Home / Moda / İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendleri
ilkbahar yaz 2015 sofistike bayan ayakkabi trendleri
ilkbahar yaz 2015 sofistike bayan ayakkabi trendleri

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendleri

Moda’nın  parlak geleceğine bakıldığında ve yeni sezon için en iyi ve en sıcak trendleri bulmaya çalışırken, ilkbahar / yaz 2015 ayakkabı trendlerini sizler için hazırladık.  Aynı zamanda farklı ve çok yönlü daha fazla bayan ayakkabı çeşidi  olduğu ortaya çıktı, renkli ve olağanüstü 2015 yaz moda bayan ayakkabılara sizde hayran kalacaksınız..Burada en popüler  ayakkabı moda tasarımcıları tarafından kullanılan benzer desenleri ve şekilleri, özellikle büyük bir sayı ile oluşturulmuştur  bahar 2015 ayakkabı trendleri, toplamını tam liste olarak inceleyebilirsiniz.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 1: Sofistike ve Olağandışı Ayakkabı Tasarımları

İçerik göster

Bu özellikle pul, boncuk, dantel, şeffaflık detayları ile çok daha fazlası çeşitleri olan ayakkabı tasarımlarıdır. Titiz ve oldukça özenle çalışılan ayakkabı modeline odaklanarak, yapılan ayakkabı trendleri… renk kombinasyonları, aynı zamanda dikkat çekici monokrom örnek desenlerde var, ve, kırmızı, siyah, altın gibi tonları da dahil olmak üzere renk kombinasyonları ile bolca geliyor. Dokuları mozaik görüntüleri ile Dolce & Gabbana , ve çok daha fazlası. Fausto Puglisi antik ilham ayakkabı, Lie kaprisli kelebek kanatlı ayakkabı Bong, Louis Vuitton’un katil ayakkabı, Rick Owens, yaratıcı topuklu ve Alexander Wang dokuma ve çok renkli seçenekleri ile dikkat çekicive sofistike bayan ayakkabı trendleri 2015 ilkbahar yaz aylarında bizler ile oluyor.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  10 Yaş daha genç gösteren bayan saç modelleri ! | 2020

lkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 2: Ayak bileği modeller, Tokalar ve Diğer Detaylı  ayakkabılar

Kadınlık üzerine vurgular, önümüzdeki sezon için ayakkabılar da trendleri takip ediyor,  bu çok yönlü tasarımlar için kullanılan renklerin büyük çeşitlilik , yaratıcı yorumların ve oldukça ilginç çözümleri ile tanıtılıyor. Topuklar ve platform daireler gibi seçenekleri ile hem klasik formları kapsayan, ayak bileği kayışı ayakkabı yelpazesi çok, comfier formları doğru kayması, topuklu yapılmış modelleri ile çok popüler oluyor.  Chanel siyah klasik ve beyaz, Giambattista Valli, Guy Laroche minimalist yaklaşımla ayak bileği askıları ile oluşturulmuş büyük zincir benzeri tasarım detayları vardı, Kenzo, lüks tüylü askıları ile çok renkli bir yaklaşımla, Oscar de la Renta ile Sophie Theallet yanı sıra Delpozo, Diane Von Furstenberg, Nicole Miller, Monique Lhuillier, Tome, Roberto Cavalli ayakkabı tasarımlarında tokalar ve askılar görüldü.


İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 3: Çeşitlendirilmiş Sportif Ayakkabı

Sportif detaylar temel ilkbahar / yaz 2015 ayakkabı trendleri arasında eksik değildi ve çeşitlendirme ve yenileme prensibi de onlara harika modeller verdi.. Bu sefer renkler çeşitli ,tasarım detayları ve yorumların eşliğinde ve tamamen yeni  taze görünüm için tek renkli ve çok renkli çözümlerle geliyor,bir çok spor ayakkabıda  ana vurgu vardı. Böylece, örneğin siyah-beyaz beyaz ile geliyor tasarım önerileri, siyah ve beyaz gibi kombinasyonları ile yapılan ışıltılı ve göz alıcı ayakkabı ile rahat spor ayakkabı .Burberry Prorsum’da süper renkli ve enerji ayakkabı seçenekleri ile, Giorgio Armani DKNY tüm beyaz rahat seçenekler için rahat düz formlar, Pony, Bottega Veneta eşsiz yorumuyla, ve diğerlerinde hayvan baskı sentezi ile. Marni tarafından önerilen sandal gibi formları ile sportif platformlarda yaratıcı karışımları da bu açıdan dikkat çekicidir.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 4: Platform Ayakkabılar

