Home / Saç / İş ve ofis için saç modelleri 2015
is kadinlari icin ofis sac modelleri 2015
iş kadınları için ofis saç modelleri

İş ve ofis için saç modelleri 2015

İş Kadınları İçin ofiste kullanabilecekleri 2015 trend saç modelleri ve saç stillerini derledik.
Eğer saçlarınız ile çok fazla vakit harcıyor, her gün kuaförde düzleştiriyorsanız, birde sizin için seçtiğimiz evde yapabileceğiniz kolay saç modellerine bir göz atın!

Kadınlar iş stillerinde kıyafetleri kadar saç ve makyajına da önem vermelidir. Saçların her zaman temiz ve bakımlı görünmesi ofis saç modellerinin an kuralları arasında.İşe giderken dağınık, gündelik veya çok dikkat çeken saç modellerini yapmak uygun değildir.  Ama yine de her gün aynı saç modellerini de işe giderken yapmak zorunda değilsiniz.Bu size ve etrafınızdakilere zamanla sıradan bir his yaratır. Eğer iş saç modellerinde artık yeni ve pratik modeller arıyorsanız o zaman sizin için hazırladığımız ”İş ve ofis için saç modelleri 2015 ” başlıklı galerimizi de incelemeyi unutmayın…

 İş ve ofis için saç modelleri 2015

Uçları Dalgalı Ofis Saç Stilleri


Düz ve temiz saçlarınızın uçlarınıza yapacağınız hafif dalgalar, iş yerinde sizi daha şık ve güzel göstermeye yetecektir.Fakat çok kabarık ve abartı saç modellerinden uzak durmalısınız.

temiz saçlarınızı akşam nemliyken uçlarını sarın.Ve sabah kalktığınızda parmaklarınızla düzeltip yumuşak sabitleyen bir sprey sıkın.

Yarım toplu saç iş saç modelleri

Hem yüznüzden saçları uzak tutacak hemde sizi güzel gösterecek  bir ofis saç modeli için, temiz ve düz saçlarınızı yarım şekilde özenli toplayın… İster ön kısımlarını örerek yapın, ister yarım toplu bir at kuyruğu yapın her şekilde şık bir görünüm elde edeceksiniz.

İş kadınları için At kuyruğu modelleri

Atkuyruğu modelini dalgalı ve düz saçlarınızda yapmanız daha uygun olacaktır.Saçlarınızı özenli bir şekilde toplayın ve saçlarınızı bağladıktan sonra dışa taşan küçük tutamları saç spreyi ile toparlayabilirsiniz.

Ayrıca bakınız; Ofis İçin 22 Kış Modası Kıyafet Kombini .

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Küt Saç Modelleri | 2021

Topuz Saç

Abiye topuz saçları ofis ortamı için uygun olmaz.Bunun yerine derli toplu yüksek topuzları yada ense topuzlarını burgulu yada örgülü stilleri ile tercih edebilirsiniz.

Ofis için düz saç modelleri

Saçlarınız sağlıklı ve parlak ise düz saç modelleri ofis saçı için harika bir tercihtir.Saçlarınızı hafif düzleştirip parlaklık verici serum ile kullanabilirsiniz.

İş için örgü saç stilleri

Örgü saç modellerinden sade ve derli toplu görünenleri ofis saç stilleriniz de kullanabilirsiniz.Yan örgüler, örgü topuz saçlar harika olabilir.

 

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.