombre Dudaklar Nasıl Yapılır
ombre ruj surumu

İki Renkli Ombre Dudaklar Nasıl Yapılır

Makyaj sanatçılarının önerdiği 2015 makyaj trendlerinden muhteşem iki-tonlu ombre dudak trendi, dudaklarınızı dahada mükemmelleştirmek için harika bir dudak makyajı tekniği.İki renkli ombre dudaklar nasıl yapılır ? bu  basit ve kolay adımları atın:

1.  DUDAKLAR İÇİN HAZIRLIK

Dudaklarınızın üzerinde dudak kremi uygulayın ve nazikçe bir diş fırçası ile ovarak dudak rengini ortaya çıkarmak ve onları hazırlamak için ölü cilt hücrelerini sıyrılmış dudaklarınızı hazır hale getirin.

2. TABAN

Dudak rengi için çıplak tabanı oluşturmalısınız. Canlı dudak renklerini daha  popüler yapmak için, dudaklarınızı yüzünüzle aynı makyaj tonlarında bir ruj ile boyayın.


3. DUDAK KALEMI

Dudaklarının hatlarına aşınmaz, uzun ömürlü parlak bir, renkli dudak kalemi çevreleyin.Dudaklarınızın merkezine doğru rengini soldurmaya , dudaklarınızın doldurmaya devam edin.

4. ETKİSİ

Bir ombre etkisi oluşturun. Dudaklarınızın merkezi içine uzun dudak boyasının ucunu yerleştirin ve hafif bir vurgu etkisi yaratarak, diğer gölge içinde soluk dursun.

5. SON DOKUNUŞ

Parlak leke ile bitirin. Dudaklarınızın merkezi üzerinde parlak ve hafif renkli  bir dudak parlatıcısı uygulayarak bu rugan parlaklığı dudaklarına ver. dudağının ortasında parlaklık aynı zamanda daha  dolgun dudak yanılsamasını verir.

 

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Cilt Tonlarına göre Kırmızı Ruj Seçimi

Check Also

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri

Evde Göz Makyajı Yapma Teknikleri | 2021

Evde Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Makyaj yapmak güzellik ve bakımın en önemli parçalarından bir tanesidir. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.