Home / Moda / İlkbahar Yaz 2015 Moda Trend: Etekler
yirtmacli midi etek trendleri 2015 ilkbahar
İlk Bahar Yaz 2015 Moda Trend: Etekler

İlkbahar Yaz 2015 Moda Trend: Etekler

Bizim yaz dolaplarını temizlemeye başlamanın zamanı geldi gibi, 2015 ilkbahar ve yaz moda trendleri arasında sıra geldi eteklere.

İlkbahar Yaz 2015 sıcaklarında giyebileceğiniz 8 trend  etek modellerini, moda haftası boyunca tercih edilen eteklerden seçip sizler için hazırladık.Tüyler, çiçekler, ve saçaklı etek modelleri midi, maksi, mini boy modelleri ile  sezonun heyecan verici bezemeler olacak. Ayrıca yeni bir etek trendi ise 70 ler modasu düğmeli kot etek modelleri…Katmanlı zarf etek benzeri daha asimetrik kesimler ile yine 2015 bahar modasının trend etekleri arasında yerini alıyor.

Sizde yeni bahar gardırop güncelemeniz de 70s tarzı kıyafetlere daha fazla önem  verin  ve zahmetsiz şık görünüm ve silüetler elde edin.


Bakınız; İlkbahar yaz 2015 Moda trendi 1970 ‘ler .

Bayanlar, bomba gibi gelen trend  sezonun yeni etek modelleri  güzel, vahşi, özgür ruhlu tasarımları ile yeniden güncelleniyor. Yırtmaçlı seksi etekler baharda gibi bir çok yeni etek tasarımı geliyor. Onlara modern eklemeler yapılırken, elbette güçlü 70s etkisini de unutmamalıyız.Denim veya süet ama ön düğme etek modelleri çok popüler.Bakınız; İlkbahar yaz modası düğmeli etekler 2015

Mini A- kesim etekler, baskılı etekler, Midi boy etekler, her şey ile harika uyum sağlıyor, ayrıca onlarda bol ve seksi bir retro falso var gibi görünüyor, ama midi boylar, A-line diz etek modellerini giyerken vücut hatlarına çok daha fazla dikkat etmek gerektirir.  Bu tasarımları topuklu ayakkabılar ile giymeye özen gösterin.

1. Katmanlı etekler

Bahar sezonunun yeni ve  trend etek modelleri arasında katmalı etekler geliyorOnları kendimizde katlı olarak başka etekler ve kıyafetler üstüne katlı olarak giyebiliriz. Etek Katmanlama bahar da öne farklı kumaşların eklenerek uzunlukları ve renkleri karıştırmanıza   izin verir. Ayrıca Peter Som, Sally LaPointe ve Edun pist üzerinde görüldüğü gibi farklı baskılar ve dokuları karıştırmanızı sağlar bu sezon elbiseler üzerinde etek giyebilirsiniz buda başka bir eğilim.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Vücut şeklinize uygun mükemmel mayo bulun

2. Midi Etekler

Bahar 2015 için geri dönüş yapan bir başka etek trendi ise midi etekler. Süet ve ipek yumuşak nötr renklerde ile zamansız şıklık sağlarken, güncellenen DKNY gibi markaların haşhaş baskılı midi etekleri dikkat çekiyor.
2015 yeni sezon Mini etek modellerinde her türlü kumaş, kesim ve etek tarzı gibi  tasarımlar görünüyor.  A-line midi eteklerde biraz daha retro bir hava hissedeceğiz.. Yani,  pilili etek , kot etek, süet , kalem, midi uzunluğu olan etekler. Bu eteklerde diz boyu modelleri de çok göreceğiz.

Şimdi midi etek tarzını konuşalım. Kişisel zevkinize göre kombinleyebilirsiniz.Tüyler, tül, ipek, dantel, tasarımlı midi eteklerde  şık ve güçlü bir görünüm için şeftali, siyah, kırmızı ve kahverengi tonlarında tercih edin. Lekeli, geometrik şekiller, parlak renkli, floral desenli midi etek modellerinin, yaz 2015 için sokak modasında trend olacağından eminiz.

Midi etek için bunları tercih etmezseniz uzatılmış kalem etek de sofistike bir stil için çok  iyi çalışıyor. Beyaz  yukarı düğmesi açık gömlek ve topuklu ile eşleştirilmiş, uzatılmış midi kalem etek her kadın için bu sezon güçlü bir kombin.

3. Maxi etekler

Onlar yeni değil, ama onlar yeni sezonda bir yere gitmeyecek gibi görünüyor ve ben  maxi eteklerin büyük bir vurgu oluşturacağına inanıyorum , özellikle küçük üstler ile  eşleştirilmiş , crop- tops  üstler ve saçaklı çantalar ile göreceğiz… Maxi etekler 2015 ilkbahar yaz modasında süper akışkan kumaşlar ve baskılı modelleri ile en iyi seçimlerini oluşturuyor.

4. Baskılı etekler

Baskılı etekler çiçek desenleri ile birlikte, 2015 baharında önemli bir yer oluşturuyor. , özellikle grafik stili baskıların sessiz veya parlak tonları popüler oluyor.

5. Yırtmaçlı etekler

Benim için, yırtmaç zahmetsizce  seksi görünmenin tanımıdır. O (ofis için bir kalem etek üzerinde ince bir kesik gibi) bir etek ortasında küçük bir yırtmaç, veya yan tarafında daha fazla derin  yırtmaç ile kadınsı eteklerden. Bahar için çiçek desenli ve ipeksi  midi tarzı yırtmaçlı etekler trend oluyor.  Bu etekler ufak da olsa bir çaba harcamadan, çok modern, zahmetsiz, sofistike ve seksi görünmeniz için en idealidir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2016 Kış Modası Bayan Giyim Kombinleri

6. Pileli etekler

Yine Yukarıdakilerin tanımı burada da geçerlidir. Pileli eteklerde yine modern ve feminen tarzı olan bayanların gözdesidir.2015 ilkbahar yaz sezonunda pileli eteklerinizi spor ayakkabılar ile günlük stillerde, topuklu ayakkabılar ile şık özel günlerinizde giyebilirsiniz.

Pileli mini etek ile bir topuklu ayakkabı kombini;  hızlıca ilerlediğiniz kalabalık sokaklarda bile ustaca daha seksi görünmenizi sağlayacaktır.

7. Mini  etekler

Sıcaklıklar yükselmeye başladığında ve her kadın yada genç kız trendler ne olursa olsun hafta sonları ve tatillerde mini etekleriniz giyiyor olacaktır. … hep olacak. 2015 ilkbahar yaz sezonunda daha çok popüler olan midi etekler parlak kumaşlı olanlar  deri mini etekler ,  A-line mini etekler, çiçek baskılı, asimetrik mini etek ler. Stil ipucu: (özellikle küçük stilleri), yüksek belli etekler ile her zaman çok daha iyi görünüyorsun.

8. DENİM etekler

70s moda trendi yeni sezonda geri döndü dedik? etek tarzı diz boyu ve önden düğmeli  oldu .

İlkbahar Yaz 2015 Moda Trend: Etekler – Galeri 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.