Home / Moda / İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendleri
ilkbahar yaz 2015 canta trendleri
ilkbahar yaz 2015 canta trendleri

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendleri

Çantaların hepsi sahibinin “sırları”  tutmak için ve eşyalarını koymak için bir kadının en sadık arkadaşı. Her zaman bu nedenle tasarımcılar yeni sezonda şık çanta modellerini bizlere sunuyor.Çantaya yatırım yaparken sıcak trendleri kontrol edip, modaya uygun eşyalarını taşımak kızlar için doğal bir şeydir. İlkbahar / Yaz 2015 çanta trendleri çok şok edici ve yenilikçi dokular, şekiller veya renkleri ile geliyor . Tüm moda tutkunu kadınlar  trendy,  yeniden düzenlenmiş hoş ve yeni ilginç çantalar ile bambaşka bir sezona hazırlanıyor . Bu yeni 2015 ilkbahar yaz çanta modellerinde klasik omuz çantaları, çapraz stilleri ve sırt çantaları doğrultusunda,  torba ikonik kova çantalar yeniden keşfedilmiş modelleri ile ve  çiçek desenleri, yanı sıra hemen hemen hiç görmediğiniz tamamen benzersiz ve abartılı formları ile 1970’lerdeki şekiller ile geri geliyor ! Yani ilkbahar / yaz 2015 için en iyi ve trend çanta modelleri yep yeni formları ile sizlerle!

İkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi  1: Çapraz vücut Çantaları

İçerik göster

Çoğu kadın özellikle çapraz çanta stillerine bayılıyor, bunun temek sebepleri ise hareket ve konfor özgürlüğü vermesi. Neredeyse her sezon çanta trendleri çapraz vücut çanta takmaya  sadık hayranları için bu tarza sahiptir. Birçok moda markaları, geleneksel tasarım ve stil şık çapraz çanta ve torbaları getirirken, yeniliklerle deneme cesareti sunun tasarımcıların çapraz vücut çanta taşıyan yeni yolları var . Aralarında özellikle dikkat çekici olan Rag & Bone aşınmış düz küçük çanta stiliı, hem de arkada çapraz takılan biraz kısa “hımbıl” stilleri ile takılan kısa askıları olanlar gibi. Burberry de klasik ve ferah çapraz çanta modellerini sunuyor. Givenchy ve Mickael Kors, ’70s ilhamı çapraz çantaları geri getirdi. Marc Jacobs küçük zincir askılı çanta modeli ile özel günlerde de stil oluşturmak için seveceğiniz güzel bir parçasıdır.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi  2: Klasik ve Ladylike Retro Çanta

Trendler gelir ve gider, ama çantaların klasik ve kadınsı şekilleri her zaman kallır. Michael Kors, Dolce & Gabbana ve Fendi gibi birçok tasarımlar taşıyan bu Retro dokunuşları olan çantaları  seviyorum. Modern Tarzınızı ise hala, Louis Vuitton, Miu Miu, Prada, Valentino, Giorgio Armani gibi markaların yeni sezon koleksiyonlarında klasik kadınsı çanta modellerini bulabilirsiniz. Evrak çantası stilleri, torba veya çerçeveli tasarımlar içinde olsun, yeni sezon da bulmak için bazı klasik çantalarda vardır.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Fular Eşarp Kombinleri

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 3: Kepçe – kova Çantalar

Geçen sezonun en trend kova çantalarını daha istekli  kılan, ancak çoğunlukla yeniden ve yenilenmiş gelen  ilkbahar / yaz 2015 çanta trendleri dizisinde güçlü konumlarını korumak. özellikle genel görünümü çok fazla değişik dokular, malzeme, siluetleri ve küçük detayları ile yaratıcı kova çanta tasarımları var.Moda kova çantaların bazı şık seçenekleri olağanüstü renkli kauçuk malzeme ile kullanılan Kenzo, Victoria Beckham, daha yuvarlak klasik formu olan torbalarda bazı yaratıcı delikler görünüyor,  Alberta Ferretti, Loewe, Giorgio Armani, Gucci ve diğerleri zarafet tercih edenlere ve klasik formları verirken, renkli ve baskılı Marni ve Moschino kova çanta modelleri vardır.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi  4: Geometrik Kutu Çanta

