Home / Trendler / İlkbahar 2015 için en iyi 10 Tırnak Trendi
yarim ay manikur
Yarım Ay Manikür

İlkbahar 2015 için en iyi 10 Tırnak Trendi

Sonunda kış neredeyse bitti ve rüzgarın tatlı esintisi bize bahar eşiğinde olduğumuzu hatırlatarak içimiz kıpır kıpır yapmaya başlıyor. Yeni trendler dışarı çıktığımızda her yeni sezon yaklaşmasıyla kendini göstermeye başlıyor ve hiçbir istisna yok,  bu sezon en çok eğlenceli ve yaratıcı ilkbahar olacak. ”2015 ilkbahar Tırnak Manikür Trendleri Neler ” ?  biz son nokta olarak  pistlerden öğrenmeyi başardık ! tırnak trendleri bu önümüzdeki sezon çok sıcak ve yaratıcı  olacak. Moda Tasarımcıların pistlerde kullandığı tırnak manikür modelleri  ile sizde büyülenecek ve süper eğlenceli tırnaklara bakarken gözlerinize inanamayacaksınız , Onlar süper şık son tırnak moda trendleri.

İşte İlkbahar 2015 için en iyi 10 tırnak-manikür trendi sizler ile …

1. Yarım Ay Manikür

Bu yenidoğan bir trend  diyemeyiz daha öncede görüldü ama bu ilkbaharda yeniden çok trend oluyor. 2015 İlkbahar Moda podyum hazırlıklardan bir kare. Sizde aşağıdaki resimde  görebilirsiniz yarım ay şeklinde tırnakların 1/3 kapsayan, ve tırnak rengi  mat mercan.Gerçekten bahar için harika bir renk ve çok şık bir görünüm…

2. Tek Altın Şerit Manikür

Tırnaklarınıza  basit bir  altın şerit ekleyebilirsiniz, bu tırnaklarınıza zarif düz bir görünüm verir. Biz temiz olması için önemli bir ayrıntı beyaz manikür ile yapmanızı tavsiye ederiz.Notlar alın, tek altın şerit manikür bu yaz boyunca trend olacak bir eğilim.


3. Polonyalı Manikür

Bu trend biraz cesur , var mı cesaretli kızlar? Bu tırnak boyası yapılır ve daha sonra dipleri çıkarmadan oje bırakılır, alt tırnağın dibinde sadece oje  izleri kalır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Trend İlkbahar Aksesuarları

4. Kalın Kırmızı Manikür

Kırmızı bildiğiniz gibi her zaman tercih edebileceğiniz zamansız bir renk. Bu yaz kırmızı, bir hafif sürümünden bahsetmiyoruz daha cesur kırmızılar. Bu tırnak modeli, onun parlak ve eğlenceli tamamlayıcı ruj rengi ile tercih edilir . Bu ilkbahar yaz parlak renkli olan kırmızı ojeler daha trend. Bunları da kaçırmayın; İlkbahar / Yaz 2015 Güzellik Trendleri (Saç- Makyaj)

5. Çift Fransız Uçlu Manikür

Kumsallardan ve dalgalardan esinlenerek , bu tırnak trendi kesinlikle en çok yazı hatırlatan bir manikür. Bu bir ik renk çifti fransız manikür ile yapılır, ışık ile mavi ve beyaz bir renk ile çıplak üst.

6. Dikey Gümüş Çizgili Manikür

Tembellik veya saf sanat? Hiç stilinizi değiştirmek için  yeni bir şey denemek istediniz mi?, bu çok basit ve deneyin çok şık bir görünüm . Bu tırnaklar Dion Lee gösterisi sırasında görüldü ve çok beğenildi.

7.  Elmasa Benzeyen Taşlar ile Çıplak Manikür

Bu bahar bir hatırlatma daha yapıyor gençlik ve saflık. Neden tırnak  boyama ile en doğal, çıplak  ojeleri ve daha sonra bir elmas görünümünü tamamlamak  tırnak taşları denemeyelim .2015 böylece daha taze, genç görünüyor.

Ayrıca Bakınız; 2015 Trend İlkbahar Aksesuarları

8. Çıplak – Çizgili Manikür

Çıplaklık ve çizgili desenler bir  kez daha bu bahar var. Neredeyse bir aksesuar gibi görünüyor. Manikür şeffaf bir üst kullanılarak yapılır daha sonra kat olarak desenlendirme için kullanılan düz beyaz renk bir oje ile tüm tırnakları kapsayan ve düzensiz çizgiler yapılır.

9. Gümüş Kenarlar ile Siyah Manikür

Mat siyah tırnaklar bir zorunluluk önümüzdeki sezon. Gümüş çizgiler Ile birlikte tırnakların alt kenarlarına desen verilir , o mükemmel kombinasyon kontrast ve isyan içeriyor.

10. Ombre Manikür

İki renkli tırnaklarda ombre bu bahar bir patlama yaşıyor. Kombine ışık ve neşeli renkler ile dalgalı ve sörfçü-şık bir görünüm çok ekleyebilirsiniz.Bakıp  uygulayarak yapabilirsiniz, iki renk altında ve üstünde, ve daha sonra hemen üst kat renk .

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yeni Trend Septum Piercing 2015

Check Also

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021

Bu Yılın Trend Aksesuarları Bir yıla veda ederken, geçmiş sezonların modasına da veda ediyoruz. Bazı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.