Home / Moda / İlkbahar yaz 2015 şifon gömlek modelleri
bayan gomlek modelleri 2015
ilkbahar yaz 2015 şifon gömlek

İlkbahar yaz 2015 şifon gömlek modelleri

Sıcak hava kıyafetlerinin en temiz görünümlü olan gömlek modelleri, 2015 ilkbahar yaz modasında harika şifon gömlek modelleri ile yine bayanların ilgi odağı oluyor.Çizgili şifon gömlekler, desenli şifon gömlek ise en çok dikkat çeken yeni tasarımlar arasında.

Siz yine pastel renkli şifon gömlekler, beyaz gömlekleri de tercih edebilirsiniz.Gömleğin anne stilinden uzaklaşması için klasik stili yanı sıra ilk iki düğmeyi açık kullanıp daha rahat ve şık stiller elde edebilirsiniz.Daha salaş gömlek modelleri ile de harika sokak modası görünümleri yapabilirsiniz.

Kesinlikle en gösterişli modeller ise açık gökyüzü mavisi tonları. Boyfriend gömlek modellerini elbise şeklinde giyerek bu yaz sokaklarda herkesin odak noktası da olabilirsiniz.Gömleğinizi ne şekilde giyeceğiniz sizin tarzınıza kalmış.Daha spor bir görünüm isterseniz kollarını katlayarak düşük tutun, ve düzgünce yüksek bel etek veya pantolon içine sokun.


İlgili; Jean Gömlek ile 16 Şık Bahar Kombini 2015

Biz kesinlikle gömlekler ile bu özel tarzları seviyoruz! çizgiler baskılar, renklerin güzelliği, ve tabii ki, şeffa- şifon gömlekler! Bu topuklar, gözlük ve dağınık saç ile feminen bir stil oluşturuyor Yaka etrafında biraz cildinizi gösteren bu stile oldukça rahat bir görünüm vermek için kot pantolonlar ile kombine edebilirsiniz.  Casual şık ve seksi, 2015 ilkbahar yaz şifon gömlek modelleri için aşağıdaki kombinleri daha yakından inceleyin !

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Renkli Palto ve Kaban Modelleri | 2021

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.