Home / Moda / İlkbaharın 5 popüler bayan giyim trendleri 2015
2015 ilkbahar bayan giyim trendleri
İlkbaharın popüler bayan giyim trendleri 2015

İlkbaharın 5 popüler bayan giyim trendleri 2015

Kasvetli geçen soğuk günlerin sonunda ilkbahar kendini göstermeye başladı bile.Moda haftaları sonunda tüm yeni 2015 bahar yaz moda trendlerini gözlemledik.Bizde tüm moda tutkunu bakımlı kadınlar için ilkbahar yaz boyunca en trend olacak popüler bayan giyim modellerini seçtik.Ama siz yinede şimdiden güneşin aldatıcı etkisine kanmayın sizi hasta edebilir, ama bu listemizi ilkbahar için moda trendleri alışveriş listenizde tutun.

İşte 2015 İlkbaharın 5 popüler bayan giyim trendleri

1. Çiçek Deseni Elbiseler

Çiçek desenli kıyafetler bu ilkbaharda yine popüler trendler arasında.Çiçek desenli elbise ise kadınların en favorileri arasında geliyor. Üzerinde güzel bir çiçekli taç ile, romantik ve şık görünebilirsiniz. Floral desenler ilkbahar modasında evrensel klasik bir desen, ama klişe sınırını aşmadan tek bir parça çiçek desenli kıyafet kullanarak kombin yapılmalı. Siyah tayt ve ve çiçek desenli ceket gibi.Aksesuarlarda yine tek renk olmalı. Çiçek desenli bir elbise giydiğinizde diğer giyim parçalarını sade ve tek renk seçmelisiniz.


2. Saçaklar- püskülle bu baharda çok trend

İlkbahar yaz müzik festival sezonu için saçaklı kıyafetler çok popüler, geçen yılda püskülleri mayo ve bikinilerde, çantalarda, elbiselerde sıkça görmüştük.Yine bu bahar püsküllü kıyafetlerinizi ve aksesuarlarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Saçaklı aksesuarlar doğal bir havası olması bohem stiline çok yakışıyor. Örneğin maksi elbiseler ile püsküllü çantalarınızı ve sandaletlerini eşleştirip harika bir bohem stili yapabilirsiniz . Ben uzun bir etek yada elbisenin zahmetsiz ihtişamını seviyorum, ve hemen hemen maksi elbiseleri her yıl güncellemeden giyerek yatırım yapabilirsiniz.

3. Denim – Jean Trendleri için tıklayınız; Denemeniz Gereken 6 Yeni Bahar Denim Trendleri

Önden denim etekler, tüm İlkbahar / Yaz 2015 moda podyumlarının yıldızıydı, ve dolabınız oldukça çok kıyafet ile giyilebilir.

4. Dantelli Giysiler

Dantel geleneksel bohem tarzı kıyafetler ve toprak tonları ile ilişkili iken, farklı tarzlar içinde oldukça uygundur. Yazlık dantel piti kareli üstler, kravat detaylı dantel bluzlar oldukça popüler oluyor.Bu üstler ile Tayt ve etek ile giyerek harika ilkbahar kombinleri yapabilirsiniz.Dantel ayrıca flört ve kadınsı parçalara da  romantik bir dokunuş verir- renkli aksesuarlar ile beyaz dantel kıyafetleri eşleştirmeyi  deneyin, şık  bir ölçüde farklı bir görünüm elde edeceksiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Zara Sonbahar / Kış Bayan Giyim Modelleri 2015

5. Neon Bayan Giyim Trendleri

Neonların görünüşünüzü vurgulayıcı etkisi çok cesur olsa bile, parlak renkler hala anında bir kıyafete şıklık eklemek için harika bir yoldur. Onları kombininize eklemek için ideal bir  renk seçmelisiniz.  Koyu renkte muhteşem bir ayakkabı ile parlak renkli bir mont, sizin için işin çoğunu yapar. Özellikle  bahar için sarı neon parçalar seçebilirsiniz,Eğer  dolabınızda diğer renkler ile en iyi eşleşen ve dikkat çekici bir ayakkabı arıyorsanız sıcak pembe ve turkuaz tonları popüler tercihlerden.

Yeni ilkbahar trendler hakkın da siz ne düşünüyorsunuz? İlkbahar / Yaz 2015bayan giyim moda trendleri arasında en sevdikleriniz nelerdir? Aşağıdaki galeride bu trendleri daha yakından görebilir ve bize yorum bırakabilirsiniz.

 

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Oversize Kazak Kombinleri

Oversize Kazak Kombinleri | 2021

Oversize Kazak Kombini Nasıl Yapılır? Kış geldi ve havalara soğumaya başladı. Kış mevsiminin şartları oldukça …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.