Home / Moda / İlkbahar yaz 2015 Moda trendi 1970 ‘ler
bayan giyim 1970 ler moda trendi
1970 ler moda trendleri

İlkbahar yaz 2015 Moda trendi 1970 ‘ler

Kadınların sevdiği 1970 moda trendleri kış başlangıcından, 2015 ilkbahar yaz bayan giyim koleksiyonlarına kadar moda dünyasını ele almış durumda. Püsküllü etekler, önden düğmeli kot etekler, bol paça pantolonlar, süet etekler ve ceketler gerçekten 1970’lerde modasını yansıtan daha bir çok kıyafet ve stil ile geliyor. Biz bu moda trendine nasıl ayak uydurabiliriz moda pistlerinden ilham alabiliriz.Her kişi kendi tarzına uygun 1970 ler stilini yansıtan doğru kombinasyonlar yapabilir. Tüm kadınlar bu yaz Retro ruhu içine girmeye hazır olun! Mükemmel görünen 70’lerin temelini oluşturmak için 7 moda trend kıyafet ve kombin…

1.  Sahte Kürkler :Farklı renklerde ve farklı uzunluklarda, sahte kürkler ile 7o’ler stilini yakalayabilirsiniz.. Kürk montlarda yine bu trendi görebilirsiniz.Taklit kürk mantolar bloke renk, oldukça rahat görünümlü olarak   hemen hemen  her şey üzerinde giyebilirsiniz.Siz de topuklu ayakkabı ve hatta bazı geniş kenarlı şapkalar, favori elbiseleriniz gibi kıyafetlerinizin üzerinde giyebilirsiniz.  Ayrıca bere şapka ve eşarp  seçebilir  ve bu şekilde dışarıda   70’lerin şık moda trendini yansıtabilirsiniz. Klasik çizgileri ve toprak tonları olan kürkler çok fazla, ama onunla da glam görülmek isterseniz kahverengi ve marsala tonlarını seçebilirsiniz.

2 Geniş paça- ispanyol kot pantolonlar: Biz zaten taklit kürk mont altında geniş paça kot giymeyi çok seviyoruz. 70’lerin modasını yansıtan bir diğer kıyafet ise vücuda tam oturan yüksek bel ve geniş ispanyol paça kot pantolonlar.En büyük detay ise yüksek bir bel var. Hangi kot olursa olsun ne kadar kalın ya da ince vücutlu olabilirsiniz, bu kotlar her kadına yakışır. Onlar gerçekten ’70’lerin modasının en şık parçası. Şu anda en iyi görünüm için koyu denim arayın, ya da mükemmel şekilde vücudu dengeleyen , diz den aşağı geniş inen ve yüksek bel süper sıkı bir kot satın alın. Özellikle klasik gömlek ile  ve hatta aynı zamanda yılın en moda trendi haline gelmiş retro panço ile kombinleyin.  Altına ise  topuklu ayakkabılar harika olur.


Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kadın Modası 2015 En İyi 10 Yaz Trendleri

3. Beyaz Pamuklu Dantel Bluzlar: Dantel her zaman şık ve kadınsı bir kadın giyimde önemli bir doku olmuştur. Romantik  ve seksi bir arada akla getiriyor. Özellikle nostaljik anlar için oldukça müthiş,aynı zamanda sade ve çok şık. Retro olarak bu yıl dantelli beyaz bluzlar geliyor. Bu muhteşem bluzları giymeyi planlıyorsanız , A-line etek içine sokulmuş uzun kollu ve yüksek yaka, seçmek  muhteşem.  Görünümünüzü tamamlayıcı dizden yüksek süet çizmeler büyüleyici olur. Sonuçta, süet özellikle bahar ve yaz koleksiyonları içinde, şu anda çok moda. Tabii ki, o önümüzdeki yılın sonbahar ve kış aylarında süet çizmeleri yine çok moda oluyor.

4.  Süet Etek Modelleri:  Kadınlar için lüks giyim parçalarından biride süet yumuşak kıyafetler.Süet pantolon, ceket, gömlek, süet elbise ve süet etekler,  en iyi parçalardan.  2015 moda trendlerinde kesinlikle mükemmel süet etek ararken gerçekten koyu kahverengi ve kamel tonları aramalısınız,  1970’ler tarzının en büyük zımba parçalarından biridir. Bu ne olursa olsun her vücut tipine uygun  A-line etekler olabilir, ya dizleri kısa ya da dizden aşağı kesim  olabilir. Kışın Uzun kollu ve bir balıkçı örgü kazak ve altında deri çizmeler eklerken, yaz boyunca dışarıda giymek için desenli veya sade bir bluz ve güzel sandaletler ile kombinleyebilirsiniz.

5.  Zarif retro bluzlar ve gömlekler : 1970 yılının çok rahat kıyafetlerinden biride köyü tarzı buluz modelleri. Daha salaş ve  daha gevşek kesim bu buluzlar tüm vücut eksilerini göz önünde bulunduruyor olabilir.Ama zarif  köylü bluz ve gömlekler bu yıl kesinlikle çok trend. Pamuk , keten yada ipek tercih edebilirsiniz. Süet etekler ya da ispanyol paça jean kot, yada A- line etekler ile giyebilirsiniz.

6. Güzel Desenli Maxi Elbiseler : 1970’lerde bohem trend rüzgarında maaxi etekler  farklı desenler ile çok trendi. Şu anda desenli maksi elbiseler birkaç yıldır tekrar tekrar moda dünyasında görülüyor. Ama bu ilkbahar yaz moda trendlerinde deseni maxi elbiseler kesinlikle ultra lüks görünüyor. Retro çiçek tasarımları ve renklerin tüm zenginliği ile sanatsal oyunlarla, genel olarak tamamen dayanılmaz kabul edilir bir siluet sunuyor, aynı zamanda romantik bohem bir eğilim. Altın aksesuar ve gladyatör topuklu ile stiliniz uzun boylu olarak, özellikle en iyisidir.Bakınız;

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Yeni 2016 Nişan Elbisesi Modelleri

Bohem Bir Tanrıça olmak: Şık Boho Giyim Tarzı Nasıl Yapılır

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.