Home / Saç Modelleri / Kabarık Dalgalı Muhteşem 16 Saç Modeli
kabarik dalgali muhtesem sac modelleri 2015
dalgalı saç modelleri

Kabarık Dalgalı Muhteşem 16 Saç Modeli

Her kız saçlarının görüntüsü konusunda takıntılı olduğu zamanlar vardır, her zaman mükemmel görünmesi için her sabah uyanınca mücadele zamanı başlıyor Bu yazımızda size her zaman için çekici görüneceğiniz büyük ve kabarık dalgalı saç modeli ve tarzları paylaşacağız.2015 saç modellerinde çıkış yapan kabarık dalgalı 16 Muhteşem saç modeli seçtik. Onlar her zaman sizi daha gösterişli ve şık yapar, bu yüzden günümüzde en çok istenen saç stilleri arasında…

Doğal kıvırcık saçlar ile doğmuş olsaydık, çok şanslı bir kadın olurduk. çünkü bu büyük ve kabarık dalgalar en güzel doğal kıvırcık saçlara sahip kadınlarda yapılabiliyor.Örneğin Şhakira büyük ve gür dalgaları ile her zaman beğendiğimiz bir yıldız.

Neyse onlar doğuştan olmasa artık oluşturmak çok zor değildir. Saç maşaları,  ya da ısılı silindirler ile bu muhteşem kabarık dalgalı saç modellerini yapabilirsiniz.Hatta çorap rulo veya gazete kağıdını katlayıp büyük tutamları geceden sararak sabaha kabarık bukleler yaratabilirsiniz.Herkes elde edebilir öğrendikten sonra çok kolay bir süreç! Bu kabarık dalgalar sizi her ortamda büyüleyici gösterecek! Aşağıdaki dalgalı saç modellerinden esinlenerek onları denemeye başlayın!


Şık ve büyüleyici bir görünüm istiyorsanız bu kabarık kıvırcık saçlarda  harika havalı görünüyor. Büyük ve hacimli olan saç her zaman sizin için idealdir.

Aşağıdaki büyük ve kabarık dalgalı saç modellerini daha yakından inceleyin !

Bir önceki yazımız olan Koyu Balyajlı Saç Renkleri | 2022 başlıklı makalemizde gölgeli kahverengi, gölgeli kumral saç ve gölgeli saç hakkında bilgiler verilmektedir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  2015 Trend İlkbahar Aksesuarları

Check Also

Kahküllü Saç Modelleri

Kahküllü Saç Modelleri | 2021

Kahküllü Saç Modelleri Nelerdir? Güzel ve bakımlı kadınlar, bugün sizlere en çok beğenilen ve kadınlara …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.