Home / Güzellik / İlkbahar / Yaz 2015 Güzellik Trendleri (Saç- Makyaj)
2015 ilkbahar yaz sac ve makyaj guzellik trendleri
2015 ilkbahar yaz saç ve makyaj güzellik trendleri

İlkbahar / Yaz 2015 Güzellik Trendleri (Saç- Makyaj)

İlbahar 2015 Paris Moda Haftası sonunda,bazı muhteşem koleksiyonlardan saç, makyaj ve güzellik trendlerini inceledik. Ellie Saab’ın rüya gibi koleksiyonun da ki saç va makyaj, Jean Paul Gaultier harika seksi saç ve makyaj modellerine bayıldık! Disco  tarzı saç ve makyajlarına sizde hayran kalacaksınız.Biz inanılmaz güzel kırmızıları  Valentino da gördük.  Uzun ve kısa elbiseler, tasarımlar ve onlara yapılmış her türlü  kumaşta elbise; bu konuda tüm dünya güzellik trendlerin tamamladı ; saç ve makyaj, aksesuarlar ve tüm geri kalanı ile ilgili tüm 2015 ilkbahar yaz güzellik trendlerini sizler için listeledik.

 ilkbahar / yaz 2015 dünya güzellik trendleri size önümüzdeki sezonda referans sağlayacaktır,   podyum üzerinden çıkan saç, makyaj, güzellik trendleri sizler ile … 

Gözler makyajı
• Altın Kalemi : Giorgio Armani Prive  modelleri oldukça ilginç makyaj tasarımları ile göründü; Özellikle, bu Linda Cantello alt kirpiklere aşağıda yanı sıra, kapak  grafik altın ve aqua astar kullanmış olduğu fark edildi. Bu resim de çok fazla yoğunluk kullanılmadan gözlere tanım ekleyerek, güzel bir yanılsama yarattı.


• Tül yüz örtüleri :  Giambattista Valli Couture moda pist ile doluydu ; Odak noktasını yüzün üst kısmına getirdiği o muhteşem tül parçaları ile birlikte, onları sunan modeller düzgün kaşları ve yarım tül örtü altında bürünmüş gümüş kaplı gözleri kusursuz bir güzellik sundu.

• Doğal Güzellik : Christian Dior modellerinin makyajında; gerçekten cildi mükemmelleştirmek ve hafif gölge ile basit bir süpürme ile gözleri tanımlayarak yüz güzelliği yükselterek, daha doğal bir görünüm üzerinde durdu.

• Koyu Gözler : Chanel göz makyajın da dikkatleri topladı.Burada çıplak yüzlü bir görünüm, ama cesur bir özellik vardı. Eyeliner göz kapaklarının dış uç kısımlarından içine kadar çekilmiş ve bir ’60s tarzı kedi göz görünümlü dışa kalın ve uzun kirpikler sahte kirpikler ile ile komple uzatıldı. Modellerin pek çoğu siyah göz makyajlı iken, bu tasarım da mavi geldi ve sadece odak gözlere verildi,  böylece çıplak dudaklar ile dengelenmiştir. Öte yandan, saçlar sade  ve doğal görünümlü…

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Akan makyaja bütün gece kalıcık vermek için 5 ipucu

• Retro Güzellik : Elie Saab ’60’larda ki  rüya gibi couture elbiseler, aynı zamanda modellerin güzelliği görünüşleri retroydu. Parlak gri göz farı ile kalın siyah eyeliner eşleştirilmiş. Bu harika makyaj, yana ayrılmış yüz çerçeveleyen, Hollywood bukleler ile böyle bir uyum içinde göründü.

Ayrıca bakınız; 2015 ilkbahar yaz trend saç renkleri 

İlkBahar 2015 Couture Saç Trendleri

• Ortadan ayrılan önler ve düşük atkuyruğu saç modeli: düşük at kuyruğu birçok model tarafından spor tarz olmuş iken, aynı zamanda yeterince sık görülen bir eğilim ortadan ayrılmış saç modelleridir. Bu çok şık bir görünüm veriyor, aynı zamanda yüze parlaklık odağı getiriyor.

• Güzel file saç aksesuarı- düşük gevşek saç örgüsü : Chanel saçları ,file bir saç aksesurı merkez parçası ve  yüzünden geriye kısmen dağınık ve kısmen gevşek bir  örgü seçti. Arkada,  güzel bir hava katan düşük ve gevşek saç örgüsü 2015 ilkbahar yaz saç modellerinde oldukça popüler olacağı sinyallerini veriyor.

• Çember toka ek saç + atkuyruğu :

• Boho çiçekli topuz modeli : Öte yandan, Valentino  modellerinde görünen ilkbahara  bir dokunuş enjekte  eden minik çiçekli Boho dağınık topuz modelleri ile piste romantik bir ruh getirdi.

Bunları da kaçırmayın; 2015 İlkbahar / Yaz Saç Aksesuar Trendleri

2015 ilkbahar yaz Ruj trendleri

• Parlak Kırmızı :  Chanel’in haute couture bahar 2015 makyajında gözlerin yerine dudaklar odağı getirerek daha yaygın parlak kırmızı rujlar ile dudakları vurguladı. Dudaklar bu görünüm de çok romantizm, aşık olmamak mümkün değil !böyle bir güzel çilek kırmızı ruj renkleri trend oluyor.

• Çıplak Nude Dudaklar : Christian Dior ile, dudaklar da nude doğal görünümler vardır.Hafifçe parlak nude renkler de dikkat çeken detaylardan.

İlgili; 2015 İlkbahar Yaz Trend At Kuyruğu Saç Modelleri

Disko tarzı saç+makyaj ve kombin

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gündüzden geceye 12 şık topuz saç modeli

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

4 comments

  1. ilkbahar yaz saç ve makyaj trendlerine bayıldım, özellikle gevşek örgülü saç modeli çok güzel, parlak kırmızı ruj renkleride çok seksi:Mutlaka deniycem

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.