Home / Moda / İlkbahar Yaz Moda Trendleri 2015: Zara Jean
ilkbahar yaz zara kot tulum modeli 2015
İlkbahar Yaz Moda Trendleri 2015: Zara Jean

İlkbahar Yaz Moda Trendleri 2015: Zara Jean

Güçlü denim ilkbahar yaz  trendlerinden biri de özellikle Retro jean modelleri. Bu nedenle, Zara markası’ nın sezonun temel bazı jean tasarımları önerilmektedir. Zara 2015 yaz moda trendleri jean modelleri size aradığınız her şeyi sunuyor.

Yüksek bel kotlar, uzun ve kısa yelek, midi etek veya patenci tarzı ceket, gömlek ve hatta elbiseler. Bu yaz modasında hepsini geri dönüşümü mümkün olacak, ama ben bu önerilerin bazıları arasında en cazip popülerler arasına dahil, tüm jeanler dolaplara daha çok hakim oluyor.

Birçoğunuz skinny jeanleri şimdiden merak edecektir? Onlar gizli olsa da, hala orada arka planda mevcut .


Eğer jean etek modellerini isterseniz Zara mağazalarında bu yaz tüm stilleri ve renkleri bulabilirsiniz. Modeller arasında midi ve hatta uzun etekler bu var bunlar zaten bu yaz trendleri oluşturuyor, benim en sevdiğim kesinlikle kısa düğmeleri ile, patenci tipi jean etek modeli. Ayrıca farklı fiyatlarla tüm firmalarda takip edebileceğiniz bir giysi.

Bakınız; Zara İlkbahar / Yaz Bluz Modelleri

Kısa jean ceket ve kapri kot Zara 2015 yaz koleksiyonunda yeni ürünleri arasında. Geniş paça kapri jean pantolonlar Zara’nın en trend denimleri arasında.2015 yılının moda trendlerinden İspanyol paça jean pantolonlar yüne oldukça iddialı jeanleri arasında.

İlgili; Zara ilkbahar/ yaz bayan giyim koleksiyonu .

Ayrıca Zara yazlık jean elbise modeli sokak modasında sık sık göreceğiniz yeni trendler arasında yer alıyor.   Zara yazlık kot şort ve kot etekleri arasında söylemeye gerek yok özellikle gladyatör sandaletler ile hakkını vereceğiniz mükemmel yaz stilleri arasında.

Diğer Zara Bayan Giyim Başlıkları; Zara yazlık elbise modelleri .

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Kış sezonu için siyah tayt ile casual kıyafetler

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.