Platform ayakkabılar, özellikle bu şekillerde  farklı tasarım detayları birleştirerek süper modelleri ile bahar aylarında trendler arasında oluyor.. En iyi örnekler Roberto Cavalli aydınlık ve güzel yorumları, süt beyaz sandaletler ile SPORTMAX siyah olabilir, Thakoon en rahat ve şık tasarımlar, Dries Van Noten yumuşak ve rahat seçenekler, Michael Kors gelen Boho ilham seçenekleri ile dikkat çekiyor.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 5: Saçaklı / Kürklü Ayakkabı

Bu anında dikkat çeken birincil detaylar  saçakları ve kürklü modelleri ile geliyor.Dries Van Noten muhteşem kürklü ayakkabı, Rochas ‘tüm tüylü yüksek topuklu ve kahverengi sandalet, yılan deri ayakkabı modeli.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 6: Çok Askılı Ayakkabı / Sandalet Gladyatör

Gladyatör tasarımlı ayakkabı modelleri yeni bahar / yaz sezonunda geliyor.Hem de dizden yüksek kayış bağları ile Chloe’nin kadınsı ve şık kama topuklu modeli olarak geliyor, farklı tonları da kapsayan Roland Mouret en çok kayışlı kafes sandaletler, zip-up detayları ile Valentino’nun gladyatör sandaletler, Alberta Ferretti kremsi düz ve yüksek topuklu sandaletler.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Ekose gömlek modelleri ve kombinleri 2014 2015

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 7:  Kravatlı – papyonlu ayakkabıları

Bir kez daha kadınsı dokunuşu  vurgulamak amacıyla kravatlı ayakkabılar geliyor ayrıca süper sevimli ve girly detaylı küçük bir ayrıntı olmasına rağmen görünümünüzü hemen değiştirecek papyonlu ayakkabılar. Miu Miu beyaz ve narin fiyonklar  krem bir arka plan üzerinde bağlı, zümrüt yeşili, ilginç kesimler ile Christian Louboutin en pırıltılı gümüş daireler gibi tonları ile oluşturulan yay bağları saten, No 21 en ve tek renkli siyah deri yay detaylı ayakkabılar sevdi Saint Laurent siyah kombinasyonları ile göz alıcı altın.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 8: Botlar ve Çizmeler

Mevsim ne olursa olsun, çizme ve bot asla terk etmiyor. Ve önümüzdeki sezon bir istisna değildir, ve biz Dior çorap gibi bot, Maxine Simoens gibi bazı şık ve zarif seçenekleri bulabilirsiniz..Kafesli çizmeler, bazı deri elemanları ile Gucci şık süet kahverengi çizmeler, Marc Marc Jacobs tarafından’ Farklı renklerle çizmeler genellikle tek renkli yorumlarıyla geliyor, şık süet Emilio Pucci görünüyor, bu trendin önemli tasarımlar gibi tüm ışıltılı dokular ve saydam topuklu Versace gelen Louis Vuitton denim bot ve diğerlerinin  tasarımları.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 9: bağcık ayakkabılar ve çizmeler

Diz üstü modelleri de olan bağcıklı ayakkabılar hem seksi hem sportif modelleri ile tüm mini kıyafetler ile harika uyumlu olacaktır.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 10: Tüylü Ayakkabılar

Maksimum şıklık için,  tasarımcılar tüyler gibi detayları ile gerçekten harika görünen yaz ayakkabı modellerini tasarlıyor.  Bu abartılı eğilimin en iyi örnekleri yüksek topuklu ayak bileği kayış sandalet Etro en tüylü unsurlar olabilir.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 11: Işıltılı Ayakkabılar

