Home / Kombinler / Kaban Modası ve bayan kaban Kombinleri 2015
pastel rengi kaban modelleri ve kobinleri 2015
pastel rengi kaban modelleri ve kombinleri 2015

Kaban Modası ve bayan kaban Kombinleri 2015

Sonbahar Kaban Kombinleri ve Modelleri 2015

Sonbahar kış sezonu açıldı.Havaların soğuk gittiği günlerde 2015 moda bayan kaban modellerine bakmaya ve kombin seçeneklerini görmeye ne dersiniz ?

İşte 2015 sonbahar kış modasının kaban modelleri ve kombin altarnatifleri sizler ile…

Jean pantolon ile nasıl kaban  giymeliyiz

Günlük rahat ve şık bir sonbahar kombini için, harika renklerde kabanınız ile kot pantolonuzu birlikte giyin.Bu yılın moda kaban renklerinde pastel tonlar, tabe renkleri ve griler çok trend.Özellikle açık pastel tonları ile mavi renk jeanlar harika uyumlu duruyor.Yağmurlu bir sonbahar gününde spor ayakabılarınızla tamamlayıp daha cool stiller yapın!


Pastel Ton Kaban Modelleri Ve Kombin Seçenekleri

2015 Sonbaharı modasının kaban trendlerinden biri pastel renkler, muhteşem kombin ve stilleri beraberinde getiriyor.Spor ve şık giyinmeyi seven bayanlar için pastel renkli kaban modelleri bu sonbahar ve kış için harika bir seçim.Pastel pembe, pastel mavi ve su yeşili gibi renkler kombininize yumuşak bir dokunuş ekleyecek.

Kürk Detaylı Kaban Modelleri Ve Kombinler

Yeni sezonda gösterişin ve ihtişamın dokunuşunu sahte kürk detaylı kaban modellerinde yaşayabilirsiniz.Kadınlara feminen bir şıklık ekleyen kürk kaban modelleri aynı zamanda daha lüks bir stilde veriyor.Modern ve şehirli güçlü kadınların tercihi kürk detaylı kabanları bu sonbahar çok göreceğiz.

Asimetrik Kesim Kaban Modelleri Ve Kombin Önerileri

İster atkınız ister büyük bir şal ile Asimetrik kesim kabanları giyin her şekilde size harika bir görünüm verecektir.2015 kaban modasında asimetrik kesim, uzunlu kısalı kabanlar çok trend olduğunu söylemek isterim.Bu kesim kabanlarda daha koyu ve desenli renkler daha hoş durabilir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Sıcak Yaz Günlerinde En Trend İş Kıyafetleri

Belde Bağlamalı -Kuşaklı Kabanlar

Bu sonbaharda belden bağlamalı kuşaklı kaban modelleri daha çok overized tasarımlarda karşımıza çıkıyor.Salaş ve rahat giyinmeyi seven bayanlar bu kabanlar sizin için harika olabilir.Ofis ve günlük giyim için farklı ve şık kombinler oluşturabilirsiniz.

Vintage Kaban Modelleri

60’lı yılların bol ve uzun kabanlarını, bu sonbaharda bazı markaların koleksiyonlarında görebilirsiniz. Vintage giyim tarzını seven ve takip eden bayanlar çok şanslısınız bu kabanlar hep çok tarz hemde çok sıcak!

Diğer Kaban kombin seçenekleri için aşağıdaki resimlere göz atabilirsiniz…

 

Bir önceki yazımız olan Boyfriend Kot Kombinleri | 2021 başlıklı makalemizde boyfriend, boyfriend jean ve boyfriend kot pantolon hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Boyfriend Kot Kombinleri

Boyfriend Kot Kombinleri | 2021

Boyfriend Kot Kombini Nasıl Yapılır? Boyfriend kot giymek benim için bir ayrıcalıktır. Sonbahar kış moda …

3 comments

  1. Merhaba Kabanların bazı modelleri; H & M, Zara, Mango gibi markaların kış koleksiyonlarında bulabilirsiniz.Bu resimdeki kaban modellerinin çoğu markaların 2015 kış koleksiyonlarına ait.Sezon koleksiyonlarına bakıp bulabilirsiniz.

  2. Tuğçe bekdaş

    Merhabalar, kabanların hangi markaya ait olduklarını söyleyebilir misiniz ? beğenipte nereden alacağımızı bilemiyoruz maalesef yardımcı olursanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.