Home / Kombinler / Jean Gömlek ile 16 Şık Bahar Kombini 2015
jean gomlek ile bahar kombinleri 2015
bahar modası jean gömlek kombini 2015

Jean Gömlek ile 16 Şık Bahar Kombini 2015

Bahar köşesinde şık jean gömlek modelleri ve kombinler ile devam ediyoruz.

Bu sizin gardırobunuzu yeniden düzenlemek için mükemmel bir zaman. Sonunda soğuk kış günlerine elveda deyip taze ve güneşli bahar günlerine merhaba diyebiliriz Artık kalın ve kaba kıyafetlere ihtiyacımız yok.Önce sezondan kalma hafif ceketlerinizi ve jean gömleklerinizi çıkarabilirsiniz.Yeni sezona az kaldı güneşli günler olacak ve ilkbahar 2015 sezonunda kot gömlek modelleri ile nasıl kombinler yapabiliriz şimdiden trendlere göz gezdirmek gerek…

Bugün için sizlere siyah ve beyaz, tüm beyaz, haki, denim vb gibi, çok trend olan bahar renkleri ile jean gömlek eşleştirmelerini seçtik. Bir sürü şık stil var, ben size ilham verecek ve yaratıcılığınızı uyandırmak için kot gömlek ile 15 şık kombinasyonlardan harika bir koleksiyon hazırladım. Sizin içi Ben hepsini aşık hissettim ve ben de onları gibi olacak% 100 emin değilim. Zevk ve eğlence var!


Ben tüm denim giysilerin bu bahar çok trend olduğunu okudum. özellikle kot gömlekler yine baş sırada geliyor, hepimiz bu trendi takip etmeliyiz. Sizde kot, kot ceket veya gömlek giyebilir hem şık hemde rahat günlük stiller yapabilirsiniz.Ben özellikle mini etekler ile jean gömlek birleşimlerine bayılıyorum. Ve  kot+ kot ile modasına da ayak uydurabilirsiniz.Bahar trendi Düğmeli bir kot etek, üstüne ise jean gömlek gerçekten kadınsı ve havalı bir kombinasyon…Bakınız; İlkbahar yaz modası düğmeli etekler 2015

Diğer bir  kot gömlek giymenin kolay yolu pantolon ile birleştirmektir. Eğer daha şık görünmek istiyorsanız, size daha zarif ve sofistike görüneceğiniz  renkli topuklu ayakkabıları tavsiye ederim. Aşağıdaki galeride bu jean gömlek kombinasyonların tüm çarpıcı ve çekici örneklerini de görebilirsiniz. Kombinasyonları geri kalanını göz atın ve  favoriniz olanları ilkbaharda deneyin!

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Spor ayakkabı ile en cool kış kombinleri 2015

Check Also

Sonbahar Tayt Modelleri

Sonbahar Tayt Modelleri | 2021

Sonbahar Tayt Modelleri Bir tayt giymenin ve kombinlemenin birçok yolu bulunmaktadır. Tayt ile herhangi bir …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.