Home / Saç / Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri
Jeniffer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri
Jeniffer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri

Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri

Jennifer Lawrence  2016 Yılı Kısa Saç Trendleri

Jennifer Lawrence 2016 için yeni kısa tip saç modellerini ve genellikle kendisine yakışan tercih ettiği saç renkleri, sarı ışıltılar, bal, bal köpüğü saç rengi tonlarını bu senede kullanıyor.

Sevgili okurlarımız güzellik,moda,saç, saç bakımı alanlarında yeni bilgiler edinmeye hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bugün ele alacağımız konu ise ünlü oyuncu Jennifer Lawrence’in tercih ettiği 2016 yılında trend olacak kısa saç stilleridir. 2016 yılı genel olarak değişimin ve yeniliğin ön plana çıkacağı bununla birlikte kısa saç stilleridir moda dünyasına damga vuracağı gözlemlenmektedir. Eğer sizlerde uzun saçlara sahipseniz kısa saç modellerine geçmenin tam zamanıdır. Çünkü çevrenizde göreceğiniz üzere bu dönemde kısa saç modellerine inanılmaz bir eğilim bulunmaktadır. Uzun saçlarına veda olmak zor olsa da kısa saçların verdiği rahatlık ve şıklık sizi mutlu edecektir. Şimdi ise 2016 yılında hangi kısa saç modelleri trend olacak onlara göz atalım.

1- Kolay Kısa Bob Saç Modeli;

Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri Kolay Bob Saç Stili
Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri Kolay Bob Saç Stili

İlk olarak kısa bob saç stili 2016 yılında en çok tercih edilen saç modelleri arasında yer alacaktır. Saç bakımı oldukça kolay bob saç stili size gençlik havası katacağı gibi önümüzdeki ilkbahar ve yaz mevsimleri için etkileyici bir seçim olacaktır.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Bitkisel Yağlarla Saç Bakımı

2- Pixie Saç Modeli;

Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri Pixie Saç Stili
Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri Pixie Saç Stili

İkinci olarak ise Jennifer Lavrence’in tercih etmiş olduğu bir başka saç stili pixie saç stilidir. İnce bir yüz dokunuz varsa pixie saç modeli sizlere  kadınsı ve etkileyici bir görünüm kazanacaktır. Ayrıca pixe saç modeli yüz hatlarınızı ve özelliklerinizi vurgulayacak bir kapasiteye sahiptir. Sarışın tonları daha çok kullanılsa da ombre ile de çok yakışmaktadır.


3- Geri Yatırılmış Pixie Saç Modeli;

Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri Geriye Doğru Yatırılan Pixie Saç Stili
Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri Geriye Doğru Yatırılan Pixie Saç Stili

2016 yılında geriye doğru pixie modeli de moda dünyasında üst sıralarda kendisine yer bulacaktır. Eğer saçlarınızın daha hacimli görünmesini istiyorsanız geriye doğru pixie modeli sizler için çok  uygundur. Herhangi bir düğün, parti gibi davetlere katılırken bu saç modelini tercih ederek şık ve zarif bir havaya kavuşabilirsiniz. İster kumral ister esmer ister beyaz bir tene sahip olun geriye doğru pixie saç stili her cilt yapısı ile uyum sağlamaktadır.

4- Düşük Topuz Saç Modeli;

Düşük Topuz Saç Stili Jeniffer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri
Düşük Topuz Saç Stili Jeniffer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri
Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri Düşük Topuz Saç Modeli Örneği
Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri Düşük Topuz Saç Modeli Örneği

Jennifer Lavrence’in tercih etmiş olduğu 2016 yılında trend olacak saç stillerinden bir diğeri de düşük topuz modelidir. Gündelik hayatınızda sıkça kullanabileceğiniz düşük topuz modelini sizler için önemli gecelerde de tercih edebilirsiniz. Saç bakımı oldukça kolay olan topuz modeli kabarık saç modeli ile harika bir uyum sağlamaktadır. Sıkı bir topuz modeline yönelmektense hafif rahat bir topuz stili sizler için en iyi seçeneklerden birisi olacaktır.

5- Dalgalı Bob Saç Modeli;

Dalgalı Bob Saç Stili Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri
Dalgalı Bob Saç Stili Jennifer Lawrence Yeni Kısa Saç Modelleri

Son olarak ise dalgalı bob saç stili 2016 yılında tercih edilecek kısa saç modellerinden olacaktır. Açık ton göz renkleri ile uyumlu olan dalgalı bob saç modeli sarışın tonları daha çok tercih edilmektedir.

Zaman Makinesi: Jennifer Lawrence 2007 – 2015 Arası Tüm Saç Modelleri;

2007 yılı ile 2015 yılları arasında Jeniffer’ ın tüm ödül törenlerinde show programlarında boy gösterdiği bazen kendi dilediği bazen de filmler için değiştirdiği tüm saç modellerini fikir olması amacıyla inceleyebilirsiniz.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Kuru Saçlara Evde Maske
Aksesuarlı ve Farklı Saç Renkleri ve Modelleri ile işte Jennifer Lawrence;

Jenniferi kendine idol olarak seçen kadınlara özel tüm saç modellerini bir konuda derledik.

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri

2022 Kadın Saç Trendleri Dürüst olacağız: 2021 tam olarak saçlar için harika bir yıl değildi. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.