Home / Trendler / İlkbahar yaz 2015 için en iyi takı trendleri
ilkbahar yaz taki trendleri 2015
ilkbahar yaz taki trendleri 2015

İlkbahar yaz 2015 için en iyi takı trendleri

Biz birçok farklı 2015 ilkbahar yaz moda ve güzellik trendlerini inceledik ve şimdi  takı zamanı. Ünlü markaların moda gösterilerinde  2015 ilkbahar takı tarzları değişik ve her türlü şekilde var. Birçok yüzük, bilezik, farklı renk küpe ve bir çok takı modeli daha. Eğer sizde bir takı bağımlısı iseniz bu yazı memnuniyeti ile küçük kalbinizi dolduracak. Bu sezon seçim yapmanız için bir çok takı var, küpelerin uyumsuzluğundan, renkli  bilezik çeşitleri ile gelen moda pistleri üzerine yepyeni farklı büyüklükteki küpe ve takılar gerçekten görmeye değer. Hızlı bir göz gezdirin ve yorum yapmayı unutmayın.

1. Farklı Renk Küpe

Tek renk aynı küpe eğilim artık istifa etti ve 2015 ilkbahar yaz modasında tutkunu olacağınız farklı renk küpe modası geliyor. Farklı renk küpe modelleri aynı zamanda farklı boyut ve şekilleride dikkat çekiyor.. Bu görünüm Oscar de la Renta gösterisinda görüldü. Aynı zamanda kafa karıştırıcı ve çok güzel.

2. Asimetrik Küpe

Bu yıl, tabii ki tüm küpeler için değişik bir yıl olacak diyebiliriz.Küpelerde  her şekilde, renk, boyut değişim görebilirsiniz.Burada sahibi farklı iki küpe tamamen farklı model olan küpeler var  Nina Ricci gösterisi sırasında dikkat çeken asimetrik bir küpe. Bunu takma konusunda cesaretli değilseniz bile başka kızlarda gördüğünüzde hemen sizde bir tane deneyeceksiniz! Bunlarda ilginizi çekebilir; Trend Uyarısı: Farklı Küpeler Takma


3. Sahil ilham Yüzükler

Tatlı, altın yüzük modellerinde esinlenerek sualtı yaşamının görüldü Valentino gösterisi. 4 yüzük kesinlikle harika ve evrensel görünüyordu. Onlar her  yerde ve her fırsatta takılabilir çok zarif yüzükler.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 trend 32 çarpıcı yüzük modelleri

4. İnciler

Baharın yepyeni takı trendi inciler ile size merhaba deyin. Eski eğilimler geri gelip yenilerini rafa kaldırıyor. Lüks görünümü inci , metal renkli bir koleyde verir kentsel notu ve herhangi bir vesileyle takılabilir renkli inci takıları gözardı etmeyin…

5. Romantik Takılar

Dolce & Gabanna gerçekten takı modelleri için en romantik ilham kaynağı oldu. Sevgili ile buluşma günü için bu renklerde ve tarzda romantik takıları kullanabilirsiniz.

6. Çiçek Figürleri ile Bilezik ve Kelepçeler

Bu bahar mevsimi için büyük ve fark bilezikler kesinlikle “i n “.Bilezik ile eşleşen çiçek elbise tasarımı ve aynı gibi görünen çiçek desenli elbisesi baharı şimdiden müjdeliyor gibi…

7. İşlemeli Kolye

Kıyafet de resimdeki gibi göz aldatıcı parlak ve tam çiçek ilham şekilleri çok olduğunda,tasarımcılar takı seçimin minimalist ile romantik şekiler de olması gerektiğine karar veriyor. Gravür kolye, bu sezon olması gereken kolyeler arasında.

8. Renkli Altın Bilezik

Bu gördüğümüz yeni bir şey değil, ama en azından biz bu sezon trend olduğunu biliyoruz. Altın bilezik ile renkli görünümler dünya trend markası Chanel gösterilerinde  görüldü.

9. Eski Tarz Altın Kolye

Model iki orantılı birbiri ile benzeri iki kolye ucu takıyor , eski altın rengi ve sembolik kolyeler ilkbahar yaz takı trendleri arasında.

10. Kulak Manşet

Bu sıradan bir kulak manşeti . Bu, tabii ki tek bir küpe olan cesaret gerektiren bir takı. Dekoratif ve oldukça şık duruyor.Özellikle özel günler için etkili bir takı olabilir… Bu kar tanesi kulak manşeti harika bir seçim olabilir.

 

Check Also

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri

8 Farklı Trend Aksesuar Modelleri | 2021

Bu Yılın Trend Aksesuarları Bir yıla veda ederken, geçmiş sezonların modasına da veda ediyoruz. Bazı …

One comment

  1. İşte benim favorim otantik kolye nazar boncuklu gumus kolye

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.