Geometrik kutu çanta modelleri ilkbahar sezonunda çok popüler oluyor.Dikdörtgen ve kare şekiller, zarif yılan derisi motifleri ile  buluştuğu tasarımlarda, desen ve renkler ile dolu süslenmiş Dolce & Gabbana  kutu çanta, Lanvin ile uber-klas yılan derisi desenli, ve Victoria Beckham yeni sezon sayesinde  sportif uzun kayışları olan kutu çantalar. Chanel  baskılar ile küçük kutu çanta, yanı sıra outworldly video kaset çantalarını tanıttı,  Dolce & Gabbana koleksiyonunda bebek kutu çantalarını da görebilirsiniz…

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi   5: Saçaklı – püsküllü Çantalar

Biz zaten Boho tarzı trend çantaların biride  püsküllü modeller olduğunu öğrendik.ilkbahar / yaz 2015 moda trendlerinde bohem tarzı motifler taşıyan çantalardan bolca var. Püsküller ve saçak bolca ikonik hippi ve bohem tarzı ruhu yakalamak için çantalar üzerinde uygulanmıştır. Cesaretle sezonun saçaklı çanta modellerinde yuvarlak şekilli modellerini kullanabilirsiniz. Yine etnik hisler ile oynanan 70’lerin tarzı püsküllü çantaları Emilio Pucci, Etro, Rebecca Minkoff, koleksiyonlarında görebilirsiniz.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi  6: Kürk Çanta

Kürk detayı çantaya vurgu  eklemek  için büyük bir dekoratif unsur olabilir, kesinlikle yaz için en iyi malzeme değildir. Kürk çanta yaz sıcak aylarda biraz itici gibi görünse de, bazı tasarımcılar hala onlar için yeni modelleri tasarlıyor . Roberto Cavalli, Dries Van Noten ve Fendi, yaz  koleksiyonlarında kürk çanta modellerini bulabilirsiniz.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 7: Bir Seferde Birden Fazla Çanta

Sadece bir çanta takma zaten “eski moda” ve çok yaygın olarak kabul ediliyor gibi görünüyor. Birden fazla çanta taşımak  bahar için oldukça normal bir şey çünkü çanta büyük hayranları şimdi, bir anda sevdikleri çantadan iki hatta üç  tane gösterebilirsiniz. Görünüşe göre birçok tasarımcı son zamanlarda  iki anda çanta tasarlıyor. Dior 2 çantasını taşıyan  Rihanna görüldü.. Birden fazla çanta taşıyan eğilim Fendi ve Anya Hindmarch markalarında davar. Şimdi karıştırın ve uyumlu bir görünüm oluşturmak için çeşitli çantaları birlikte kombinleyin, öğrenmek gerekebilir!

Ayrıca Bakınız; 2015 İlkbahar / Yaz Saç Aksesuar Trendleri

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 8: Ufak tefek süslü Çanta

Çantaların süper tatlı minyatür formları yeni sezonda önemli bir artış gösteriyor  ve bu oldukça bir şeyleri taşımak için küçük daha çok aksesuar olarak  bu çantaların tutkunları kullanabilir. Biz sadece kredi kartları ve cep telefonu taşımak için kullanabiliriz,Eğer büyük bir çanta taşımaya pek gerek olmadığı durumlarda bu minik çantaları takabilir.Yada özel çekici günlerin ve  kentin gündelik yürüyüşleri için  kullanabilirsiniz, yeni sezonda çeşitli  formları ve stilleri ile geliyor. Topshop Unique parlak renkli ve yuvarlak tasarımlar, Chloe Boho-chic tasarımlar, Dolce & Gabbana ve Fendi süslenmiş ve abartılı minik çantalar, Ermanno Scervino geometrik çanta, Michael Kors portföy çanta ve Marc Jacobs ve Karen Walker geometrik tasarımlar. Giorgio Armani, Lanvin, Nina Ricci, Celine ve Giambattista Valli yeni sezon için küçük çanta modellerine büyük bir akım yapmış pek çok tasarımcı arasında!

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Moda Uyarısı Bel Çantası Modelleri

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi  9: Seyahat çantaları ve Valizler

Modern dünyada gerçek bir moda kızı için kesinlikle modaya uygun şık seyahat çantaları ve bavulları gerekiyor. Birçok tasarımcı, aynı zamanda seyahate teşvik etmek  için,  eşsiz bavul tasarımları ile geliyor. Nicole Miller, Chanel yamalı bavul- retro bavul. Öte yandan Dolce & Gabbana kalabalık içinde öne çıkma istiyorsanız y bir bavul yerine glam bir bebek kutusu seyahat çantasını önerir!

