Home / Kombinler / Son Moda Kot Etek Kombinleri | 2021
Son Moda Kot Etek Kombinleri
Son Moda Kot Etek Kombinleri

Son Moda Kot Etek Kombinleri | 2021

Kot Etek Kombinleri Nasıl Yapılır?

Sevgili ziyaretçilerimiz sizlerin karşısına moda, güzellik, bakım ve saç alanlarında sürekli güncellenen bilgilerle çıkmaktayız. Bugün sizlere çeşitli bilgilerimizi paylaşacağımız konu ise kot etek modası hakkında. Kot etekler hemen hemen her yaşta kadının ilgisini çeken bir parça. Son zamanlarda yalnızca mavi değil farklı renklerde kot etekler de çarşıda ve mağazada satılmakta. Ancak bu kot etek kombini nasıl yapılır? Birçok model ve renk arasında kararsız kaldıysanız size uygun kombini beraber yapalım!

Kot Etek ve Gömlek Kombini

İlkbahar Yaz 5 Güzel Kot Etek Kombinleri
İlkbahar Yaz En Güzel Kot Etek Kombinleri

İlk olarak yukarıdaki gibi önleri düğmeli olarak tasarlanmış kalem bir kot etek üzerine yine kot bir gömlek tercih ederek hoş bir kombine imza atmış olursunuz. Etek ve gömleğiniz arasında uyum sizi şık gösterecektir. İsterseniz eteğinizi açık kot gömleğinizi ise koyu renkte tercih edebilirsiniz. Veya bir elbise gibi göstermesini istiyorsanız aynı tonda iki kotu kombin yapabilirsiniz.

Salaş görünümden hoşlanıyorsanız önü bağlamalı olan gömlekleri tercih edebilirsiniz. Bazen göbeği saklama özelliği olduğu için o gömlekleri kot etek üzerine çok yakıştırıyorum. Bir beden büyük olan veya yapısı gereği bol olan gömlekler de salaş görünmenizi sağlar ve istediğiniz şıklığı elde edebilirsiniz. Gömleğin ön kısmını eteğinizin içine geçirip büyük tokalı kemer de takabilirsiniz.


Kot Etek ve Oxford Gömlek Kombini

2016 Moda Dünyası Trendlerinden Kot Etekler
Moda Dünyası Trendlerinden Kot Etekler

İkinci olarak kot eteklerinizi ofis gibi iş ortamlarında da kullanabilirsiniz. Eğer sizlerde ofislerinizde kot etek tercih edecekseniz üzerinize mutlaka oxford diye adlandırılan gömlek tipini kullanmalısınız. Tabi iş ortamı olduğu için platform topuk bulunan topuklu ayakkabılar giyebilirsiniz. İş yaşantısı dışında sokak hayatına da uygun olan bu kombin sizler için ideal seçeneklerden birisidir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Mango kaban-palto modelleri ile tek parça şıklık !

Gömlek renginde kararsız kalıyorsanız en garantisi beyaz veya bej renginde gömlek tercih etmektir. Siyah kot etek de iş yerinde giymeye uygun bir parça olarak dolabınızda yer edinebilir. Ben stiletto ayakkabı ve bağlama detaylı topukluları çok seviyor ve tercih ediyorum. Siyah süet ayakkabı da oldukça şık gösterebilir.

Kısa Kot Etek ve Bluz Kombinleri

Kot eteklerinizi kış mevsimlerinizde rahatlıkla giyebilirsiniz. Kısa kot etekler uzun çizme ve botlarla mükemmel bir uyum yakalamaktadır. Kot eteklerinizin üzerine uzun boğazlı sweatler veya bluzlarla giyerek tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Ancak sweat ve bluz seçerken cilt renginize uygun bir renk seçmelisiniz. Genelde boyundan itibaren tüm vücudu kaplayan kışlık kıyafetler ten rengimize uygun olmazsa kötü görünmemize sebep olabilir.

Kot etek seçiminde etek ile bluzun renk tonlarının uyması da önemli bir detaydır. Ben genelde haki, bej ve taba rengi kazak ve sweat giymeyi seviyorum. Altına kalın topuklu süet bir bot ile kombinimi noktalıyorum. Okula giderken veya alışveriş merkezinde arkadaşlarımla kahve içmeye çıkarken tam bir kurtarıcı kombini de diyebiliriz.

İlkbaharda Az Serin Günlerde Tercih Edilecek Kot Etek Kombini
Serin Günlerde Tercih Edilecek Kot Etek Kombini
Kazak Kot Etek Kombini
Kazak Kot Etek Kombini

Yüksek Bel Kot Etek ve Tarz Ceket Kombini

Yüksek bel kot pantolon modasının yanı sıra yüksek bel kot etekler de oldukça moda. Bir blazer ceket ile her şeyi kombin yapabilirsiniz. Ama kot etek ile blazer kombini üstüne tanımam. Hem şık hem çekici görünmek isteyenler için bu iki parça mutlaka dolabınızda yer edinmeli.

Crop bluz veya gömlek giymeyi seviyorsanız yüksek bel kot etek ve blazer etek ile tam uyumu yakalayabilirsiniz. Bacak boyunuz çok kısa değilse deri bir çizme ile şıklık elde edebilirsiniz. Ancak kalın topuklu ve bilekte biten botlar da size farklı hava katacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Havalı Ve Trend; Kot Şort
Yüksek Bel Stili Kot Etek ve Tarz Ceket Kombini
Yüksek Bel Stili Kot Etek ve Tarz Ceket Kombini

Kot etekle kombin yapmayı kolay hale getirebilirsiniz. Elinizdeki bluzları, gömlekleri ve cropları değerlendirmek için en ideal parça kot kumaştır. Kot eteğinize sığabildiğiniz ölçüde kullanmaktan sıkılmazsınız. İlkbahar ve yaz mevsiminde halhal ve hasır sandalet kullanabilirsiniz. Dilerseniz file çoraplarla da kombininizi üst aşamalara taşıyabilirsiniz.

Ayrıca bu makalemize de bakabilirsiniz: Elbise ve Etekler ile Tayt / Çorap Giymek İçin 10 İpuçu | 2020

Sizin için kot etek kombini yapmanın detaylarını paylaştık. Sizin de eklemek istedikleriniz veya merak ettikleriniz varsa yorumlar yapabilir, başkalarına da yol gösterebilirsiniz. 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

2 comments

  1. hepsi çok güzelll

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.