Glam ve şık, ışıltı ve parıltı bu dünyaca ünlü tasarım ayakkabılar ilkbahar yaz 2015 modasında çok ses getirecek gibi görünüyor …Emporio Armani’nin siyah ve mavi sandalet, sadece Cavalli altın pırıltılı platformu ayak bileği kayışı sandalet, No 21’in klas pırıltılı yeşil ayakkabıları, süper pırıltılı altın platformu sandalet, Cushnie et Ochs Christian Louboutin’ süper ışıltılı kayışlı topuklar, ışıltılı topuklar Saint Laurent, şık sandalet ve ayakkabılar.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 12: Takozlar ve Platform Ayakkabı

Konfor ve büyük kullanılabilirlik için, tasarımcılar da her zaman her yerde yolculuklarda eşlik edecek  ve sizin için rahat ve şık ayakkabılardan platform ve takoz topukları unutmamış. Konfor ve glam eşsiz kombinasyonları çıkageldi , Hunter Original’in askeri-ilham kama sandaletmodeli, Topshop Unique adlı çizgili ve pırıltılı kama sandalet.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2014 Yaz Uzun Askılı Mini Çanta Modelleri

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 13: T-kayışlı Ayakkabı

T-kayışları tekrar yenilenmiş şıklık için vazgeçilmez bir dokunuş ile geliyor, muhtemelen çok kayışlı ve askılı ayakkabı trendlerine  devam olarak  tasarımların başka klas ve oldukça görkemli yelpazesini temsil ediyor. ilham için en iyi örnekleri pek çok renk varyasyonları ile J. Mendel’in sivri burun T-kayış arasında bulunabilir, hem de çift ayak bileği askıları ile birlikte Fendi modelleri görünüyor.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 14: Yıldız-Baskılı Ayakkabı

Yıldız desenleri gibi baskıları moda manyakları arasında büyük bir popülerlik kazanmıştır, ve tasarımcılar sadece  kesinlikle yıldız şeklindeki desen değil, yeni sezon giyim parçalarında bu deseni kullanmıştır. Ama aynı zamanda ayakkabı seçenekleri yepyeni bir trend oluşturuyor.. Anna Sui süper farklı ve renkli yıldız baskılı ayakkabı modeli, Tommy Hilfiger ‘ın pırıltılı ve sevimli yıldız baskılı bot modeli  ve Saint Laurent gelen yıldız topuklu ayakkabılar!

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trend 15: Bağcıklı Sandalet

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 16: Trendy Mules

Rahat ve kadınsı hissedeceğiniz mule ayakkabı trendleri bu yazda çok trend oluyor.

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trend 17: Rahat Düz ve sivri burunlar

ilkbahar yaz Rİlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 18: Kadınsı Topuklu Ayakkabı ve Sandalet

Klasik, zarif ve uber modern topuklu ayakkabılar da  yeni sezon ayakkabı trendleri arasında. Zamansız minimalist şekillere bağlı kalarak yaratıcı detaylar, dokular ve renklerin yanı sıra seçenekleri ile süslenmiş olanları sayısız klasik topuklu ayakkabılar ve sandaletler 2015 yaz modasında trend oluyor..

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 19: Kovboy Ayakkabılar

Güçlü bir moda açıklaması yapmak için çalışırken, her zaman güzelliğinize kişilik katacak bazı eril unsurları düşünebilirsiniz. Bahar ayakkabı trendlerinde de hepimizin çok sevdiği  kovboy ve erkeksi ayakkabılar da dahil,  kızlar için  önemli tasarımlar geliyor. Bazı istisnai tasarımlar Marissa Webb, Victoria Beckham, Chanel, Dolce & Gabbana, Jeremy Scott, Giorgio Armani ve diğer koleksiyonlarında bulabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir; İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendleri

İlkbahar / Yaz 2015 Ayakkabı Trendi 20: Şeffaf Topuklar

Son olarak, hassas topuklu ve ince şeffaflı bazı ayakkabı modelleri gerçekten etkileyici ve şık şekiller ile geliyor. Saydam topuklu ayakkabı modelleri özellikle yaz modasında en önemli ayakkabı trendi. Monique Lhuillier, mavi ve siyah doku uygulanan ombre etkisi ile geliyor, Versace’nin şık ve klas tasarımlar, Hıristiyan Siriano parlak topuklu modelleri  eşsiz ve oldukça ilginç formları ile geliyor.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.