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 10: Baskılı Çanta

Baskılar, özellikle çiçekli desenler yeni sezon çanta modelleri üzerinde en güzel rüya parçaları halinde geliyor.  Florals baskılı değilse, o zaman yamalı veya işlemeli her durumda onlar ile bahçede  yada romantik görünüyorsun. Çiçekli baskılı çanta Valentino, Fendi, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Dries Van Noten, Lanvin, Louis Vuitton ve diğerleri gösteri odak noktaları vardı. Ancak, çiçekli bahar 2015 çanta süslemeleri, sadece baskılar değil, ama suluboya baskılar (Chanel), zürafa desenleri (Stella Jean), şemsiye (Diane von Furstenberg), noktalar, çizgiler yanı sıra diğer birçok desenlerde,damalı, motifli görebilirsiniz.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 11: Omuz Çantaları

Elinde çanta taşıyan hala sıcak bir trend olsa da ilkbahar / yaz 2015 çanta trendleri de kendi çantasını bu şekilde taşımak isteyenler için bu zamansız omuz çantaları geliyor.Askılı omuz çanta modellerinin yeni sezonda şekil ve tonlarından sayısız mevcuttur ve onlar yaratıcı moda şekillerde şık ve modern bir görünüm sergiliyor. Bazı güzel omuz çantalarını 2015 ilkbahar yaz sezonunda; Valentino, Emilio Pucci, Gucci, Louis Vuitton, Chanel, Dolce & Gabbana gibi markalarda bulabilirsiniz.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 12: Modern Sırt çantaları

Onlar önce bir kaç mevsim moda oldu ve  hala trendler arasında yer alıyor. Sırt çantaları yeni sezonda böyle büyük bir çeşitlilik ile geliyor, özellikle daha fazla kız öğrenciler ve yürüyüşçüler için. Renkli, baskılı, saçaklı, çağdaş, retro ya da askeri, sırt çantaları ; Jeremy Scott, Burberry Prorsum’da, Marc Jacobs, Whisles, Moschino, Blugirl, Chrisopher Raeburn ve diğerleri benzersiz tasarımları 2015 ilkbahar yaz modası sayesinde ayrı bir çanta trendi oluşturmaktadır.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 13: Dokuma ve Hasır Çantalar

Özellikle dokuma ve saman olan çantalar trend oluyor. Hafif ve ferah dokumalı ve saman -hasır çantaları  sayesinde yazın sıcak aylarında taşımak için çok rahat ve pratik modeller. Bu tür çantaların bazı güzel tasarımlarını;  Michael Kors, Stella Jeans, Ermanno Scervino, Bottega Veneta ve Dolce & Gabbana yeni sezon koleksiyonlarında bulabilirsiniz.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 14: Lüks Yılan Derili Çantalar

Siz hiç lüks ve zarif derili ve yılan derili çanta olmadan herhangi bir tek sezon hayal edebiliyor musunuz? Yılan derili çantalar yine trend ve bu çanta stilleri çok yönlü her şey ile uyum sağlıyor.  Yılan derili çantalar;  Roberto Cavalli, Gucci, Emporio Armani, Jason Wu, Balenciaga, Victoria Beckham ve daha birçok markanın ilkbahar yaz 2015 koleksiyonunda var.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 15: Zarif Kavramalı El – Cüzdan  Çantaları 

Belki de hiçbir defile kavrama çanta – el cüzdan çanlarından şık stilleri olmadan var olmamıştır Sonuçta, bu bizim parti stili ve özel günler için ihtiyacımız olan bir çanta modeli.Debriyajlar da yaygın olarak sokak tarzı  şık giyim parçaları ile güzel bir kontrast oluşturma yeteneğine sahip  günümüzde gündelik olarak rahat aksesuarlar olarak kullanılmaktadır. Bazı nefis parçaları, zarif bir zımba ya da günlük giyim için mükemmel , debriyaj ve cüzdan çantalar  ilkbahar / yaz 2015 çanta trendleri arasında yer alıyor. Ilham için,  bahar ile 2015 Dolce & Gabbana, Lanvin, Versace, Nina Ricci, Ralph Lauren, Valentino, Fendi, Burberry Prorsum’da, Hıristiyan Siriano koleksiyonlarında şık debriyaj ve cüzdanlar için bir bolluk bulacaksınız.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 16: Zarf ve Katlanmış Çantalar

Onlar bir parti de hazır olmak için ideal ve günlük alternatifleri de var. Biraz daha büyük zarf debriyaj ve katlanmış çanta, aynı zamanda bahar aylarında çok trend. Zarf, katlanmış ve debriyaj  çantaları;  Chanel muhteşem kreasyonları, Just Cavalli, Roberto Cavalli, DKNY, Bibhu Mohaparta, Sally LaPointe yeni sezon sayesinde büyük bir giriş yapmak.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yazın beyaz kot giymenin 5 şık yolu

