Home / Saç / Kabarık Duran Saç Tipleri için Saç Bakım Maskeleri
Kabarık Duran Saç Tipleri için Saç Bakım Maskeleri
Kabarık Duran Saç Tipleri için Saç Bakım Maskeleri

Kabarık Duran Saç Tipleri için Saç Bakım Maskeleri

Kabarık duran saç tipleri için saç bakım maskelerini siz değerli Kadınveblog takipçilerimiz için ele aldık. Bu pratik maskelere bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Saçlarının hep dağınık ve kabarık gözükmesinden hoşlanmayan, ne yaparsa yapsın şekle girmeyen saçlara sahip bayanlar için bu yazımızda saç bakım önerilerini ve maskelerini paylaşıyoruz.

Kabarık Duran Saçlar için Maskeler;

Bitkisel yağları kabarık saçlarınız için kullanabilirsiniz nasıl mı? İşte tarifi; iki çorba kaşığı mayonezi bir çorba kaşığı zeytin yağı ile ve bir kaşık badem yağını güzelce bir kapta karıştıralım ve saçlarımızın tamamına uygulayalım, güzelce yedirdikten sonra 50 dakika böyle bekleyelim. Daha sonra yıkaya biliriz. Eğer bu saç bakım kürünü haftada bir defa uygularsak saçlarımız daha hacimli, düz ve parlak gözükecektir.

Zeytin yağı ile kabarık duran saçlarınıza uygulayacağınız güzel bir bakım tarifi daha;

3 Kaşık Zeytin yağını 3 kaşık bal ile güzelce bir kapta karıştıralım. Elde ettiğimiz bu pratik karışımı saçlarımıza uygulayalım. Bu karışım diğer tariflerden farklı olarak saçta bekletme süresi biraz uzun 2.5 saat kadar saçımızda beklemememiz gerekiyor. Saçlarımızı bir havlu veya bir bone ile kapatmalıyız. Bu şekilde karışım saçlara daha iyi etki edecektir.


Kabarık Duran Saç Tipleri için Saç Bakım Maskeleri
Kabarık Duran Saç Tipleri için Saç Bakım Maskeleri

Avakado ile çok güzel bir saç bakım maskesi tarifi; 

Bir Avakadoyu bir adet yumurta sarısı ile avakadomuzun iç meyvesini iyice ezdikten sonra yumurta sarısı ile güzelce karıştıralım ve bu karışımı saçlarımızın derisinden başlayarak uç kısımlarına doğru uygulayalım bu şekilde 25 dakika bekledikten sonra durulanalım. Saçlarımızın daha nemli ve bakımlı bir görünüm aldığını gözlerinizle göreceksiniz. Ek bilgi olarak Daha önceki konularımız da da belirtmiş olduğumuz Jojoba yağı ilede direk olarak saçlara uygulanması saçlarımızın kabarmasını büyük ölçüde önleyecektir.

Bu makaleye de mutlaka göz atmalısınız ;)  Evde Bal Köpüğü Saç Rengi Elde Etme | 2020

Bir önceki yazımız olan 2022 Moda Saç Aksesuarları başlıklı makalemizde hippi saç, hippi saç aksesuarları ve kurdele hakkında bilgiler verilmektedir.

Check Also

Evde Dalgalı Saç Yapımı

Evde Dalgalı Saç Yapımı | 2021

Evde Dalgalı Saç Nasıl Yapılır? Bu muhteşem dalgalı saçı mükemmelleştirmek çok uğraştırıcı ve maliyet isteyen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.