Home / Güzellik / Jennifer Lawrence saç ve makyaj sırları 2015
Jennifer Lawrence makyaj ve guzellik sirlari 2014 2015

Jennifer Lawrence saç ve makyaj sırları 2015

Bir melek, Jennifer Lawrence; saç, makyaj ve güzellik sırlarından sadece bir kaçı …

Makyajı ve saçları ile en çok beğenilen yabancı ünlülerden Jennifer Lawrence Türk kadınlarınında favori ilham kaynaklarından!

Jennifer Lawrence makyajında  her zamanki gibi pastel paletinden bir vamp bakışı sergiliyor, koyu kırmızı dudakları favorisi, Altın Küre makyaj ile türüne karşı tamamen zafere gidiyor. Yakından baktığımızda canlı makyajı ile seksi , peri kızı kısacık saçları ile bir okadarda masum duruyor, ve onu beyaz askısız Dior elbisesi ile görünce kadınların kıskanacağı bir güzellikte.

Jennifer Lawrence’ nin  makyajının ten rengi uyumunda çok iyi olduğunu düşünüyorum. En yakın çekim de bile bu kadar güzel. Dudak ile bu göz  makyaj nasıl bu kadar çekici yapılıyor birlikte inceleyelim.

Jennifer Lawrence makyaj sirlari 2015


İlk olarak yaptığı cilt mükemmelleştirmek ve ton farklılıklarını kapatmak için  Dior Diorskin Nude BB Creme  kullanılıyor.

Dior nude bb krem

Dior Airflash Mat Dokunmatik Uzun Ömürlü Airy Pudra . Bu ürün gerçekten inanılmaz, mükemmel mat bir ten oluşturmuş, ama Jennifer Lawrence de kontrollü olarak yüzünün sadece bazı yerlerinde mat yapılmış.Yoksa  fotoğraflarda bu kadar parlak ışıltılı bir cildi olamaz .

dior uzun omurlu pudra

 

Jennifer Lawrence uygulanan allığı ise  Dior DiorBlush Canlı Renk Pudra Allık yanaklaı utangaç bir kızın doğal pembe yanaklarına dönüştürüyor.  dior canlı renk pudrası muhteşem ve doğal görünümlü gösteriyor; benim yeni favorilerimden biri.

dior allik pudra 2015

Gümüş ve dumanlı göz oluşturmak için, onda  kullanılan Gris-Gris Dior 5 Couleurs Göz Farı :

dior gumuf 5 li goz fari

 

Jennifer’ın göz pınarlarında  hassas çizgisi olan Siyah Dior Crayon Kohl Eyeliner .

dior eyeliner kalem

Ve benim en beğendiğim maskara sırada, aşkın güzel bakışları için  Siyah Dior Diorshow simgesel Overcurl doğal ve uzun kirpikler için maskara.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Fiyonk Saç Modeli Nasıl Yapılır?

dior kirpik gurlestirici ve uzatici maskara

Son olarak, Jennifer Lawrence ‘nin dudakları ve ruju . Harika etkili duran beyaz teni ile uyumlu  Erik kırmızısı Daisy Dior Rouge Dior Couture ruju. Renk Şehvetli ve dudaklar daha bakımlı…

dior erik kirmizisi ruj

 

Bir önceki yazımız olan Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021 başlıklı makalemizde büyük göz makyajı, dumanlı göz makyajı ve göz altı kapatıcısı hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır?

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? | 2021

Gözleri Büyüten Makyaj Nasıl Yapılır? Küçük gözler makyaj yaparken sorun çıkarabiliyor bazen. Far sürdüğümüz zaman …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.