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 17: Büyük Boy Çanta

Pratik ve geniş büyük çantalar, sürekli çok fazla miktarda taşıyan , onsuz bir yere gidemem diyen tüm bu kızlar için harika modeller geliyor. özellikle büyük boyutlu çantanın işlevselliğini bende seviyorum. Valentino, Fendi, Dsquared2, Diane von Furstenberg, Bottega Veneta, Marni İlkbahar yaz   2015 koleksiyonlarında yeni geniş çantalar için birçok fikir olacak.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 18: Olağanüstü Sıradışı Çantalar

Bu çantaların bazıları standart dışı ve yaratıcı formlar da oluyor. Ünlü moda tasarımcıları, sonsuz fantezilerini sunmak için her zaman bu ilginç sıra dışı çantaları tasarlıyor.Son moda gösterilerinde bu çantalardan çok görüldü. Dikkat çekici olmayı seviyorum ve kendime güveniyorum diyen cesur kızların çoğu böyle sıradışı olağanüstü çanta stillerini tercih edenlere rastlandı. Bu tür tasarımlar arasında Undercover kiraz çanta, Chanel, Dolce & Gabbana toka, yüzük ve Stella McCartney, Maison Martin Margiela ve Celine kolye ile eşsiz çantalardan metalik kalp çanta, video kaset çanta modeli var.Alexander Wang sportif şık ayakkabı-çanta modeli de çok dikkat çekici.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi  19: Doktor Çantaları

Çanta sezonun geleneksel ve klasik formlarından doktor çanta modellerini de yeni sezonda görebilirsiniz. Armani doktor çanta daha şık bir versiyonunu sundu iken, Stella Jean ve Michael Kors büyük boy ve şık doktor çanta tasarımlarnıı getiren büyüleyici eski motifleri ile görebilirsiniz.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi  20: Renk Engellenen Çantalar

İlkbahar / Yaz 2015 çanta trendleri gökkuşağının neredeyse tüm renklerini kapsar, ancak ye nibir eğilim de vardır. Renk engelleme sadece bir smashing görünüyor oluşturma ilginç tekniği, aynı zamanda şık çanta olmaya devam etmektedir ve bu Valentino ve Burberry Prorsum da ispat edilmiştir.

Bunlarda ilginizi çekebilir; 2015 Trend İlkbahar Aksesuarları

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi  21: Bez Çantalar

Yaz sıcak aylarında tercih edebileceğiniz çantalar arasında en pratik ve konforlu gündelik stilleri bez çanta modellerinde bulabilirsiniz.. Istediğiniz kadar sizinle birçok önemli şeyi taşıyabilir. En şık 2015 bez çanta modelleri arasında Diane von Furstenberg, Dsquared2, Versace, Stella Jean ve Donna Karan bulabilirsiniz.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trend 22: Postacı Çantalar

Postacı çanta oldukça sık şekilleri doğrultusunda inanılmaz güzel askeri desenleri taşıyan, benzersiz  renklerde ve tasarımlarda yeni sezonda geliyor.Sevimli Chanel, Marc Jacobs askeri tasarım ve safari vibes süslenmiş Ralph Lauren yamalı postacı çanta modelleri vardır. Bunlar çok yönlü, pratik ve yürüyüş ve hareket için, aynı zamanda günlük giyim için   inanılmaz çanta stilleri olabilir.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi  23: Spor Çantalar

”Sportif şıklık” ilkbahar 2015 moda trendi olarak biliyor ve bu  ayakkabı ve çanta içinde geçerlidir. Biz zaten geleneksel spor kıyafeti ile çanta hakkında Alexander Wang gelen bu spor ayakkabı-çanta modelini örnek alabiliriz. Onlar eşyalarının çoğunu taşımak için yeterince geniş ve kolay aynı zamanda herhangi şık bir stil için tercih edilebilir. Çünkü  inanılmaz seçenekler bulunmaktadır. Topshop ‘un bazı kadınsı  ile sportif  birleşimi şık spor çantası tarzı, Bottega Veneta şık modellerini görebilirsiniz.

İlkbahar / Yaz 2015 Çanta Trendi 24: Delikli Çanta

Delikli ve delik desenli çanta modelleri de  ilkbahar yaz 2015 sezonunda bulunmaktadır ve bunlar bile en şık fashionisers tarzı taleplerini karşılamak için bir çok şekiller de ve tonlarda sayısız çeşitte geliyor. En iyi seçenekler ise; Prada Versace ‘nin modern şık çantaları ve klasik tasarımları.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.