Home / Moda / İlkbahar Havası İçin Palto Modelleri 2015
ilkbahar modas palto modelleri 2015
ilkbahar ya bayan paltolar 2015

İlkbahar Havası İçin Palto Modelleri 2015

Biraz soğuk geçen ilkbahar mevsimi için en iyi seçim paltolar oluyor. 2015 ilkbahar yaz modasında öne çıkan bayan palto modellerini sizler için hazırladık.

Bugünün alışveriş listesinde, size katmanları ekleyerek ve onları tişört ve bluzlar gibi daha hafif kıyafetler arasındaki ince çizgide kombinler yapmanıza yardımcı olacak ilbahar modası palto modellerini seçtik.Hepsi ünlü markaların öne çıkan koleksiyonları arasında. İlkbahar mevsiminde ne kalın ne çok ince giyinmelisiniz bu noktada size giyim seçenekleri arasında kurtarıcı olacak baharlık paltolar var Sıcaklıklar yavaş yavaş başlıyor şimdi bahar alışverişi için geçiş mevsiminin kurtarıcısı paltoları giymenin tam zamanı.

Belki bir casual stil istiyorum, spor bir ceket yada palto almak  ve ilkbahar sezonunun en sıcak nötr, ya da belki biraz ’90s dönemi  tutum hissediyorsunuz, ya da belki sadece bu serin bahar günleri için şık bir stil- ne olursa olsun, Topshop en bu yönlü büyük boy parke modelleri çok havalı.Özellikle haki renkler çok moda. Mini etek ve tişört  ile harika görünüyor. Kapşonlu ve önde büyük cepleri ile ultra tarz bir görünüm için harika paltoları var.


Ayrıca bakınız; Bahar için 6 trend ceket stili 2015

Büyük yaka ve asimetrik yakalı paltolar 2015 ilkbahar modasında çok trend olduğunu hatırlatmak isteriz.Forever 21, Asos, Topshop gibi ünlü markaların bahar koleksiyonlarında bu paltoları bulabilirsiniz.

Forever 21 modern ve  zarif  iki tarafında büyük yakası olan paltoları çok cool görünüyor, Ayrıca yelek kollu klasik trençkot  modelleri de süper. çok yönlü ve katlı giyim stili için harika palto modelleri var.

İlgili; Bahar modası spor ceketler 2015

Baharlık 2015 palto modelleri için Stilist İpucu : Casual kombinleriniz  için bol tişört ve rahat denimler ile giyin.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Moda Örgü -Tunik Elbiseler Ve Kombinler 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.