Home / Moda / İlkbahar Yaz 2015 Modası Bol Kumaş Pantolonlar
yazlik bol kumas pantolon modelleri 2015
İlkbahar Yaz 2015 Modası Bol Kumaş Pantolonlar

İlkbahar Yaz 2015 Modası Bol Kumaş Pantolonlar

İlkbahar yaz 2015 modası ile dolapları güncellemeye başlamanın tam zamanı.Bol geniş paça kumaş pantolonlar yeni sezona bomba gibi giriyor.Pallaza pantolon olarak da bilinen bol pantolonlar etnik desenli, puantiyeli, ve düz renk modelleri ile ilkbahar yaz mevsiminin en trend parçaları oluyor. Pallazo geniş pantolon ile giyeceğiniz kıyafetler ile ilgili inanılmaz bir koleksiyon hazırladık.

Bu tür çok şık moda trendleri takip etmek istiyorsanız, kesinlikle bol kumaş pantolonlardan en az bir çift ile gardırop güncellemeniz gerekir. Her renk ve baskılı modellerini her yerde giyebilirsiniz! Daha sofistike bir görünüm için, bu geniş pantolonları topuklu ayakkabı ile kombinleyin ve aynı zamanda bazı aksesuarlar ekleyebilirsiniz.

Pallazo geniş kumaş pantolonlar 1930’larda Coco Chanel ile moda dünyasına giriş yaptı, çok geniş kesimli olan kumaş bol pantolonlar, 1960’larda ve 70’lerde kadınların en beğendiği popüler pantolonlar arasındaydı. 1970’ler modasının trend olduğu 2015 yılında ise bol kumaş pantolonlar parlak renkler ve çarpıcı desenleri ile güncellenip bu yıl tekrar tren kıyafetler arasına giriyor.


İlgili; Trend İspanyol paça jean pantolon ile ayakkabı seçimi

Palazzo geniş pantolonlar, doğru kombinlendiğinde çarpıcı ve şık bir çok stile olanak veriyor. Özel gecelerin yanı sıra günlük kombinlerinizde şık ve rahat olarak güçlü stiller elde edebilirsiniz. Ayrıca bol olmaları vücut kusurlarını gizlemek için son derece kurtarıcı parçalar arasındadır.

Geniş paça bol kumaş pantolonlar nasıl giyilir

  • Kısa boylular özellikle topuklu ayakkabı ile tercih etmeli, ayrıca yüksek bel bol kumaş pantolon giymeli.Aksi takdirde boy daha kısa görünebilir.
  • Platform topuklu ayakkabı giydiğinizde bile pantolon yere kadar uzun olmalı.
  • Yüksek bel modelleri ile daha seksi ve uzun boylu görünebilirsiniz.Üstünüze giydiğiniz bluzu veya gömleği içine sokarak bel kıvrımızı vurgulayarak daha kadınsı görünüm oluşturabilirsiniz.
  • Özel geceler için abiye bluz ve ipek bluzlar ile eşleştirebilir, pantolonunuzu ise siyah, bej, pudra gibi renklerde tercih edebilirsiniz.
  • Daha parlak renkler, puantiyeli desenli, etnik desenli pallazo pantolonları günlük ilkbahar yaz stilleriniz de tercih edebilirsiniz.
Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Nikah İçin Beyaz Elbise Modelleri| 2021

Aşağıdaki galeride seçtiğiniz bol kumaş pantolonlar ile kıyafet kobinlerine sizde göz atın ve kendiniz için ilham alın!

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.