Home / Benim Stilim / Hiç Bitmeyen Önü Düğmeli Etek Modası | 2021
Hiç Bitmeyen Önü Düğmeli Etek Modası
Hiç Bitmeyen Önü Düğmeli Etek Modası

Hiç Bitmeyen Önü Düğmeli Etek Modası | 2021

Önü Düğmeli Etek Modası

Bu sezonun en iyi etek trendlerinden birini giymenin zamanı geldi! Son zamanlarda ciddi bir geri dönüşün ortasında olan (ve giymesi çok eğlenceli olan) 70’ler tarzı önü düğmeli etek. Midi modellerden renkli mini minilere kadar bu parça her üst ile eşleşebilmektedir. Klasik tişörtlerden daha zarif bluzlara, rahat, büyük boy kazaklara kadar her şeyle kombin yapmak için düğmesi olan etek almayı ihmal etmeyin.

Düğmeli eteklerle ilgili en sevdiğimiz şeylere gelince; tüm şekillerde, stillerde ve renklerde üretilmektedir. Çok yönlüdürler ve ortalama bir düğmesiz mini, midi veya uzun eteğinizden daha göz alıcı olur. Sizler için gardırobunuzda olması gereken düğmeli etekleri bir araya getirdik.

Düğmeli etek
Düğmeli etek

Hangi Düğmeli Eteği Seçmeliyim?

İlkbahar alışverişinizi yaparken sezonun en iyi düğmesi olan eteklerini mutlaka listenize alın, ayrıca sonbahar kış sezonunda bu etekler trend olmaya devam ediyor. Her kıyafet ile uyumlu olacak düğmeli etek modelleri rahat tarzı ve istediğiniz kadar düğmelerini açabilmeniz güçlü bir stil oluşturmanızı sağlıyor. 70’lerin moda trendi düğmeli etekler ilkbahar yaz da en iyi koleksiyonların gözde parçası olarak görülüyor. Retro tarzını seven kadınlar için özellikle düğmeli kot etekler harika bir seçim.


Eğer uzun düğmeli etek giymeyi tercih ederseniz üzerinizi daha kısa üstler giyin. Uzun gömlekleri eteğinizin içine sokabilirsiniz. Mini modeller de ise bir çok tarza kombin yapabilirsiniz. İlkbahar yaz modasında her kadının ruhuna uygun bir düğme detaylı etek var. Mango ilkbahar yaz koleksiyonunda önden düğmeli etek modellerinden bulabilirsiniz.

Tesettür Düğmeli Etek

Etek seçmek bazen heyecan verici olduğu kadar bazen eziyete de dönüşebilir. Onlarca çeşit etek, rengarenk ve pileli şekiller arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Tesettür kombinler yaparken düğmesi olan etek seçecekseniz oldukça şık gösteren ürünleri tercih edebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  MAC sinderella İlkbahar 2015 Makyaj Koleksiyonu

Birçok marka kendinden kemerli, pileli ve uzun düğmesi olan etek satışı yapmakta. Renkleri değişen etekler arasında kumaşa da önem vermekte yarar vardır. Uzun beyaz çizmelerle uzun parlak kumaş düğmeli etek ilgi çekici bir kombin olacaktır.

Yaz mevsiminde sevimli babetleriniz üzerine yaz renklerinden vazgeçmeden efil efil kumaşlardan yapılma ince önü düğmeli etek tercih edebilirsiniz. Kıyafet üretimi yapan şirketler her kadının zevkini önemsiyor. Dilerseniz Converse ve kalın beyaz spor ayakkabılarınızla da etek kombini yapabilirsiniz. Stilist sizsiniz…

Önü Düğmeli Deri Etek

Deri eteğimden de düğmelerinden de vazgeçmem, bu benim tarzım diyenlerden misiniz? Sanırım ortak zevklere sahibiz… Önü düğmeli deri etek kadar şık gösteren bir başka parça tanımıyorum. Yaz mevsiminde giymesi biraz zor olsa da diğer 3 mevsim için ideal bir parça olduğunu düşünüyorum. İnce bir çorapla her yerde iddialı görünmeyi başarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken düğmeli deri bir etek satın almak…

Deri etek denildiğinde akla yalnızca kısa etekler geliyor. Ancak midi ve maxi deri eteklerin şıklığını da konuşmasak ayıp etmiş oluruz. Renkli bir deri etek cıvıl cıvıl görünmenizi sağlayacak. Bu modellere bakmadan düğmeli etek almayın derim…

Düğmeli Etek Kombinleri

Tek ihtiyacınız olan, kombini tamamlamak için uygun bir üst ve ayakkabı bulmak. Çoğu kadın bu tür etekleri rahat bir şekilde giyer. İş yerine midi düğmeli etek tercih edilmektedir genelde. Ben şahsen onları günlük basic tişörtlerle giymeyi seviyorum. Kot trendiyle eğlenceli vakit geçirebilir, ekose gömleklerle kombinleyebilir ya da 1970’lerden ilham alan bir bluz ekleyerek kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Süet düğmeli etekler harikadır, sadece açık veya koyu olabilen kahverengi renkte bir süet etek seçtiğinizden emin olun. Mini etekler resmi olmayan durumlar için harika, midi boy ise ofis için uygun olabilir. İşleri basit ve sevimli tutmak istediğiniz bahar mevsimi günleri için mükemmel bir seçim ise kot eteklerdir. Aşağıdaki galerimizde düğmeli etek modelleri ve kombinlerini görebilir stiliniz için ilham alabilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Moda Diz Üstü Çizme Modelleri 2015

Etek kombini fikirleri;

Önü ve yanı düğme detaylı veya full düğmesi olan etekler hakkında merak ettiklerinizi veya eklemek istediğiniz kombin detaylarını yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz. Ayakkabı ve üst seçimi için takipte kalın…

Bir önceki yazımız olan Kışın Deri Etek Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde blazer, blazer kombin ve bluz kombin hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri | 2022

Evlenecek Çiftlere Alyans Alternatifleri Son zamanlarda daha fazla çift kendi düğün planlama süreçlerinde rol üstleniyor …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.