Home / Aşk & İlişkiler / İlk Buluşmada Kadınlar Ne Giymeli? | 2021
İlk buluşmada kadınlar ne giymeli
İlk buluşmada kadınlar ne giymeli

İlk Buluşmada Kadınlar Ne Giymeli? | 2021

İlk Buluşmada Kadınlar Ne Giymeli?

İlk buluşma son derce heyecanlı ve önemlidir. Çünkü karşınızdakine vereceğiniz ilk elektrik çok önemlidir. İlk buluşmada bayanlar ne giymeli ve nasıl giyinmeli sizler için yazdık. İlk buluşmanızda kıyafetiniz, makyajınız karşınızdaki insanla ilişkinizin nasıl olacağını dahi belirler. Çünkü karşınızdaki sizi ilk olarak görüntünüzle değerlendirecektir. Çünkü ilk defa tanışıyorsunuz daha sizin hakkınızda bir bilgisi yoktur. Görüntünüz genelde kişiliğinizi de gözler önüne serer. Siz bakmayın erkeklerin dış güzelliği değil iç güzelliği önemli dediklerine. Her erkek ilk etapta dış güzelliğe önem verir. İlk buluşmada ne giymeli buyurun bakalım.

İlk Buluşmada Ne Giyilir Diye Düşünenlere Tavsiyeler

İlk buluşmada bizce hoş bir etek ya da elbise seçmelisiniz. Çünkü erkekler kadınların feminenliğini gözler önüne seren kıyafetleri daha çok severler. Son moda yırtık bir kot ve sıra dışı bir üst yerine sade ve kibar bir etek ya da elbise seçmelisiniz kesinlikle. Etek seçecekseniz üstüne hoş bir bluz kondurmalısınız. Gece çıkacaksanız tercihiniz kesinlikle elbise olmalı. Fazla abartılı elbiselerden kaçınmalısınız.

Renk olarak bakacak olursak hemen fazla kilolarım var diye siyahlara bürünmeyin. Bu bir iş yemeği değil. Ten renginiz ile uyum sağlayan hoş bir renk seçmelisiniz. Turkuaz ve mercan renkleri erkekler tarafından sevilen renklerdendir. Teninize uyuyorsa bu renkleri seçebilirsiniz.


Ayakkabı olarak da eteğinizi ya da elbisenizi tamamlayacak kibar bir topuklu ayakkabı ve düz rahat bir ayakkabı seçmelisiniz. Topuklu ayakkabıları kadınlarda görmeyi erkekler çok sever. Çünkü kadınsı yönü ortaya çıkarırlar. Ancak topuklar çok yüksek olmamalı. Karşınızdaki erkek bunu abartılı bulabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sonbahar Kış Kilolular için elbise modelleri 2015

Ayrıca seçeceğiniz kıyafetin çok fazla renk içermemesine dikkat etmelisiniz. Artık renkleri birbirine uydurma zamanı geçti ama erkekler birbiri ile alakasız olan renklere pek sıcak bakmıyorlar. Fazla abartmadan birbirini tamamlayan renkleri seçmelisiniz.

İlk Buluşma İçin Makyaj Tavsiyesi

İlk buluşma için yaptığınız makyajınızda da çok abartıya kaçmayın. Tepeden tırnağa çok fazla süslenip gitmeyin. Makyajınızda gözlerinize ağırlık verebilirsiniz. Gözlerinizin güzelliğini ortaya çıkaran bir makyaj seçin. Örneğin buğulu makyaj gözleri çok güzel ve anlamlı gösterir. Ruj kullanımında da aşırı kaçmamaya dikkat etmelisiniz. Dudaklarınızı hafifçe renklendirin.

Eğer allık, rimel ve parlatıcınız varsa il buluşma için hazırsınız. Bence allık makyaj malzemeleriniz arasından en önemlisidir. Pembe yanaklar gençliğin ve doğurganlığın bir işaretidir ve bu erkekler için içgüdüsel bir yaklaşıma sebep olur. Rimel sürerek gözlerinizin dikkat çekici olmasını sağlayın.

Parlaklık, suratınıza bakmayı zor hale getirebilir bu yüzden doğallıktan ödün vermeyin. Dişlerinizin randevu esnasında rujunuza boyanmasını istemiyorsanız hafif tonları hafif şekilde dudağınıza sürün. Kıpkırmızı rujla hoş olmayan görüntülere davetiye çıkarabilirsiniz…

İlk buluşmada makyajınızı tamamlayacak olan bir diğer unsur da ojedir. Yeni yapılmış bir manikür erkeklerin oldukça ilgisini çekebilir. Tüm hazırlığınızı şansa bırakmak istemezseniz manikür yaptırmanızı tavsiye ederim. Elbette manikür sonrasında oje seçiminde titiz davranmakta fayda var.

Bazı erkekler kırmızı, mor, mavi ve yeşile aşırı ilgi duyar. Açık pembe, nude veya kırık beyaz rengi oje seçiminde saldırgan olmayan ve sakin bir kişiliği simgeleyebilir. İlk buluşmanız için tırnak renklerinize özen göstermekte fayda vardır. Erkeklerin rahat hissetmesi ilk buluşma için önemlidir. Ellerinize kilitlenip kalmış olan bir erkek varsa ( utangaçsa) karşınızda manikür sizi bir sonraki randevuya taşıyabilir.

İlk Buluşmada Saç Modelleri

Genellikle ilk izlenimlerin en kalıcı olduğu söylenir … İlk randevunuz için, bunu şansa bırakmayın! Hoş ve dikkat çekici bir görünüm sergileyerek gelecekteki partnerinizin ilk bakışta düşmesini sağlamak için saç modelleri konusunda tavsiyeleri öğrenin.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kışın Şort Nasıl Giyilir? Kışlık Şort Kombinleri | 2021

İlk buluşma: her şeyden önce rahatlık! Evet, romantik bir buluşmada bir değişiklik yapıp her zamankinden daha baştan çıkarıcı olmaya cesaret edebilirsiniz. Ancak konu şekillendirme seçimleri söz konusu olduğunda, görünümünüzün size % 100 uyması gerektiğini her zaman aklınızda bulundurun.

Öncelikle, olmadığınız bir şey olmaya çalışmanın ve kendinize dair tamamen yanlış bir imaj vermenin faydası yok. Ayrıca, bu tür bir buluşma stres seviyenizi önemli ölçüde artırabilir … Bu nedenle, en azından görünüşünüzle, özellikle saç stiliniz ve makyajınız açısından rahat hissetmeniz ve karşı tarafa da bu izlenimi vermeniz önemlidir.

Rahat bir görünüm için vazgeçilmez olan saç düzleştirmektir. Ayrıca dalgalı bir saç modeli tercih edebilir, kıvırma maşası kullanarak yumuşak ve dalgalı bukleler yaratabilirsiniz. Evde ısı aleti olmadan saçlarınızı şekillendirmenin yollarını merak ediyorsanız bu makalemize göz atabilirsiniz.

 

 

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Hiç Bitmeyen Önü Düğmeli Etek Modası

Hiç Bitmeyen Önü Düğmeli Etek Modası | 2021

Önü Düğmeli Etek Modası Bu sezonun en iyi etek trendlerinden birini giymenin zamanı geldi! Son …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.