Home / Saç Modelleri / İş için mükemmel saç stilleri 2014 /2015
is icin moda bayan sac modelleri ve stilleri 2014 2015

İş için mükemmel saç stilleri 2014 /2015

İş için güzel saç modelleri elbette çok var, şık ve mümkün olduğunca  sıkıcı olmaktan uzak, uygun saç modelleri ofiste sizin motivasyonunuzu çok yükseltir, bugün «son moda» ofis/ iş saç modelleri ve stilleri neler bundan bahsedelim! Ve burada denemek için birkaç uygun saç modelleri şunlardır:

GEVŞEK YANDAN SAÇ MODELLERİ

Iş için Bu basit ama çok şık saç hem kendinizi iyi hissetmenizi hemde saygı konusunda ciddi bir izlenim verir.Bunun için ısıtıcı demirleri kullanmak saçınızda daha kalıcı dalgalar yapmanıza yardımcı olur.15 dakika gibi kısa sürede bu saç modelini yapabilmeniz de sabah işe geç kalma kaygınızı halleder.


YARIM TOPLANMIŞ SAÇ MODELLERİ

Saçınızıkıvırcık ise, geri doğru yarım şekilde bağlayın, böylece yüzünüze geri odak koyarak size şık  çalışmak için uygun saç modeli için tercih olacaktır.saçlarınız düz ise yeni yarım şekilde toplayıp topladığınız kısımda küçük bir topuz yapabilirsiniz

DÜZ BOB

Saçlarınız kısa ise veya orta boy, saçlarınızı bob kesim kestirebilirsiniz.Ofiste size düz ve dalgalı olarak uyum sağlar. Hem havalı hemde şık bir tarz sağlar.

ŞIK VE KLAS

Uzun, kısa, orta veya katmanlı – düz, parlak saçlar her zaman iş için iyi bir saç stili! Düz aslında güzel bir değişiklik olacağından önleri dışa doğru fönlü olarak kullanabilirsiniz.

ŞIK ATKUYRUĞU

Genellikle eğlence için olarak görülen, bir at kuyruğu saç modelini ofis için de kullanabilirsiniz.uzun veya orta, düz veya dalgalı saç için son derece kullanışlı ve şıkdır.Endişeye gerek yok,geride düzgün bir düşük atkuyruğu veya yüksek olarak sıkı bir atkuyruğu yapabilirsiniz.

TOPUZ

İş yeri  güzel topuz için mükemmel bir seçenek.Yüzünüze yakışan bir topuz modelini ofiste kullanabilirsiniz..

YAN ÖRGÜ

Örgüler, hızlı, kolay ve iş için tamamen sevimli.

Her zamanki bir yan saç bölümünü oluşturun ve bir tarafa saçınızı çekin. Ardından düşük, dağınık örgü oluşturunve bir saçtokası ile sıkıca bağlayın.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Klasik Adidas Tişört ile 15 Sokak Stili Kombinler

Bir önceki yazımız olan Yüzü İnce Gösteren Saç Modelleri | 2021 başlıklı makalemizde dağınık topuz, salaş atkuyruğu ve salaş topuz hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.