Home / Kombinler / İnce çorap ile sonbahar kış sokak stili kombinleri 2015
nce çorap ile sonbahar kış sokak stili kombinleri 2015

İnce çorap ile sonbahar kış sokak stili kombinleri 2015

İnce çorap nasıl giyilir ve kombinlenir? 2014 2015 sonbahar kış ince çorap sokak modası kombinleri ile sizde ilham alın…

Yeniden moda ince çorap ile  kombinler yapabileceğiniz kıyafetler vardır! Ben ince çorabın stilimize belirli bir çekicilik katacağını düşünüyorum ve herhangi bir günlük görünüm için harika kombin önerileri seçtim. Eğer cesur ve canlı renkleri seviyorsanız düz siyah olan kıyafetler ile eşleştirebilirsiniz.

ROMPER (TULUM) ALTINDA

Tulumu her zaman yazın giyeceğiz diye bir kural yok.Sonbahar ve kış aylarında ince çoraplar ile tulumlarınızı giyebilirsiniz. Ben tulumların  şık ve gerçekten rahat olduğunu düşünüyorum! Tulum giyinmek önümüzdeki sezonda çok moda oluyor eğlenceli bir şekilde tulumun altına desenli çorap giyebilirsiniz.

RENK BİLDİRİMİ

Bazıcanlı renkte ince veya kalın külotlu çorapları koyu renkte etek, elbise ve şortlar ile kombinleyebilirsiniz.Özellikle parlak mavi, kırmızı, ve neon renkleri tercih edebilirsiniz.Bu yılın moda renklerinde neonlar çok trend.


KOT ŞORT İLE

İnce çorap ve külotlu çorap  giymenin  gerçekten en rahat yolu kot şort ile olduğunu. Bu görünüm stilinize oldukça güçlü bir etki getirecek! İnce çorap ve kot şort çok basit olduğundan, üst  kıyafetlerinizi daha hareketli ve eğlenceli seçebilirsiniz. Puantiyeli ve breton bluzlar yada gömlekler ile tamamlayıp yılın modasına sizde ayak uydurun.

ASKI DESENLİ ÇORAP

Ben askılı ince çoraplarda  asi ve girly arasında mükemmel bir denge olduğunu düşünüyorum. Askılı desenli ince çorapları şort ve mini etek altında eşleştirmek harika bir fikir. Onlarla bir bütün olarak siyah giyebilirsiniz daha şık görünür- tamamen şık rock tarzı. renkli bir ceket ile veya aksesuar ile  çarpıcı bir dokunuş eklemeyi deneyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Gösterişli metalik ayakkabı giymenin 20 yolu

YIRTIK ÇORAPLAR

Bu yıl yırtık ve yıpranmış kıyafetlerde çok moda oldu.Bu trendi kışın yine külotlu çoraplarda ve ince çoraplarda sürdürebilirsiniz.Evde kediniz herhangi bir çorabınızı keserek ve yırtarak yapmayı deneyin, yada satın alabilirsiniz.Salaş üstler ve botlar yırtık çoraplar için harika bir tamamlayıcı!

FİLE İNCE ÇORAPLAR

File ince çoraplar geri döndü! Bir rock şıklığı arayanlar için harika bir parça /Rock tarzı  görünüm için onları giyebilirsiniz. Bazı salaş botlar ile eşleştirmek ve desenleri ile kombinlemek süper bir stil oluşturuyor! üstünüze siyah bir deri ceket almayı unutmayın!

 

Bir önceki yazımız olan Renkli Trend Sokak Stili Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde renkli sokak stili, sokak modası ve sokak stili hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.