Home / Moda / İlkbahar / Yaz 2015 Modası Okul Stili
ilkbahar yaz 2015 okul stili
ilkbahar yaz okul stilleri ve kombinler 2015

İlkbahar / Yaz 2015 Modası Okul Stili

İlkbahar / Yaz 2015 Modasında Okul Stili, üniversite stili, ve kombinler çok trend oluyor !

Lise ve üniversite stillerini oluşturan kıyafetlerdeki detaylar güzel ve önemli. Okul stili bu yaz, en popüler moda tasarımcıların en farklı ve şık  tasarlanmış okul tarzı gibi kıyafet detayları ile en yaratıcı yorumlarla geliyor.

2015 ilkbahar yaz sezon için ispat edilmiş en güzel okul stilleri spor aynı zamanda feminen kombinler ile dikkat çekiyor. Çarpıcı Givenchy dantel ayrıntıları, ilham aldığı ayrıntılar dışında i tüm siyah görünümler, şeffaf ve ayrıca V-eğrileri ile eşleştirilmiş kıyafetler, eşsiz dokusunu vurgulayan gizemli örnekleri ile halka oluşturarak gelen çekici okul stillerini görebilirsiniz.. Bağcık yerine daha küçük oranlarda biraz daha minimalist yorumlar, kıyafetlerin yakasında  bir çok  tasarım alternatifleri ile harika detaylar ekleniyor.


Ayrıca bakınız;  Üniversiteliler için Stil İpuçları

Tasarımlarda parlak tonlar ve rahat biraz da deneysel tasarımlar ile geliyor. Blazer ceketler uzun ve salaş modelleri ile mini etekler ve elbiseler ile kombinleniyor.Uzun diz altı çoraplar bilek boy düz botlar ile giyiliyor. Topuklu ve maskülen ayakkabılarda yine uzun diz altı tozluk ve çoraplar ile giyilip lise ve okul stillerini anımsatıyor.Buna ek olarak, okul stili kombinlerde; yaka kurdeleleri ve bayan kravatları gömlek ve bluzlarda büyük bir vurgu oluşturuyor

Aşağıdaki galerimizde ilkbahar / Yaz 2015 Modası Okul Stili, okul kombinleri ile bir çok ilham alacağınız resim bulabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Siyah Sandalet Modelleri 2015

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.