Home / Saç Renkleri / İlkbahar / Yaz 2019 Saç Renk Trendleri
2018 in popüler saç renkleri
2018 in popüler saç renkleri

İlkbahar / Yaz 2019 Saç Renk Trendleri

İlkbahar / Yaz 2019 Saç Renkleri Trendleri Neler Hepsi Kadınveblog’da !

2019 İlkbahar Yaz Saç rengi Trendleri, moda sahnelerinden, güzellik uzmanlarına başarılı bir görünüm ve muhteşem saç renklerini tüm kadınlara şimdiden sunuyor.

Güzel, dikkat çekici bir saç rengi ve saç modeli seçimi trend yaratılmasında çok önemli birincil detay. Tüm bu şık saç stilleri ve saç renkleri yeni sezon da önemli değişikleri ve  doğal saç tonları ile yeniden karşımıza çıkıyor.

Doğal saç renkleri önümüzdeki ilkbahar ve yazda trend olarak belirleniyor. Siyah tonlar, sıcak kumral gölgeler ve her türlü kahverengi ve sarı saç renkleri  parlak renkleri ile trend saç renkleri arasında yer alıyor.Sarışın saç renkleri hayranlarına: çilek sarışın sevenlere sarı bal kül, saç rengi karışımlarını birlikte seçebilirler . Kahverengi sarışın karışımı sevenler ise  hafif küllü ve şık kırmızımsı altın kahverengi deneyebilirsiniz . Platin sarışın, altın sarışın saç renkleri 2019 yazının en trend saç renklerinden.


Kahverengi, kestane kahverengi tonları ve klasik kahverengi gibi saç renkleri ve  tonları doğal görünümlü olanalar için deneyebilecekleri diğer trend saç renkleri arasında.

Siyah saç rengi alternatiflerini gizemli ve şık görünümlü elde etmenin en iyi yolu ise onları mutlaka cilt tonuna ve göz rengine göre seçmektir.

Genel görünümünüze sıcaklık eklemek için,Kumral ve kızıl saç tonları için  favori gölgeleri deneyin.Eğer sizin için en iyi saç rengini seçme için bilgiler edinmek istiyorsanız , sonuç olarak her zaman bu yeni yıl için hedefiniz ten renginize yakışacak ultra-doğal ve şık bir saç rengi olmalıdır…

Doğal saç renkleri,özellikle ünlü markalardan Emilio Pucci, Chloe, Celine, gösterilerinde çok beğenildi.Chanel , Valentino , Mary katrantzou, Topshop Unique, Marc Jacobs, Vera Wang, Givenchy gibi markalarıın 2018  ilkbahar yaz koleksiyon tanıtımlarında saç renkleri ile dikkat çeken mankenlere sahipti.

Eğer saç renginizde  daha dikkat çekici tonlar denemek istiyorsanız Badgley Mishcka ve Maxime Simoens de gibi gölgeli, hafif pastel saç vurguları ve saç tebeşiri ile yapılan saç renklerini deneyebilirsiniz. 13 Şahane saç rengini galerimize ekledik.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Yaz Modası Trend Gelinlik Modelleri

Bir önceki yazımız olan Bal Köpüğü Saç Rengi 2022 başlıklı makalemizde bal köpüğü, bal köpüğü saç ve bal köpüğü saç boyası hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri

Bakır Saç Rengi Ve Modelleri | 2021

Bakır Saç Rengine Dair Bilmeniz Gerekenler Bu yıl trend olacak saç renklerinden birisi de bakır …

7 comments

  1. Saç rengimi değiştirmeyi seviyorum ama sürekli değişim saçlarıma zarar veriyor kuruyor saçlarım ve yıpranıyor bu yüzden çözüm ararken doğal keratin önerenler oldu baya araştırdıktan sonra patentli olan doğal keratin buldum aldım artık saçlarım için sadece patentli keratin kullanmaya başladım tüm saç bakımımı yapıyorum saçlarıma yıpranma kuruluk falan kalmıyor etkisi kalıcı olduğu için sürekli kullanım da gerekmiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.