Home / Moda / İlkbahar / Yaz 2015 Moda Trend; Geniş paça pantolon etekler
ilkbahar modasi genis paca pantolon etekler 2015
ilkbahar modasi genis paca pantolon etekler 2015

İlkbahar / Yaz 2015 Moda Trend; Geniş paça pantolon etekler

İlkbahar / Yaz 2015 Moda Trend : Yenilenen geniş paça pantolon ve pantolon etek modelleri ile bayanlar için şık kombinlere davetiye çıkarıyor!
Oldukça göz alıcı ve muhteşem tek tek yenilenen bahar kıyafetleri arasında 2015 trendi geniş paça pantolon modelleri ve yine şimdiye kadar en çeşitlendirilmiş ve muhteşem tasarım çözümleri ile pantolon etekler var.

Daha çok geniş paça pantolonlar koyu tonları ile oldukça ilginç tasarım kombinasyonları içine düzenlenmiştir Tom Ford defilesinde sırasında gördüğümüz ışıltılı çeşitleri  gibi seçenekler not edebilir ilkbahar yaz sezon trendleri arasında.

Kırmızı ve beyaz gibi moda renkleri  ile çizgili gibi desenli pantolon eteklerde uzun, bilek boy, diz altı modelleri ile geliyor. Özellikle geniş paça pantolon siluetleri ile oldukça iyi uyumlu olacak şekilde kısa bluzlar, kısa tişörtler görülüyor.Ayrıca dantelli ve lazer kesim bluzlarda geniş paça pantolonlar ile muhteşem bir ikili…


Ayrıca bakınız; Desenli Bol Paça Pantolon Modelleri ve Kombinleri 2015

Hatta parlak ve daha yoğun renk çözümleri için, ışıltılı dokular, klasik kırmızının  farklı tonları ile siyah geniş paça pantolonlar kombine edildiği harika ve süper stiller elde ediliyor. Geniş paça  pantolon 2015 ilkbahar yaz moda trendlerinin en iyileri arasında geliyor, aşağıdaki yaratıcı kombinlerden ilham alabilir sizde yeni sezona güçlü kombinler ile girebilirsiniz.

Şık pantolon etekler için bazı güzel markalardan;  Tom Ford, Spormax ve Armani ilkbahar yaz koleksiyonlarına göz atabilirsiniz..

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadınlar için 2015 İlkbahar Trend Saç Renkleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.