Home / Moda / İlkbahar yaz 2015 zincir kolye modelleri
ilkbahar yaz 2015 zincir kolye modelleri
trend uzun ince zincir kolyeler

İlkbahar yaz 2015 zincir kolye modelleri

Her bahar kıyafetinizi bu ince uzun zincir kolyeler ile tamamlayın! 2015 ilkbahar yaz moda trendlerinde uzun, ince, zarif zincir kolye modelleri var.Özellikle ünlü markaların sezon koleksiyonlarında bayanlar için uzun ince zincir kolyelerini görebilirsiniz.

Tüm uzun kolyeler bu baharda çok popüler oluyor, sizde bahar kıyafetlerinizin her birini bu şık kolyeler ile tamamlayın.Uygun fiyatlı ve şık modelleri Mango, H&M takı modellerinde bulabilirsiniz.

Yeni takı trendleri arasında kolyeler hepimiz gördüğümüz gibi hepsi harika zarif bir zincir ve ucunda üçgen, çubuk, daire gibi kibar kolye uçları var. Sizde uzun bir zincir ile adeta tişörtün üstünde akan bu kolyeler hakkında ne düşünüyorsunuz? bence kaba ve kalın eski trendleri göre çok daha zarif ve şık görünüyor.


Kolye modellerinin ince ve zarif olması her kıyafet ile kolye takılabilmesini sağlıyor, diyelim ki, bir toplantıda sunum yaparken bile kullanabilirsiniz, yani başkalarının dikkatini çekecek kadar ilgiyi dağıtmaz. Sizin iş kıyafetiniz için ince bir altın zincir kolye modeli hoş bir seçenektir.İş için takım elbise ve etekler ile takabilir, ya da boyfriend kot pantolon ve hafta sonu için şık bir t-shirt ile kombinleyebilirsiniz.

Aşağıdaki bazı trend, İlkbahar yaz 2015 zincir kolye modellerini inceleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Yaz modası için 15 en iyi ruj renkleri

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

One comment

  1. yakında buypasa diye bir site açılıyormuş kızlar. nedir ne değildir bilen var mı? sanal dükkan açmak ücretsiz falan diyorlar. varsa öyle bir şey evde giymediğim 2.el elbiselerimi satarım:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.